Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

QUOTE(Molė @ 2006 11 25, 15:59)
Aba, viskas pavyks, jeigu tik tu norėsi. Žinai, kartais net negalvoji, kad esi tokia stipri. Pasistenk suteikti daugiau malonumų sau: kirpykla, manikiurai, pedikiurai, soliariumai. Nu ko tik širdis geidžia. Ir nežiurėk, jeigu liks pinigu tik mažesniam kepsniui. Šaunuolė tu - buti protingai yra tikrai Gera 4u.gif Daryk tai, ko gal vardan vyro ir vaiko, apleidai. Gal turi kokį hobi ir pan. Turi likti mažiau laiko galvojimams. Jokiu būdu nesigailėk savęs.Tu stipri 4u.gif  Nepamiršk forumo - kalbėk, kalbėk, kalbėk

Aciu Tau Mole smile.gif Nu ziauriai dar sunku, atrodo lyg sulyg diena sunkiau, bet gyvenam kartu-nesugebu viska nutraukti. Bet nzn kaip prisileist kad bent apkabintu.......
Vakar isbegau i miesta, nusipirkau miela daikciuka, stengiuosi prisizet save, bet namie, dusioj, su vaikeliu chaosas. Laukiu kada pajusiu nora ir ryzto imtis tvarkyt namus, taisyt valgyt ir visa, ka lig siol kasdien dariau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aba @ 2006 11 23, 01:06)
Viskas tik atsitiko... ir tai ne vyro tarnybinis romanas o vienos nakties nuotykis jo iniaciatyva su mano buvusia kolege. Buvo girtas, pasikviete, norejo.......bet jausmu nera. Bandau guost save lyg, bet nelengviau. Bandau pasikalbet pati su savim, bet nepavyksta-turbut dar negaliu suvokt. Bet isvaryt is namu-nesugebu. Del to nekenciu saves................ verysad.gif Nes visada kitas tokias laikydavau-paskutinem kvaisom, o pasirodo, pati tokia esu. doh.gif

Aba, o kodel tu turi isvaryti ji is namu, jeigu to nenori. Kodel susiformavusi tokia nuomone, kad butinai reikia viska trenkti ir baigti? Kam? Kad kazkas tave uz tai pagirtu ir pasakytu "saunuole, taip jam ir reikia"? O gal tau labiau reikia jo, o ne kazkieno pagyrimo. Pakalbek su juo, issiaiskink ir jei tau jis reikalingas, paprasciausiai atleisk.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2006 11 29, 15:43)
Aba, o kodel tu turi isvaryti ji is namu, jeigu to nenori. Kodel susiformavusi tokia nuomone, kad butinai reikia viska trenkti ir baigti? Kam? Kad kazkas tave uz tai pagirtu ir pasakytu "saunuole, taip jam ir reikia"? O gal tau labiau reikia jo, o ne kazkieno pagyrimo. Pakalbek su juo, issiaiskink ir jei tau jis reikalingas, paprasciausiai atleisk.

Todel kad jauciuosi kvaisa. Buvo kartas, bus ir antras-tokia nuomone turiu. Todel nemanau, kad busiu laiminga su juo toliau. Bet myliu, nors nzn kiek, ir neturiu ryzto iskirt vaika su juo. Bet neisivaizduoju kaip atleisiu-netikiu tuo.........
Atsakyti
QUOTE(aba @ 2006 11 29, 15:06)
Todel kad jauciuosi kvaisa. Buvo kartas, bus ir antras-tokia nuomone turiu. Todel nemanau, kad busiu laiminga su juo toliau. Bet myliu, nors nzn kiek, ir neturiu ryzto iskirt vaika su juo. Bet neisivaizduoju kaip atleisiu-netikiu tuo.........

Įsivaizduoju kaip sunku.. Aš tokios pat nuomonės, kad jei buvo kartas, tai bus ir daugiau. Bet gal reikėtų šitą mintį taikyti, kai tas kartas pasikartojo antrą kart. Juk būna situacijų, kai "susisuka smegenys" ir.... Kažkada viena tetulytė yra pasakiusi, kad ne dėl kūniškos neištikimybės reikia pergyventi, o dvasinės. Gal ji teisi?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Villke: 29 lapkričio 2006 - 19:46
Aba, tas savyje nešiojamas skausmas, labai nuodija gyvenimą. Teisingai pataria Com - išsikalbėk su vyru, be pykčio, be pagiežos. Tiesiog išsikalbėk, pamatysi kaip jis jaučias tave įskaudinęs. Sužinosi, ar jis supranta, kaip tave įskaudino. Jeigu myli jį, jei sugebėsi atleisti dabar, jeigu su tuo žmogum nori būti visą likusį gyvenimą, tavo vietoje jam tvirtai pasakyčiau, kad atleisti galima tik vieną kartą.
Nėra tobulų žmonių, bet svarbu, kad padaręs klaidą jos nebekartotų.
Jeigu žmogus suklys ir antrą kartą, manau, kad tai jau bus sistema.
Nežinau iš kur, bet pasisemk stiprybės. Čia ne pasaulio pabaiga. Kažkokioj temoj Vaičiukė yra pasakius, kad vyras turi jausti grėsmę ar kažką pan. Aš irgi taip manau, jeigu tu prieš vyrą pasirodysi silpna, tai ir kels plunksnas lyg povas, žinodamas, kad niekur nedingsi. Bet jeigu supras, kad tu stipri ir kad gali net palikti jį - sunerims. Bet čia mano nuomonė. Kelk galvą auksčiau ir žinok, kad tu pati pačiausia: gražiausia, protingiausia ir geriausia. Laikas gydo žaizdas, na ir kas, jeigu liks randas, jis vis rečiau primins save. Gyvenime yra dar daug nuostabių dalykų, sugebėk jais džiaugtis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 09 27, 16:42)
va, aš atėjau prieš kelis metus į naują darbo vietą, kolektyvas nemažas tai visko prisižiūrėjau...

tik žiūrėjai? lotuliukas.gif šventoji?
tavo visi postai toki. žiūri.perskaitai kas parašyta.apibendrini visų nuomones ir parašai kaip savo.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 11 30, 11:28)
Aba, tas savyje nešiojamas skausmas, labai nuodija gyvenimą. Teisingai pataria Com - išsikalbėk su vyru, be pykčio, be pagiežos. Tiesiog išsikalbėk, pamatysi kaip jis jaučias tave įskaudinęs. Sužinosi, ar jis supranta, kaip tave įskaudino. Jeigu myli jį, jei sugebėsi atleisti dabar, jeigu su tuo žmogum nori būti visą likusį gyvenimą,  tavo vietoje jam tvirtai pasakyčiau, kad atleisti galima tik vieną kartą.
Nėra tobulų žmonių, bet svarbu, kad padaręs klaidą jos nebekartotų.
Jeigu žmogus suklys ir antrą kartą, manau, kad tai jau bus sistema.
Nežinau iš kur, bet pasisemk stiprybės. Čia ne pasaulio pabaiga. Kažkokioj temoj Vaičiukė yra pasakius, kad vyras turi jausti grėsmę ar kažką pan. Aš irgi taip manau, jeigu tu prieš vyrą pasirodysi silpna, tai ir kels plunksnas lyg povas, žinodamas, kad niekur nedingsi. Bet jeigu supras, kad tu stipri ir kad gali net palikti jį - sunerims. Bet čia mano nuomonė. Kelk galvą auksčiau ir žinok, kad tu pati pačiausia: gražiausia, protingiausia ir geriausia. Laikas gydo žaizdas, na ir kas, jeigu liks randas, jis vis rečiau primins save. Gyvenime yra dar daug nuostabių dalykų, sugebėk jais džiaugtis.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui visoms mergaitems tongue.gif Zinot, as juo kalbejau atvirai ir daug...zinau, matau lyg, kad isgyvena, praso ir maldauja, kad neiseiciau. Jaucia, nezinau tik kiek stipriai, kad galiu nuspresti skirtis. Bet ir zino, jog man truksta ryzto. Pasineriau i darba dabar, bet labai sunku kai gristu namo. Dekui jums visoms uz issakytas mintis ir palaikyma-tiek save guodziu-gyvenimas parodys kaip cia bus. Ir laukiu dienos, kai galesiu pati su savimi pasikalbeti-gal tada bus aiskiau su mano jausmais ir norais. O gal ismoksiu kitaip vertint ipoziuri i seima ir negyvent taip griestai pati.... nors kazin ar tai pavyks viduj igyvendit. Nezinau....
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2006 01 19, 08:53)
...dabar jau žiūriu į viską ramiau ir šalčiau. Tikiu tuo, kas natūralu, neperdėta, nepersistengta. Dabar manau (nžn, kaip bus dar po 10 metų), kad svarbiausia yra GERBTI žmogų, kuris yra šalia. Visa kita - nesvarbu. Pagarba ir supratimas, bendri tikslai ir panašios pažiūros, tai tie banginiai, ant kurių laikosi bendras gyvenimas. Čia mano gyvenimo banginiai. Kaip nerasi dviejų vienodų žmonių, taip nerasi ir dviejų vienodų banginių tongue.gif

Labai pritariu sioms tavo mintims, Karambola. Ir as panasiai manau. Turejau progos isitikinti, kad del is paziuros zavingo takelio tikrai neverta mesti kelio, kuriuo einant atrandu daugybe man svarbiu kertiniu savybiu, kas is tikruju man yra VISGI kur kas svarbiau uz efemeriska, sparnuota tarnybinio romano ar bent jau flirto romantika ir aistringuma...
Esu kazkur skaicius( ar tik ne Zalatorienes knygoje!), kad moterys mieliau buna neistikimos mintimis, o ne kunu, nes tokio tipo neistikimybe nepalieka materialiu griuvesiu. Priesingai - inesa i vedybinio gyvenimo kasdienybe sviezumos, gaivumos, nauju inspiraciju... g.gif
Mano manymu, jei bent viena is tarnybinio romano pusiu yra uzimta, gal visgi geriau paisyti ir tarnybines etikos, ir siaip, tiesiog ribu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesuoToma: 03 gruodžio 2006 - 00:48
QUOTE(aba @ 2006 11 30, 16:24)
Dekui visoms mergaitems  tongue.gif Zinot, as juo kalbejau atvirai ir daug...zinau, matau lyg, kad isgyvena, praso ir maldauja, kad neiseiciau. Jaucia, nezinau tik kiek stipriai, kad galiu nuspresti skirtis. Bet ir zino, jog man truksta ryzto. Pasineriau i darba dabar, bet labai sunku kai gristu namo. Dekui jums visoms uz issakytas mintis ir palaikyma-tiek save guodziu-gyvenimas parodys kaip cia bus. Ir laukiu dienos, kai galesiu pati su savimi pasikalbeti-gal tada bus aiskiau su mano jausmais ir norais. O gal ismoksiu kitaip vertint ipoziuri i seima ir negyvent taip griestai pati.... nors kazin ar tai pavyks viduj igyvendit. Nezinau....

Šiaip yra tokia gera rytų patarlė"Tai , kas atsitiko kartą, gali nebeatsitikti niekuomet.Tačiau, tai kas atsitiko du kartus, tikriausiai pasikartos ir trečiąjį".
Tad vieną šansą turi duoti.Po tokių paklydimų dažnokai vyrai labai stipriai pajunta, kokia visgi yra brangi zmona ir kas yra šeima. Tad jausmai dar ir sustipreja, tad dabar tik tavo stiprybėje ir kantrybėje bei išmintyje jūsų šeimos likimas smile.gif
O be to ne nuo vyrų mūsų laimė priklauso;)
Bus proga atrast save išnaujo ir dar labiau save pamilt;)
Ta skonį jau esu ragavus, bet tam tikra prasme net esu dekinga, pabudau;)
Jei bus sunku rast savy jėgų, verta ir pas psichologą nueiti, tikrai padeda.
Tau išminties, kantrybės ir tikėjimo tuom ko nėra, kad tai butųwink.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnele @ 2006 12 03, 15:51)
Šiaip yra tokia gera rytų patarlė"Tai , kas atsitiko kartą, gali nebeatsitikti niekuomet.Tačiau, tai kas atsitiko du kartus, tikriausiai pasikartos ir trečiąjį".
Tad vieną šansą turi duoti.Po tokių paklydimų dažnokai vyrai labai stipriai pajunta, kokia visgi yra brangi zmona ir kas yra šeima. Tad  jausmai  dar ir sustipreja, tad dabar tik tavo stiprybėje ir kantrybėje bei išmintyje jūsų šeimos likimas smile.gif
O be to ne nuo vyrų mūsų laimė priklauso;)
Bus proga atrast save išnaujo ir dar labiau save pamilt;)
Jei bus sunku rast savy jėgų, verta ir pas psichologą nueiti, tikrai padeda.

Dekui tau. Sakyk, ka turejai minty tai rasydama. Kaip tu pabudai? Kaip pasikeitei, ka kitaip iziurejai? As ir jauciu, kad ziauriai tapau kitokia, bet tik viena pliusa radau, kad emiau sau skirt daugiau demesio-puostis, graziai rengtis bet tik tiek. Idomu, kaip tu "lipai" is tos bedugnes? Buciau dekinga jei pasidalintum patirtimi
rolleyes.gif
Paciame sakinyje pasakyta-tiket tuo ko negali buti - saves apgaudiniejimas. Geriau, jau as susitaikyciau su tiesa verysad.gif
Atsakyti
Artimiau susipažinome įmonės baliuko metu. Netrukus susimetėme daiktus ir štai, jau dešimt metų kartu. Tiesa, abu tuomet buvome vieniši, tad nieko nelaužėme ir negriovėme. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Punktyras @ 2006 12 04, 18:13)
Artimiau susipažinome įmonės baliuko metu. Netrukus susimetėme daiktus ir štai, jau dešimt metų kartu. Tiesa, abu tuomet buvome vieniši, tad nieko nelaužėme ir negriovėme.  smile.gif

Tad cia trecio nera... mirksiukas.gif
Atsakyti