Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

Tikrai visoms moterims patinka kitu vyru demesys. O tos,kurios sako,kad rupi tik vienas vienintelis vyras-manau jos meluoja arba tik nori atrodyti padorios.
kai vyrai graziai ir galantiskai elgesi su moterim nagali toks elgesys nepatikti.
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 12, 14:56)
Tikrai visoms moterims patinka kitu vyru demesys. O tos,kurios sako,kad rupi tik vienas vienintelis vyras-manau jos meluoja arba tik nori atrodyti padorios.
kai vyrai graziai ir galantiskai elgesi su moterim nagali toks elgesys nepatikti.

Patinka elgesys- tai viena,
bet leistis su patinkančiu vyriškiu į romaną- visai kas kita, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 12 gegužės 2010 - 13:57
QUOTE(Olga K @ 2010 05 12, 14:56)

O vyrams dar labiau... biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Leistis i tarnybini romana, zinoma, ne tas pats, kas megautis demesiu, bet visgi taip buna. O sprendziant is to, kad tai kaip taisykle kone kiekvienoj organizacijoj pasitaiko, moterys yra linkusios ne viena karta pasidziaugti komplimentu, o kasdien gyventi apsuptai visapusisko demesio. Ir esu garantuota, kad jei ji tai gautu namuose, ji niekuomet nesileistu i jokius romanus, iskaitant ir tarnybinius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 12, 10:30)
Dirbau 2 darbuose valstybinese istaigose ir abu kartus turejau tarnybinius romanus su savo virsininkais.

Iniciatyva buvo iš viršininkų pusės?
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 12, 20:23)
Iniciatyva buvo iš viršininkų pusės?

Taip,abu kartus is virsininku puses
Atsakyti
o koks skirtumas is kieno puses iniciatyva, jei abu pasiduoda vienas kitam ? smile.gif
Atsakyti
Zinau kodel buvo uzduotas klausimas apie iniciatyva mirksiukas.gif
nes dauguma,manau,galvoja taip,kad jei moteris pirma pradeda kabinti vyra-ji pasileidele
Atsakyti
doh.gif kaip nekenciu, kad sitaip galvoja... jei vyras-tai jis playboy, jei moteris- paleistuve devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 13, 10:50)
Zinau kodel buvo uzduotas klausimas apie iniciatyva  mirksiukas.gif
nes dauguma,manau,galvoja taip,kad jei moteris pirma pradeda kabinti vyra-ji pasileidele

Tikrai taip negalvoju. Ir klausimas visai ne dėl to. Tiesiog labai smalsu, kaip viskas prasidėjo? Ar nekilo abejonių - juk visgi viršininkas.
Atsakyti
Abejoniu tai kyla, bet greit ir praeina blush2.gif pradzioj juk viskas gerai, paskui tik galvoji, kad nereikejo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 13, 11:00)
Tikrai taip negalvoju. Ir klausimas visai ne dėl to. Tiesiog labai smalsu, kaip viskas prasidėjo? Ar nekilo abejonių - juk visgi viršininkas.

Pirmą kartą: dirbau kalėjimo prižiūrėtoja-jis buvo mano pamainos viršininkas, tai natūralu,kad matėmės 12 valandų per dieną ir 12 valandų naktį, jis dažnai užsukdavo "patikrinti kaip reikalai", bendravom su juo pakankamai ilgai, vėliau pakvietė mane po darbo pasivažinėti, važiavome prie ežerų dažniausiai, nes ten buvo maža tikimybė sutikti kokį pažįstamą. Darbe aišku niekas nieko nepastebėdavo,nes elgėmės labai atsargiai. Tiesiog jis buvo gražus,labai patrauklus-kur gi pasakysi tokiam vyrui NE blush2.gif
Antrą kartą jau aprašiau anksčiau.
Papildyta:
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 13, 11:33)
Abejoniu tai kyla, bet greit ir praeina  blush2.gif  pradzioj juk viskas gerai, paskui tik galvoji, kad nereikejo...  schmoll.gif

Bent pas mane tai vyko be jokių įsipareigojimų, t.y.nebuvo jokių karjeros kilimų, atlyginimo padidėjimo. Tai tiesiog buvo malonus bendravimas. Bet aišku viskas kas malonu laikui bėgant virsta jausmais-aš to nenorėjau. Galbūt,jei jis būtų nevedęs...nes tikrai su manim niekas taip nesielgė kaip jis.. rolleyes.gif
Atsakyti