QUOTE(daivoshius @ 2010 01 31, 21:06)
Ačiū merginos už paguodą, deja neturiu su kuom pasikalbėti, viską laikau savyje o tai dar labiau žlugdo. Vaikai mato kaip verkiu, nuslėpti negaliu, tiesiog nuoskauda veržiasi per kraštus. Pagavau abu išeinančius iš jos buto. Deja pokalbis nedavė jokios naudos, jis nesijaučia kaltas. Dieve, kaip aš suprantu moteris, kurios viską padaro kad tik išsaugotų šeimą. Ir aš to noriu, velniškai noriu. Tiesiog prašiau rinktis kas jam yra svarbu, pasirinkimas likti su šeima. Bet matau, kad viskas tik dėl vaikų. Jokio šiltumo man, jokio artumo, tik siena ir tuštuma. Ir dabar rašau, bet manau, kad jis su ja o aš su savais vaikučiais, viena. Kai gryš pasiimsiu trupinius- šaltą bučinį.
QUOTE(dziuvesiux @ 2010 02 01, 14:12)
Kodėl aš plūstuos? Mano tokia nuomonė, gana kategoriška, ir iš kur tu ištraukei, kad aš laukiu vyro gryžtančio iš meilužės ir tenkinuosi trupiniais, tau galvoje negerai ir neįžeidinėk čia manęs, man visko iki kaklo, žinok. Kodėl galvoji, kad aš aklai kalusau savo vyro?? Iš kur tamsta darai tokias išvadas? Jeigu vyras gulėtų meilužės pašonėje, tiesiog jo nebebūtų šalia manęs. Taip, kalbu apie karčia praeitį, be ne dabartį. Tiesiog aš galiu sakyti kokia nuomonę turiu apie tokius žmones. Nesijaučiu jokia auka, labai klysti. tiesiog kartais liūdna...
Apie kokią tu mano atsakomybę , brangioji kalbi? Būk maloni , detaliau...pasidarė žiauriai įdomu, gal žinai mano karčio patirties aplinkybes?
Apie kokią tu mano atsakomybę , brangioji kalbi? Būk maloni , detaliau...pasidarė žiauriai įdomu, gal žinai mano karčio patirties aplinkybes?
dziuvesiux, atsiprašau, susipainiojau jus su daivosium