Sūneliui pasiūti pataliukai
Sveikutės, darbštuolės.
Galų gale ir aš nuspendžiau įsijungti į Jūsų būrį. Gal galėtumėte padėti su viea problemėle...
Niekaip neprisimenu kaip į siuvimo mašiną (t.y. kuria puse) įdįti apatinę siūlų špulytę. Siulas turi būti į mane, ar nuo manęs?
Galų gale ir aš nuspendžiau įsijungti į Jūsų būrį. Gal galėtumėte padėti su viea problemėle...
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 01 18, 15:03)
Sveikutės, darbštuolės.
Niekaip neprisimenu kaip į siuvimo mašiną (t.y. kuria puse) įdįti apatinę siūlų špulytę. Siulas turi būti į mane, ar nuo manęs?

saudykle laikyk kaireja o spulute desineja rankoje, siulas nuo taves
| ! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 18, 18:52)
Dar kartą ačiū
Mamytes, kiek mazdaug medziagos rieketu pirkti norint pasiuti 4-5 metu vaikuciui patalyne (kaldrytes apvalkala, paklode ir pagalves apvalkala)?
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 02 10, 04:51)
Mamytes, kiek mazdaug medziagos rieketu pirkti norint pasiuti 4-5 metu vaikuciui patalyne (kaldrytes apvalkala, paklode ir pagalves apvalkala)?
skaiciuok pagal patalu ismatavimus
mano bernas miega normaliose suaugusiu pataluose
kaldrai pagalvei ir paklodei man reikia 4-5 metru nes darau visad 2 uzvalkaliukui pagalvikei
Aciu, man to ir reikejo, nes as jau zadu po vasaros kelti abi mergas i "tikra lova" arba i dviaukste
Zadu vasara vaziuoti i Lt, tai pasipirksiu tu fainu medziagu, reiks pakonstruoti kokia simpatiska patalyne
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 02 10, 18:10)
Aciu, man to ir reikejo, nes as jau zadu po vasaros kelti abi mergas i "tikra lova" arba i dviaukste
Zadu vasara vaziuoti i Lt, tai pasipirksiu tu fainu medziagu, reiks pakonstruoti kokia simpatiska patalyne 
gali derinti dvi kokias, pvz viena marga a kita vienspalve
O kokios mazdaug vaikisku medziagu kainos, vidutiniskai ?
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 02 10, 17:10)
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 02 10, 17:13)
O kokios mazdaug vaikisku medziagu kainos, vidutiniskai ?
pas mus patalynei audiniai nuo 6lt uz metra iki 8lt, nu gal ir klystu jau gal metai nesidomejau audiniais patalynei
bet dabar galvoju ar teisingai tave supratau, tu tik pasisveciuoti i LT atvarai , ar gryzti visam