Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiška patalynė

QUOTE(raganele @ 2009 10 29, 10:03)
aš kažkaip vatiną įsivaizduoju kaip negražų tamsų kamšalą g.gif ar būna normalaus, leliukam naudotino? O kur?

paprasto tamsaus vatino buvo prie Kalvarijų turgaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 08, 15:43)
vaistinej buna spec "klijonke"

Aciu,
Nes kur rast stalui klijonke tai aisku, bet sakau gal vaikam kazkokia kitokia turi but:)
Atsakyti
Sveikos darbštuolės 4u.gif

užsukau pas Jus, nes jau aktuali tema darosi smile.gif

gal galėtumėte patarti kiek medžiagos reiktų pataliukams, jei:
kaldrytė: 110x130 cm
pagalvytė: 30x45 cm
paklodei nežinau iš vis kiek reikia blush2.gif mūsų lovytė bus "seno standarto" (negaliu išmatuoti, nes dar neatsivežėm), gal apie 150x100 cm ar aš klystu? blush2.gif

ir dar kaip patartumėte kur pirkti geriau medžiagytė: Gariūnuose ar "Žalioj stotelėj" ?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 11 15, 18:45)
Sveikos darbštuolės  4u.gif

užsukau pas Jus, nes jau aktuali tema darosi  smile.gif

gal galėtumėte patarti kiek medžiagos reiktų pataliukams, jei:
kaldrytė: 110x130 cm
pagalvytė: 30x45 cm
paklodei nežinau iš vis kiek reikia  blush2.gif mūsų lovytė bus "seno standarto" (negaliu išmatuoti, nes dar neatsivežėm), gal apie 150x100 cm ar aš klystu?  blush2.gif

ir dar kaip patartumėte kur pirkti geriau medžiagytė: Gariūnuose ar "Žalioj stotelėj" ?

Ačiū  4u.gif

paklode tai as dariau apsitraukiancia ant ciuzinio (60x120), tai kiap man patare, tai medziagytes reikejo 100x160 cm.
kaldrytrei ir pagalvytei tai primesk dar po kelis cm ir bus aisku. tik man tai netiesiai buvo atkirpe perkant, tai i tai irgi atsizvelk.

o zalia stotele tai kiek as zinau visokiu augalu ir sodo reikmenu parde g.gif
siaip as medziagyte pirkau gariunuose. ir beje lauke yra pigiau negu tame pavilione.
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 11 15, 19:51)
paklode tai as dariau apsitraukiancia ant ciuzinio (60x120), tai kiap man patare, tai medziagytes reikejo 100x160 cm.
kaldrytrei ir pagalvytei tai primesk dar po kelis cm ir bus aisku. tik man tai netiesiai buvo atkirpe perkant, tai i tai irgi atsizvelk.

o zalia stotele tai kiek as zinau visokiu augalu ir sodo reikmenu parde  g.gif
siaip as medziagyte pirkau gariunuose. ir beje lauke yra pigiau negu tame pavilione.

Labai ačiū 4u.gif

Na ten taip vadina "žalia stotelė", nes šalia yra ir audinių parduotuvė, čia Kalvarijų gatvėj. Ar aš čia klystu? g.gif

Reiks kažkada pavažiuoti iki Gariūnų. O lauke visada pigiau nei paviljonuose ar po stogais mirksiukas.gif
Atsakyti
Man rodos kad prie kalvarijų parduotuvėj patalėliams medžiagų didesnis pasirinkimas g.gif kainos beveik nesiskiria nuo gariūnų. Bent aš dabar flanelės mažiukui ieškojau ir ten ir ten, tai pirkau prie kalvarijų turgaus.
Atsakyti
kai perki tik sau ir nedidelį kiekį, tai tikrai neapsimoka važiuoti į gariūnus, nes už kurą paliksi skirtumą, jei nedaugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Nusprendziau ir as savo busimam leliukui pasisiut pataliukus bei apsaugeles. Gal galit man padet? Kiek medziagos reikia pataliukams ir pasaugelem ? Pagalve 60x40, koldryte 125x110 cm. Paklode jauciu persudetinga butu man, neprofiosonaliai pasisiut?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 11 15, 19:51)

o zalia stotele tai kiek as zinau visokiu augalu ir sodo reikmenu parde  g.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, siuvėjėlės hi.gif Na po teisybei tai pirmą kartą aptikau SM tokią KEISTĄ blink.gif temą - sąžiningai perskaičiau visus 24 puslapius, bet taip beveik nieko, galima sakyti, ir nepešiau - kaskart įdomiausioje vietoje diskusija pasibaigia paslaugiu "atsakysiu tau į AŽ"... g.gif Dėl tų paklodžių su gumomis siuvimo ypatybių (ne jų ieškojau, bet vis dėlto sudomino) tai nei juoktis, nei verkti - na nejau nėra paprasčiau vieną kartą tą slaptą info tiesiog įdėti viešai (beje toji vienintelė angliška nuoroda ne(be)atsidaro)? Tiesa ko gero ne visos ja pasinaudojusios padėkos, tai kam gi čia švaistyti savo gerą... verysad.gif Džiugu bent tai, kad kitose rankdarbių temose forumietės vadovaujasi kiek kitokia filosofija.

O klausimas mano toks gal ir naivokas, bet niekad gerai nė neapžiūrinėjau parduodamų apsaugėlių lovytėms. Kiek supratau čia beskaitinėdama, tai tiesiog standžios plokščios "pagalvėlės", raišteliais tvirtinamos prie lovytės kraštų. Bet kaip tuomet su jų apačia - ar ją pakankamai prispaudžia čiužinukas, kad neišsipeštų, nepasislinktų į viršų, ypač kai vaikiukas jau pagudrėjęs? Kažkaip įsivaizdavau, kad apsaugos turėtų būti kaip tęsinys po čiužinuku esančio medžiagos gabalo - ar labai klystu? g.gif
Atsakyti
_Smalsute_, tas "parašysiu/atsakysiu į až" ir man atrodo vaikiška biggrin.gif Apie paklodes su guma gali panašioje temoje pasiskaityti (čia).
Apsaugėlę gal taip ir galima apibūdinti. Šiaip niekur nemačiau, kad užsikištų tarp grotelių ir čiužinio g.gif g.gif Gali prisiūti daugiau raištelių ir tvirtai tiesiog pririšti. Pirktinės (parduotuvinės) ir man "lipdavo" į viršų, gal dėl plonumo, gal dėl nesąmoningų raištelių, kurie laikosi "ant snarglių", sunku pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 12 25, 13:03)
Sveikos, siuvėjėlės hi.gif Na po teisybei tai pirmą kartą aptikau SM tokią KEISTĄ blink.gif temą - sąžiningai perskaičiau visus 24 puslapius, bet taip beveik nieko, galima sakyti, ir nepešiau - kaskart įdomiausioje vietoje diskusija pasibaigia paslaugiu "atsakysiu tau į AŽ"... g.gif Dėl tų paklodžių su gumomis siuvimo ypatybių (ne jų ieškojau, bet vis dėlto sudomino) tai nei juoktis, nei verkti - na nejau nėra paprasčiau vieną kartą tą slaptą info tiesiog įdėti viešai (beje toji vienintelė angliška nuoroda ne(be)atsidaro)? Tiesa ko gero ne visos ja pasinaudojusios padėkos, tai kam gi čia švaistyti savo gerą... verysad.gif Džiugu bent tai, kad kitose rankdarbių temose forumietės vadovaujasi kiek kitokia filosofija.

O klausimas mano toks gal ir naivokas, bet niekad gerai nė neapžiūrinėjau parduodamų apsaugėlių lovytėms. Kiek supratau čia beskaitinėdama, tai tiesiog standžios plokščios "pagalvėlės", raišteliais tvirtinamos prie lovytės kraštų. Bet kaip tuomet su jų apačia - ar ją pakankamai prispaudžia čiužinukas, kad neišsipeštų, nepasislinktų į viršų, ypač kai vaikiukas jau pagudrėjęs? Kažkaip įsivaizdavau, kad apsaugos turėtų būti kaip tęsinys po čiužinuku esančio medžiagos gabalo - ar labai klystu? g.gif

As esu siuvus pora tu paklodziu su gumoms, ir nesu profesionale. Reikia issimatuoti ciuzini ir tuos sonus (auksti) prideti dar kokius 5 cm ir iskirpti visuose keturiuose sonuose po kvadrata. Tada tuos iskirpimus susiuti (pasidaro kampas )o po to prisiuti istempta guma aplink visa paklode arba aplink kampus.
O cia dar puslapis kad suprastum apie ka kalbu.
Paklode

Leliuku patalyne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuika Padukele15: 26 gruodžio 2009 - 19:00