Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

Kol tęsiasi romanas tada labai smagu. Visa "ant spanų" - laiminga, bet šlykščiausia, kai viskas baigiasi - tada ir darbe nesisėdi ir darbai nesidirba ir šiaip nemalonu...

Nepavydėtina situacija...

Na, bet tada ramia sažine prisiglaudi prie savo nuosavo vyro ir nusiramini - jis visada šalia... Ir velniai nematė tų kolegų ir romanų su jais...
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 12 30, 12:19)
aš irgi už trumpalaikius tarnybinius romanus.Štai pas mus darbovietėje yra tokia darbuotuoja, na tokia bjaurybė buvo,  sunku budavo jos parašą gauti, tokia stora, ir pan.bet atėjo į jos skyrių vyrukas, na ir ką kaip pasikeitė, išgražėjo, sukūdo siaubingai, ir pati pradėjo dažnai šypsotis, ir aplamai normalesnė pasidarė, todėl žymiai paprasčiau su dirbti pasidarė 4u.gif
o kaip jūs mergaitės reaguojat kaip viena pusė ištekėjusi, o kita ne, ko galima tikėtis iš tokio tarnybinio romano g.gif

As visada buvau pries bet kokius romanus.. taciau dabar pati nezinau kas su manimi darosi.. Savo vyra labai myliu ir gerbiu, taip pat zinau, kad jis mane taip pat myli ir juo visapusiskai pasitikiu. Bet... Neseniai pradejau dirbti naujoje darbovieteje, nemazai bendradarbiu yra jauni, simpatiski ir ziauriai patrauklus! Vienas ju iskart krito i aki, jau puse metu mes pastoviai zvalgomes viens i kita.. Abipuse trauka tikrai jauciasi! As netgi vel pradejau raudonuoti! smile.gif Nezinau kuo tai gali baigtis.. nes firma planuoja kelione keliom dienom i uzsieni.. Zinoma, dabar galvoju, kad stengsiuosi isvengti bet kokios intymios aplinkos ar situacijos,.. taciau jei apie tai pasvajoju jau dabar, tai kas zino?... Susizavejimas labai stiprus, bet negaliu skaudinti savo vyro, tai butu per didele nasta mano sazinei.. Beje, mano susizavejimo objektas nevedes..
Atsakyti
va va mixi, niekada nesakyk niekada, darosi tas brangioji, kad kvepiu tarnybiniu romanu, žinoma jeigu tu to norėsi.Šiaip viskas yra gerai, jei tik nesužinos antra pusė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2006 02 02, 17:28)
va va mixi, niekada nesakyk niekada, darosi tas brangioji, kad kvepiu tarnybiniu romanu, žinoma jeigu tu to norėsi.Šiaip viskas yra gerai, jei tik nesužinos antra pusė. doh.gif

Na, as dar tikiuosi, kad sis susizavejimas praeis dar net jokiam romanui neprasidejus.. Nors kolkas tai man labai gera smile.gif skrajoju... ax.gif svajoju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2006 02 02, 16:56)
Na, as dar tikiuosi, kad sis susizavejimas praeis dar net jokiam romanui neprasidejus.. Nors kolkas tai man labai gera smile.gif skrajoju...  ax.gif svajoju...  4u.gif

Na ir gerai. Džiaukis gyvenimu.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2006 02 01, 15:24)
As visada buvau pries bet kokius romanus.. taciau dabar pati nezinau kas su manimi darosi.. Savo vyra labai myliu ir gerbiu, taip pat zinau, kad jis mane taip pat myli ir juo visapusiskai pasitikiu. Bet... Neseniai pradejau dirbti naujoje darbovieteje, nemazai bendradarbiu yra jauni, simpatiski ir ziauriai patrauklus! Vienas ju iskart krito i aki, jau puse metu mes pastoviai zvalgomes viens i kita.. Abipuse trauka tikrai jauciasi! As netgi vel pradejau raudonuoti! smile.gif Nezinau kuo tai gali baigtis.. nes firma planuoja kelione keliom dienom i uzsieni.. Zinoma, dabar galvoju, kad stengsiuosi isvengti bet kokios intymios aplinkos ar situacijos,.. taciau jei apie tai pasvajoju jau dabar, tai kas zino?... Susizavejimas labai stiprus, bet negaliu skaudinti savo vyro, tai butu per didele nasta mano sazinei.. Beje, mano susizavejimo objektas nevedes..

Šaunuolė, kad taip mąstai ir nepuoli iškart į bendradarbio glėbį. smile.gif Jei sugebėsi taip laikytis ir toliau- patikėk manim...tas susižavėjimas stiprus praeis, o viduje jausis LABAI GERAI....labai labai nuostabus jausmas, kai sugebi susilaikyti tokioj situacijoj..ir paskui nereikia jausti kaltės dėl to trumpalaikio susižavėjimo. smile.gif Jautiesi tikru žmogum, ne gyvuliuku, kuris nesugeba valdyt aistros. smile.gif Pagalvok ar verta leisti sau kažką daugiau nei pasvajoti- juk tai gali išardyti tavo šeimą. Tuo labiau, kad sakai jog myli vyrą ir jis tave myli. wink.gif Jei sunku bus susilaikyti, pagalvok apie tai, kad tokioj situacijoj ne tu ir kolega, o tavo vyras su kolege..smile.gif Ar norėtum, kad jis pradėtų romaną?.. ax.gif Tikiu, kad išliksi ori ir galėsi didžiuotis savim. bigsmile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 03 vasario 2006 - 09:13
pas mane panašiai kaip pas Mixe, tik jis mano bosas,senas pažystamas,vyresnis 12metų (bet velniškai gerai atrodo blush2.gif ) kol pas jį nedirbau,tai jis buvo tik gražus vedes vyras,kurio žmona ir vaikus pažystu.simpatija tiek iš jo tiek iš mano pusės visada buvo.bet dabar kažkas rutoliojas daugiau... aš turiu draugą,vasarą žadam tuoktis ir aš labai jį mylių.jis važinėjasi i užsienį dirbti,tai ir lenda į galvą visokios mintys negeros doh.gif tai va nežinau kaip čia man baigsis.nenoriu išduoti savo draugo,negalėčiau paskui į akis pažiūrėti.bet.... visada yra tas žodis BET doh.gif oi...
Atsakyti
QUOTE(Drebula @ 2006 01 16, 15:07)
Aš nieko prieš, jei romanas yra malonus abiem pusėm, jei abu protingai tai slepia nuo bendradarbių ir nuo savo šeimų. Kai atsiranda susižavėjimas, tada protas nebeveikia...

Esu griežtai prieš vedusių žmonių romanus ir "visom keturiom" palaikau apgautuosius. Nė vienas žmogus (vyras tai ar moteris) neturi teisės "pasikuilinęs" su meilužiu grįžti ramiai į vedybinę lovą ir glaustis prie sutuoktinio. Man tai amoralu, žema ir niekinga. verysad.gif Man prie tokio žmogaus būtų šlykštu net prisiliest ir tikrai pasakyčiau ačiū žmogui, kuris man atvertų akis.
Esu kategoriška ir tai žinau, bet taip pat žinau jog yra moterų, kurios nenori žinoti tiesos apie savo vyrų "laimėjimus", atleidžia arba niekada apie tai nesužino...
Esu dvejonių kryžkelėje... žinau, kad bendradarbis "murkia" su naujoke (iki kokio lygio dar neaišku), kad jinai į jį kabinasi tik kad lengviau būtų darbe ir kad žmona apie tai nieko nežino. Kaip jūs mano vietoj pasielgtumėt? Pasakytumėt tiesą žmonai, ar nuspręstumėt, kad "ne mano daržas, ne mano pupos"?
Atsakyti
QUOTE(geriete @ 2006 02 10, 19:56)

Esu dvejonių kryžkelėje... žinau, kad bendradarbis "murkia" su naujoke (iki kokio lygio dar neaišku), kad jinai į jį kabinasi tik kad lengviau būtų darbe ir kad žmona apie tai nieko nežino. Kaip jūs mano vietoj pasielgtumėt? Pasakytumėt tiesą žmonai, ar nuspręstumėt, kad "ne mano daržas, ne mano pupos"?

Patarčiau nesikišti į svetimų žmonių gyvenimas: tai yra jų sprendimas "murkti" ar "nemurkti" su bendradarbiais.
Atsakyti
[/quote] Esu dvejonių kryžkelėje... žinau, kad bendradarbis "murkia" su naujoke (iki kokio lygio dar neaišku), kad jinai į jį kabinasi tik kad lengviau būtų darbe ir kad žmona apie tai nieko nežino. Kaip jūs mano vietoj pasielgtumėt? Pasakytumėt tiesą žmonai, ar nuspręstumėt, kad "ne mano daržas, ne mano pupos"?
[/quote]

labai patariu nesikisti i kitu zmoniu gyvenima wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FaTaFeE: 12 vasario 2006 - 00:28
...Pasakytumėt tiesą žmonai, ar nuspręstumėt, kad "ne mano daržas, ne mano pupos"?

doh.gif Jooooooooooo, tokios "gerietės" ir sugriauna žmonių gyvenimus...
Atsakyti
Esu griežtai prieš vedusių žmonių romanus ir "visom keturiom" palaikau apgautuosius. Nė vienas žmogus (vyras tai ar moteris) neturi teisės "pasikuilinęs" su meilužiu grįžti ramiai į vedybinę lovą ir glaustis prie sutuoktinio. Man tai amoralu, žema ir niekinga. verysad.gif Man prie tokio  žmogaus būtų šlykštu net prisiliest ir tikrai pasakyčiau ačiū žmogui, kuris man atvertų akis. 
Esu kategoriška ir tai žinau, bet taip pat žinau jog yra moterų, kurios nenori žinoti tiesos apie savo vyrų "laimėjimus",  atleidžia arba niekada apie tai nesužino...

Geriau nesikišk, liksi kalčiausia tokioje situacijoje g.gif ir įskaudinsi ne vieną žmogų schmoll.gif ir ištikrųjų koks tavo reikalas kas su kuo murkia g.gif kai tu murksi su kuo nors, labai jau nepatiks kai kažkas įsikiš 4u.gif
ir nereikia sakyti "jinai į jį kabinasi", nes dažniausiai moterys tai ir pastebi, nors vyrai viską pradeda unsure.gif
Atsakyti