Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

Deja aš tą ribą tarp kolegiškų santykių peržengiau. Ilgai vienas kitam neslėpėm simpatijų, flirtavom, galų gale aistra nugalėjo, bendraujame po to gražiai, nepamiršome to kas buvo, tačiau problema - abu vedę, daugiau nei 10 metų. Iki šiol bijau pažvelgti į savo vyro akis, rodos, ant kaktos man viskas parašyta, bet jei grįžčiau atgal į tą pačią dieną pasielgčiau lygiai taip pat, manau ir galėčiau toliau vesti tarnybinį romaną. Situaciją nepavydėtina, kaip iš jos išsikapstyti...
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2006 01 17, 13:17)
Jeigu žmogus jau tuokdamasis neatmeta galimybės, kad kada nors kas nors tokio gali įvykti, taip ir atsitinka. Būti tvirtos valios ir pareigingam yra sudėtinga, tikrai sudėtinga. Bet tik tokie žmonės iš tikrųjų jaučiasi GERAI.

Kazkaip is pasisakymu speju, kad esi arba labai jauna ir neseniai vedusi, arba sedi namuose su vaikais blink.gif

Tiesiog is savo patirties speju rolleyes.gif . Nes kazkada buciau lygiai ta pati parasiusi.

Nesu turejusi jokio romano per tuos 7 santuokos metus, bet tu, kurie turi nevertinciau taip grieztai 4u.gif Kaip sakoma nespjauk i sulini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2006 01 18, 10:37)
Kazkaip is  pasisakymu speju, kad esi arba labai jauna ir neseniai vedusi, arba sedi namuose su vaikais  blink.gif

Tiesiog is savo patirties speju  rolleyes.gif . Nes kazkada buciau lygiai ta pati parasiusi.

Nesu turejusi jokio romano per tuos 7 santuokos metus, bet tu, kurie turi nevertinciau taip grieztai  4u.gif Kaip sakoma nespjauk i sulini  mirksiukas.gif

Nesu nei penkiolikmetė, nei nepatyrusi skaisti mergelė. Esu gyvenimo buvusi ir labai nuskriausta, ir pati buvau nuskriaudusi.... schmoll.gif

O tokių spėliojančių kaip Tu nesuprantu. Kaip Tu gali iš kelių mano žodelių pasakyti, ką aš veikiu gyvenime? unsure.gif
Deja, nieko neatspėjai.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Dirbu jau nuo to laiko, kai sūneliui suėjo 8 mėnesiai ir studijuoju magistrantūroje, jei ką.

Ir senokai jau ištekėjusi esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2006 01 18, 10:37)
Nesu turejusi jokio romano per tuos 7 santuokos metus, bet tu, kurie turi nevertinciau taip grieztai  4u.gif Kaip sakoma nespjauk i sulini  mirksiukas.gif

o aš buvau padariusi klaidų praeityje, už kurias gavau tiek, kiek nusipelniau - maniau, nagais žemę sudraskysiu iš skausmo. Nuo to laiko pasikeičiau. Ir nenorėčiau daugiau įlipti tokian purvan, iš kurio išsikapanojus taip šlykštu prisiminti...

nenoriu detalizuotis...
Bet tik norėjau paaiškinti, kad mano tokios kalbos ne iš jaunystės naivumo, o iš skaudžios patirties...

O aš kaip tik anksčiau kalbėjau kaip dauguma čia Jūsų - tiesiog dabar "atsiverčiau" - aišku, tai skamba komiškai, bet būdama TOKIA jaučiuosi daug geriau nei tais laikais....
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2006 01 18, 15:14)
  O aš kaip tik anksčiau kalbėjau kaip dauguma čia Jūsų - tiesiog dabar "atsiverčiau" - aišku, tai skamba komiškai, bet būdama TOKIA jaučiuosi daug geriau nei tais laikais....

Sorry, bet netikiu atsivertmais schmoll.gif Prieš kokį penkiolika metų aš irgi čia būčiau "maikę draskius", kaip ir tu. Bet dabar jau žiūriu į viską ramiau ir šalčiau. Tikiu tuo, kas natūralu, neperdėta, nepersistengta. Dabar manau (nžn, kaip bus dar po 10 metų), kad svarbiausia yra GERBTI žmogų, kuris yra šalia. Visa kita - nesvarbu. Pagarba ir supratimas, bendri tikslai ir panašios pažiūros, tai tie banginiai, ant kurių laikosi bendras gyvenimas. Čia mano gyvenimo banginiai. Kaip nerasi dviejų vienodų žmonių, taip nerasi ir dviejų vienodų banginių tongue.gif
Jūra, skaitau tavo paskutinius du postu ir galvoju, na, tiksliai, net tais pačiais žodžiais būčiau prieš keliolika metų kalbėjus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2006 01 19, 08:53)
Kaip nerasi dviejų vienodų žmonių, taip nerasi ir dviejų vienodų banginių tongue.gif
Jūra, skaitau tavo paskutinius du postu ir galvoju, na, tiksliai, net tais pačiais žodžiais būčiau prieš keliolika metų kalbėjus.  mirksiukas.gif

Suprantu, bet, ko Tu taip kalbėdama, sieki? schmoll.gif

O aš tikiu, kad protingi žmonės mokosi iš savo klaidų, nors vertėtų pasimokyti ir iš svetimų rolleyes.gif
Atsakyti
mes su vyru gyvenam septintus metus, nors susituoke tik astuoni menesiai. jis toks grieztas ,neprieinamas ir istikimas. taip galvojau ,kol nesuzinojau apie jo tarnybini romana blink.gif .labai atvirai pasikalbejom. tarpkitko musu santykiai buvo idealus, tikejau kad taip bus visuomet(kokia as naivuole). mums tikrai nieko netruksta, ir vyras tai pripazysta. kai paklausiau kodel/ ar as jo nebetraukiu, nes po gimdymo pasikeite figura, ar su manim nebera apie ka pasikalbet, ar dar kazkas. jis pasake, kad ji negeresne uz mane, o yra tokia pat kaip ir as!!??kad sutiko lygiai tokia pacia ir isimylejo. jie nepermiegojo. dabar yra parasytas pareiskimas iseit is darbo. kai as apie ju romana suzinojau , jis ta pacia minute paskambino jai ir pasake jog pasileka su manim. nors ji dar buna kad paskambina , ar zinute paraso... labai sunku, bet noriu issaugot seima...tiesiog noriu issikalbet, nes visa tai labai sviezia, jokiai draugei nedrystu prisipazint...
suprantu,kad ir jai sunku ir mano vyrui, nes tu jausmu taip greit nepamirsi... tik laikas cia geriausias gydytojas...as ir pati nemaniau , jog galeciau atleist...bet pasirodo galiu. o vyras sako ,jog niekad negales atleisti sau ir atleidimo nepraso is manes, nes jis man uz tai nebutu atleides verysad.gif ...
vat taip ir buna brangiosios...
Atsakyti
QUOTE(mamajurse @ 2006 01 19, 12:59)
mes su vyru gyvenam septintus metus, nors susituoke tik astuoni menesiai. jis toks grieztas ,neprieinamas ir istikimas. taip galvojau ,kol nesuzinojau apie jo tarnybini romana blink.gif .labai atvirai pasikalbejom. tarpkitko musu santykiai buvo idealus, tikejau kad taip bus visuomet(kokia as naivuole). mums tikrai nieko netruksta, ir vyras tai pripazysta. kai paklausiau kodel/ ar as jo nebetraukiu, nes po gimdymo pasikeite figura, ar su manim nebera apie ka pasikalbet, ar dar kazkas. jis pasake, kad ji negeresne uz mane, o yra tokia pat kaip ir as!!??kad sutiko lygiai tokia pacia ir isimylejo. jie nepermiegojo. dabar yra parasytas pareiskimas iseit is darbo. kai as apie ju romana suzinojau , jis ta pacia minute paskambino jai ir pasake jog pasileka su manim. nors ji dar buna kad paskambina , ar zinute paraso... labai sunku, bet noriu issaugot seima...tiesiog noriu issikalbet, nes visa tai labai sviezia, jokiai draugei nedrystu prisipazint...
suprantu,kad ir jai sunku ir mano vyrui, nes tu jausmu taip greit nepamirsi... tik laikas cia geriausias gydytojas...as ir pati nemaniau , jog galeciau atleist...bet pasirodo galiu. o vyras sako ,jog niekad negales atleisti sau ir atleidimo nepraso is manes, nes jis man uz tai nebutu atleides verysad.gif ...
vat taip ir buna brangiosios...

Teisingai padarei, kad atleidai. Dabar parodyk jam supratingumą, atidumą, savo meilę ir rūpestį. Nes tikrai išdavystė nelygu meilės pabaigai. Tai - rimtas signalas, kad jam reikia daugiau Tavo dėmesingumo. Būk tvirta, o paskui Jūsų santykiai bus dar stipresni nei iki šio išbandymo 4u.gif
Atsakyti
kad tavo zodziai dievui i ausi rolleyes.gif . as ir bandau tokia but, tik kad va jis nelabai prisileidzia manes. suprantu jog jam sunku, bet ir man nelengva...
jura labai tau aciu uz padrasinima, nes man to labai reikia... zinai ,jei netikeciau,jog viskas bus gerai, tikrai nebuciau jam atleidusi
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2006 01 17, 13:17)
Jeigu žmogus jau tuokdamasis neatmeta galimybės, kad kada nors kas nors tokio gali įvykti, taip ir atsitinka. Būti tvirtos valios ir pareigingam yra sudėtinga, tikrai sudėtinga. Bet tik tokie žmonės iš tikrųjų jaučiasi GERAI.

O čia 100 proc.sutinku thumbup.gif Tikrai sunku būna atsispirti aistrai- bet kai sugebi tai padaryti-jautiesi labai GERAI.
Atsakyti
Nežinau, kaip reaguočiau tavo vietoj, mamajurse, sužinojusi apie vyro neištikimybę, turbūt labai audringai. Greičiausiai pirma palikčiau jį. Nors nežinau.

Tu per gera jam. Turbūt labai myli savo vyrą ir nori išsaugoti šeimą.

Dabar, manau, palinkėti tau reikia tik stiprybės.
Laikas viską išgydys ir sudėlios į savo vietas. 4u.gif
Atsakyti
va cia ta pati tema be iseities .. stengiesi rodai demesi, meile, rupesti, pagarba , dar bile zino ka , zodziu stengiesi kad tavo seimoj TAU ir JAM butu gerai, o JIS arba JI vistiek nueina.... kazkaip mes cia ne apie ta pati.... buna seimoj gerai supranta , myli, bet atiranda zmogus kuris dar labiau supranta ir myli.. ir kodel kazkas sugalvojo, VEDAM/TUOKIAMES VIENA KART..O GAL MES ZMONES SUTVERTI VISA GYVENIMA IESKOJIMUI .. kodel turim but su vienu, jei atsiranda geresnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FaTaFeE: 20 sausio 2006 - 22:07