QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 07 30, 13:05)
Aš jau kelis pataliukus esu pasiuvus, bet kadangi lovytė nesurinkta, tai nelabai yra ką rodyti..kai jau bus galutinai viskas padaryta parodysiu..
beje, siuvau standartinei kaldrytei, o dabar teks mažint, nes jos dydis 90*120, o siuvau 110*140
Syu, o į apsaugėles ką dėjai? kaip dėl plovimo, ar bus galimybė skalbt tik medžiagėlę?
na, mazint tai ne didint
o i apsaugeles dejau parolona. siaip i sita komplektuka dejau po du sluoksnius 1 cm storio parolono (juos tarpusavyje rankytem apsiuvau, kad neissiplaikstytu). i antra komplektuka desiu iskart storesni parolona tik dar nenusprendziau ar 1,5 cm ar 2 cm
siaip parolonas tokia medziaga kuria galima skalbti ir jainieko nenutiks, tai dariau nenuvelkamus tuos apsaugeliu uzvalkalus, nes vien juos apvilkt tai

lengviau bus viska kartu isskalbt
QUOTE(natina @ 2008 07 30, 20:21)
na, kaldrytes as dar nepirkau, tai domiuosi. turbut vis delto geriau standartine pirkti
ir kaip as nemegstu pries siuvima skalbt medziagu
jeigu nera skirtumo koks bus kaldrytes uzpildas tai aisku ne problema nusipirkt standartine. bet jei nori kazko kitokio....
o medziaga skalbiau butent del to kad linine, o lina kartais sunku prognozuot kiek jis trauksis

ir vat man kur grynai linas tai susitrauke visai nemazai, o kur linas su medvilne tai tik vos vos. tikiuosi po antro skalbimo tokiuskirtumu neatsiras.
antra komplektuka siusiu is 100% medvilnes tai sakiau neskalbsiu pries siuvima

vistiek po siuvimo reik perskalbt... tai tiesiog ciut daugiau uzmesiu dar ant susitraukimo