Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

QUOTE(daivoshius @ 2010 01 31, 19:06)
Ačiū merginos už paguodą, deja neturiu su kuom pasikalbėti, viską laikau savyje o tai dar labiau žlugdo. Vaikai mato kaip verkiu, nuslėpti negaliu, tiesiog nuoskauda veržiasi per kraštus. Pagavau abu išeinančius iš jos buto. Deja pokalbis nedavė jokios naudos, jis nesijaučia kaltas. Dieve, kaip aš suprantu moteris, kurios viską padaro kad tik išsaugotų šeimą. Ir aš to noriu, velniškai noriu. Tiesiog prašiau rinktis kas jam yra svarbu, pasirinkimas likti su šeima. Bet matau, kad viskas tik dėl vaikų. Jokio šiltumo man, jokio artumo, tik siena ir tuštuma. Ir dabar rašau, bet manau, kad jis su ja o aš su savais vaikučiais, viena. Kai gryš pasiimsiu trupinius- šaltą bučinį.

Uzjauciu, verysad.gif as tikriausiai buciau nukritus prie to buto duru,jei isvysciau saviski..... doh.gif
Atsakyti
Jei liko dėl vaikų, juos myli. Jei myli vaikus, myli ir jų motiną.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 02 10, 15:59)
Ir kaip darbas po atšalimo? Ar teko kuriam vienam darbą keist, ar dirbat toliau lyg niekur nieko?

4u.gif Aš čia ne apie save.....nes ir pati kažkada raguota buvau....vieniems praeina, kitiems ne...
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2010 03 08, 00:29)
Jei myli vaikus, myli ir jų motiną.

Baikite platinti nesamones.
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 03 16, 16:47)
Baikite platinti nesamones.

Va, ir aš apie tai. Platinti galima spaudą.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 02 12, 18:53)
Kai tik pradėdavau dirbti naujame darbe- tuoj pat  atsirasdavo simpatija- pagrindas tarnybiniam romanui.
Išdygdavo staigiai, kaip grybas po lietaus,. na, ir keli mėnesisi flirto, jaudulio , žvilgsnių, užuominų..... wub.gif  Labai faina.
Ir niekada neleisdavau sau nueiti toliau. Tada, po kelių mėnesių įspūdis pradėdavo blėsti, vyriškio žavesys irgi... galop likdavom gerais draugeliais. smile.gif  Jokių problemų dirbti tame pačiame darbe.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif o cia tai ties parasyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 02 12, 17:53)
Kai tik pradėdavau dirbti naujame darbe- tuoj pat  atsirasdavo simpatija- pagrindas tarnybiniam romanui.
Išdygdavo staigiai, kaip grybas po lietaus,. na, ir keli mėnesisi flirto, jaudulio , žvilgsnių, užuominų..... wub.gif  Labai faina.
Ir niekada neleisdavau sau nueiti toliau. Tada, po kelių mėnesių įspūdis pradėdavo blėsti, vyriškio žavesys irgi... galop likdavom gerais draugeliais. smile.gif  Jokių problemų dirbti tame pačiame darbe.  biggrin.gif

O jei simpatija - šefas? ax.gif Labai slidus reikalas. Įtampa darbe ir visos mintys apie tai, kaip nepaslysti. Nebendrauti neišeina verysad.gif
Atsakyti
O mane uzknisa, as i darba einu dirbt, o nea su kolegom flirtuot ir negaliu pakest, kaip pvz buvo paskutiniame darbe.... direktorius pradejo kabint... grazus, prisiziurejes vyras, ar antra puse turejo nezinau ir nesidomejau, bet tie komplimentai, kvietimai kartu pietauti, flirtavimai ir pan... uzkaldavo ojej kaip....ir tuo labiau zinojo, kad turiu drauga... taciau vistiek kabinosi kaip turi but... neapsikentus isejau is darbo...
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti ką jūs darytumėt, bendradarbio žmona įsikalė į galvą, kad tarp mūsų kažkas vyksta, neduoda savo vyrui ramybės, nerimauja, kad jos vyras dirba su gražia moterim, pats mėgėjas palakstyti, matyt dėl to žmona ir nerimauja, tikrai tarp mūsų nieko nėra ir jokiu būdu nieko nebūtų, jei ir vyriškis norėtų, mes paprasčiausi bendradarbiai ir tiek. Gal sakau pakalbėti su jo žmona ir nuraminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2010 04 29, 17:32)
Merginos, noriu paklausti ką jūs darytumėt, bendradarbio žmona įsikalė į galvą, kad tarp mūsų kažkas vyksta, neduoda savo vyrui ramybės, nerimauja, kad jos vyras dirba su gražia moterim, pats mėgėjas palakstyti, matyt dėl to žmona ir nerimauja, tikrai tarp mūsų nieko nėra ir jokiu būdu nieko nebūtų, jei ir vyriškis norėtų, mes paprasčiausi bendradarbiai ir tiek. Gal sakau pakalbėti su jo žmona ir nuraminti  g.gif

Nu cia dabar.... bendradarbis jums pasakoja, kad jam zmona neduoda ramybes del jusu?! O jum kas? Gaila bendradarbio?.... Nu kazkoks nesveikas, pats gal prisvaigsta zmonai apie bendradarbes, o paskui darbe pasakoja, kad toki grazuoli vyra zmona laaaabai saugo nuo kolegiu....Skiedalas....
Suprasciau, kad dar zmona paciai kazka sakytu...
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2010 04 29, 15:32)
Merginos, noriu paklausti ką jūs darytumėt, bendradarbio žmona įsikalė į galvą, kad tarp mūsų kažkas vyksta, neduoda savo vyrui ramybės, nerimauja, kad jos vyras dirba su gražia moterim, pats mėgėjas palakstyti, matyt dėl to žmona ir nerimauja, tikrai tarp mūsų nieko nėra ir jokiu būdu nieko nebūtų, jei ir vyriškis norėtų, mes paprasčiausi bendradarbiai ir tiek. Gal sakau pakalbėti su jo žmona ir nuraminti  g.gif

nu pirmiausiai, tai isivaizduoju jog tai Jums papasakojo vyras ar ne?

Gal ta zmona nei puola neika, vyrai gi megsta buti vargsiukai ir pagaileti.
kalbetis su bendradarbio zmona? g.gif mmmm g.gif Nebet ja pazystat ir pati matete tokia reakcja kitu atveju bijau galite buti pasiusta toli toli, na arba maziausiai nesuprasta
Atsakyti
Manau, kiekvienam darbe tikrai atsiranda tarnybinių romanų, bet tai priklauso tiek nuo vyriškos lyties, tiek nuo moteriškos. Jei bendradarbis kadrina bendradarbę, arba atvirkščiai ir tiek vienas, tiek kitas atsako tuo pačiu-na, tai kaip nesitikėt romanų tarp kolegų.
Pvz: aš pasidalinsiu savo situacija darbe: esu su ragais ir dar kokiais doh.gif , dar oficialiai net neišsiskyrę su jau realiai EX vyru cool.gif, dirbu maždaug apie 5 mėn, kolektyvas super thumbup.gif . Vyrų dėmesys begalinis, deja visi vyrai su kuriais tenka bendraut yra vedę doh.gif . Yra net vienas vyras, kuriam aš jaučiu toooookią simpatiją, ir ryškiai matosi simpatija iš jo pusės. Nuo pat pirmo susitikimo mes vienas kitą suprantam iš pusės žodžio ir pan. Tačiau esu gylių įsitikinimų...visiems, kurie mėtosi dviprasmiškais pasisakymais, tiesiai šveisiai atsakau: Svetimiems vyrams aš elergiška!!!!!
Lygiai tapatį pasakiau ir tam simpatijai. Nžn, kas tūrėtų įvykt, kad aš atsiduočiau aistrai. na gal tik dabar taip galvoju, nes esu įskaudinta juodai. Lygiai taip pat įsivaizduoju, kaip jaustusi jo žmona. Šiandien Jis- man būtų nuodėmė verysad.gif
Atsakyti