Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiška patalynė

QUOTE(jitute @ 2009 09 12, 18:46)
aciu kristaaa tu nuostabi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nera uz ka svarbu kad galiu pagelbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamytes:) Gal kas zinote, kur rasti visa aprasyma, nuo ko pradeti ir ka po ko ir kaip siuti? nes net neisivaizduoju nuo ko pradeti siuti vaikiskus pataliukus blush2.gif o labai noreciau ismokt ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gal kam teko meistrautis kaldrytę į lopšiuką? Kokių išmatavimų turėtų ji būti? Nusioirkau vatino vilninio. Dviguba padariau, dabar atrodo kad bus per stora ir per didelė. Tai ardau kol neaptingau....

Gal žiauriai storos nereik? Ir vaikučiui bus nepatogu, o kambarį tai visad apie +20 laikom, tai sušalt neturėtų....

Žiūrėjau tą rusišką nuorodą, tik prastai man su ta rusų.... unsure.gif
Atsakyti
Laba. Manau į lopšiuką turėtų užtekti 70x100. Žiūrint dar kokių išmatavimų pas tave lopšiukas mirksiukas.gif . O tas vatinas nesunkus? manau jei dar du sluoksniai, tai gal negerai vaikučiui g.gif Plius, jei namie šilta, juk ir nuogą nemigdysit. Pradžiai gal ir pašąla tie pupsai, bet vėliau tikrai ne mirksiukas.gif Aš asmeniškai tada daryčiau viengubo sluoksnio ir parašytų išmatavimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2009 10 23, 11:21)
Laba. Manau į lopšiuką turėtų užtekti 70x100. Žiūrint dar kokių išmatavimų pas tave lopšiukas  mirksiukas.gif . O tas vatinas nesunkus? manau jei dar du sluoksniai, tai gal negerai vaikučiui g.gif Plius, jei namie šilta, juk ir nuogą nemigdysit. Pradžiai gal ir pašąla tie pupsai, bet vėliau tikrai ne  mirksiukas.gif Aš asmeniškai tada daryčiau viengubo sluoksnio ir parašytų išmatavimų  smile.gif

perdariau į 60x60 ir viengubą, nes vis dėlto pagalvojau kad bus per sunku ir per šiltą. Na lopšiuko tas čiužinukas kur gulėt, tai regis 80 cm ilgio ir o plotis gal 30... o iį viršų platėja.
Atsakyti

Sveikutės, gal aš ne labai į tema, bet manau atsiras kas man padės 4u.gif

Ar galėtumėt pasakyti kokių išmatavimų palutės turėtu būti ? Nutariau pati pasisiuti iš flanelės blush2.gif Ir merliuko nusipirkau, tik nežinau kelius kartus sulenkti ir kaip susiūti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 10 27, 18:29)
Sveikutės, gal aš ne labai į tema, bet manau atsiras kas man padės  4u.gif

Ar galėtumėt pasakyti kokių išmatavimų palutės turėtu būti ? Nutariau pati pasisiuti iš flanelės  blush2.gif  Ir merliuko nusipirkau, tik nežinau kelius kartus sulenkti ir kaip susiūti  ax.gif

aš tai pagal medžiagos plotį žiūriu, dalinu perpus ir darau kvadratus. Man patogios flanelinės palytės ~80x80
Merliukų nedarau, naudoju mažučius rankšluostėlius.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 10 28, 07:46)
aš tai pagal medžiagos plotį žiūriu, dalinu perpus ir darau kvadratus. Man patogios flanelinės palytės ~80x80
Merliukų nedarau, naudoju mažučius rankšluostėlius.

Ačiū už informacija 4u.gif O palučių kraštus viena karta lenkiat atsiudamos?
Atsakyti
Digle, merliukai jau tavo nuožiūra: gali viengubus arba dvigubus daryti; jei veidukui tik valyti, tai užtenka nuo 25x25 iki 35x35. Jei jau rimtesnėms dalykams (užpakaliukus nušluostyti, kaip vystyklus naudoti), tai jau didenius daryti- nuo 40x40 iki 80x80(100) mirksiukas.gif
O vystyklus įvairiai apdoroja: galima dvigubai atlenkti (nereikia ampėtimo) arba apmėtyti ir užlenkti 4u.gif
Atsakyti
įnikau į leliukiškus siuvinius, gal kas gali patarti dėl antklodėlės-vokelio į lopšį vežimėlio... Kombinezonų rankoves vistiek nenaudojamos naujagimiui, tenka sulanstyt, galvoju gal geriau vokelis g.gif Ar esat kas siuvę, nerandu tinkamų minčių - iš ko, ką į vidų, dydis tai pagal lopšį matyt. Sintepono kaip ir nesinori, adijaliukas medvilninis gal plonokas, antklodėlę vatinę gal karpyt ir užvalkaliuką flanelinį siūt g.gif Neturėjau dar žieminio leliuko, tai prisigalvoju problemų lotuliukas.gif
Atsakyti
gali bandyti iš vilnonio vatino daryti mirksiukas.gif o išorinės medžiagos gali būti ir flanelė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2009 10 29, 10:48)
gali bandyti iš vilnonio vatino daryti  mirksiukas.gif o išorinės medžiagos gali būti ir flanelė. 4u.gif

aš kažkaip vatiną įsivaizduoju kaip negražų tamsų kamšalą g.gif ar būna normalaus, leliukam naudotino? O kur?
Atsakyti