Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

QUOTE(daivoshius @ 2010 01 31, 21:06)
Ačiū merginos už paguodą, deja neturiu su kuom pasikalbėti, viską laikau savyje o tai dar labiau žlugdo. Vaikai mato kaip verkiu, nuslėpti negaliu, tiesiog nuoskauda veržiasi per kraštus. Pagavau abu išeinančius iš jos buto. Deja pokalbis nedavė jokios naudos, jis nesijaučia kaltas. Dieve, kaip aš suprantu moteris, kurios viską padaro kad tik išsaugotų šeimą. Ir aš to noriu, velniškai noriu. Tiesiog prašiau rinktis kas jam yra svarbu, pasirinkimas likti su šeima. Bet matau, kad viskas tik dėl vaikų. Jokio šiltumo man, jokio artumo, tik siena ir tuštuma. Ir dabar rašau, bet manau, kad jis su ja o aš su savais vaikučiais, viena. Kai gryš pasiimsiu trupinius- šaltą bučinį.

QUOTE(dziuvesiux @ 2010 02 01, 14:12)
Kodėl aš plūstuos? Mano tokia nuomonė, gana kategoriška, ir iš kur tu ištraukei, kad aš laukiu vyro gryžtančio iš meilužės ir tenkinuosi trupiniais, tau galvoje negerai ir neįžeidinėk čia manęs, man visko iki kaklo, žinok.  Kodėl galvoji, kad aš aklai kalusau savo vyro?? Iš kur tamsta darai tokias išvadas? Jeigu vyras gulėtų meilužės pašonėje, tiesiog jo nebebūtų šalia manęs. Taip, kalbu apie karčia praeitį, be ne dabartį. Tiesiog aš galiu sakyti kokia nuomonę turiu apie tokius žmones. Nesijaučiu jokia auka, labai klysti. tiesiog kartais liūdna...
Apie kokią tu mano atsakomybę , brangioji kalbi? Būk maloni , detaliau...pasidarė žiauriai įdomu, gal žinai mano karčio patirties aplinkybes?

dziuvesiux, atsiprašau, susipainiojau jus su daivosium doh.gif , ot, žiopla boba esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 02 01, 15:35)
dziuvesiux, atsiprašau, susipainiojau jus su daivosium  doh.gif  , ot, žiopla boba esu  4u.gif

4u.gif
Viskas gerai, jautri tema, jautriai reaguojam, būtų geriau , kad tokių temų gvildenti nereiktų, bet gyvenimas tox koks yra, įvairiaspalvis, o kartais juodas schmoll.gif
Gero dienelės smile.gif
Atsakyti
tarnybinis romanas, tarnybinis praejimas, abu tarnyboje, buvo zavu wub.gif
Atsakyti
[quote=benek,2009 11 05, 17:42]
Žinot, kitai netgi pasirodys, kad santykiams ir vaikas netrukdo bigsmile.gif Kai jūsų vyras susiras sekančią, tai ta gelbės jį nuo 'gyvenimo dėl vaikų". Lazda turi du galus, viskas grįžta bumerangu. Patikėkit g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=saarba,2009 10 25, 16:52]

ir as visada sakau, kad viskas turi savo kaina... bet tikiuosi, kad jau "sumokejau" uz viska, nes kadaise musu santykiuose buvo ir tikrai labai labai skaudziu isgyvenimu. buvau garantuota, kad tolesni santykiai neimanomi, bet gi stai - ne tik kad sau smagiai gyvenam, bet ir laukiames antro leliuko ax.gif
nezinau, kokia laukia ateitis, taciau bet kokiu atveju niekada nesigailesiu del sio tarnybinio romano - turiu nuostabiausia pasaulyje mergyte, greitai turesiu ir antra, o del vyro..... na jei jau atsiras, kas "gelbes ji nuo gyvenimo del vaiku" - tada pirmyn.... neplanuoju tam trukdyt
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2010 02 02, 19:45)
tarnybinis romanas, tarnybinis praejimas, abu tarnyboje, buvo zavu  wub.gif

Taip, zavu, bet kai tai baigiasi (nebutinai labai linksmai), o abu vis dar tarnyboje, tada ir supranti, kodel neverta su bendradarbiais (ir ypac virsininkais!) prasidet.
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 02 04, 10:49)
Taip, zavu, bet kai tai baigiasi (nebutinai labai linksmai), o abu vis dar tarnyboje, tada ir supranti, kodel neverta su bendradarbiais (ir ypac virsininkais!) prasidet.

Tiesa. Nors būna ir kitaip - mano santuoka - tarnybinio romano pasekmė smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Ir buvo faina, kai buvo romanas.praeina kiek laiko ir viskas atšala......
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 02 05, 17:31)
biggrin.gif Ir buvo faina, kai buvo romanas.praeina kiek laiko ir viskas atšala......

Ir kaip darbas po atšalimo? Ar teko kuriam vienam darbą keist, ar dirbat toliau lyg niekur nieko?
Atsakyti
nepatarciau schmoll.gif
Atsakyti
Kai tik pradėdavau dirbti naujame darbe- tuoj pat atsirasdavo simpatija- pagrindas tarnybiniam romanui.
Išdygdavo staigiai, kaip grybas po lietaus,. na, ir keli mėnesisi flirto, jaudulio , žvilgsnių, užuominų..... wub.gif Labai faina.
Ir niekada neleisdavau sau nueiti toliau. Tada, po kelių mėnesių įspūdis pradėdavo blėsti, vyriškio žavesys irgi... galop likdavom gerais draugeliais. smile.gif Jokių problemų dirbti tame pačiame darbe. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 02 12, 16:53)
Kai tik pradėdavau dirbti naujame darbe- tuoj pat  atsirasdavo simpatija- pagrindas tarnybiniam romanui.
Išdygdavo staigiai, kaip grybas po lietaus,. na, ir keli mėnesisi flirto, jaudulio , žvilgsnių, užuominų..... wub.gif  Labai faina.
Ir niekada neleisdavau sau nueiti toliau. Tada, po kelių mėnesių įspūdis pradėdavo blėsti, vyriškio žavesys irgi... galop likdavom gerais draugeliais. smile.gif  Jokių problemų dirbti tame pačiame darbe.  biggrin.gif

...pazistama situacija ... biggrin.gif
Atsakyti
priklauso nuo abiejų požiūrio. Tačiau jei įvyksta tas "blogas užbaigimas", tada keliuose tūkstančiuose kvadratinių metrų būna labai ankšta..
Atsakyti