Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiška patalynė

Atvaziuoju tik pasisveciuoti smile.gif o pirksiu todel kad pigiau smile.gif Zinau cia labai graziu medzigu yra, ir as rubeliam jas tikrai perku (vaiku), bet va patalynei, tai jau butu per brangu cia pirkti, nes kaina yra per yard'a ( 91cm) ir be to tik grazesne medzigyte su paveiksiukais ir ziurej jau kaina uzkelta smile.gif
As kiek maciau jusu nuotraukause, o ypac mamos gulbes, tai man labai mielos medziagytes.

del atspalviu tai tikra tiesa, cia pas mus galima labai daug atspalviu susirasti, medziagos tiesiog isdeliotos lentynose pagal spalvas ir ju atspalvius ir rastus.
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 02 11, 00:25)
Atvaziuoju tik pasisveciuoti smile.gif o pirksiu todel kad pigiau smile.gif Zinau cia labai graziu medzigu yra, ir as rubeliam jas tikrai perku (vaiku), bet va patalynei, tai jau butu per brangu cia pirkti, nes kaina yra per yard'a ( 91cm) ir be to tik grazesne medzigyte su paveiksiukais ir ziurej jau kaina uzkelta smile.gif
As kiek maciau jusu nuotraukause, o ypac mamos gulbes, tai man labai mielos medziagytes.

del atspalviu tai tikra tiesa, cia pas mus galima labai daug atspalviu susirasti, medziagos tiesiog isdeliotos lentynose pagal spalvas ir ju atspalvius ir rastus.

nu tada ir as sutinku, tikrai rasi audiniu LT ir pigiau, tik ta kur pigesne, po 6 lt tai labai plonyte, ir greitai burbuliukais susivelia, patarciau pirkti po 8lt ir brangesne
nes sita mano dukrytes anklode siuta kaip tik is tokio pigesnio audinio tai jau susivele tokiais mazais burbuliukais, nelabai smagu miegoti, nors dukryte nesiskundzia, bet as pvz tai jau nenoreciau tokia uzsikloti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 11, 12:40)
nu tada ir as sutinku, tikrai rasi audiniu LT ir pigiau, tik ta kur pigesne, po 6 lt tai labai plonyte, ir greitai burbuliukais susivelia, patarciau pirkti po 8lt ir brangesne
nes sita mano dukrytes anklode siuta kaip tik is tokio pigesnio audinio tai jau susivele tokiais mazais burbuliukais, nelabai smagu miegoti, nors dukryte nesiskundzia, bet as pvz tai jau nenoreciau tokia uzsikloti  ax.gif 
user posted image

aga tos plonos tai tikrai greit susiburbuluoja
as tai mazesniem ir kiek didesniem vaikiukam tai flanele siulau
labai smagi medziagyte
as net pati sau turiu viena komplektuka
tai labai miela miegoti
ypac ziema
a siaip tai 8-9 Lt uz metra - nera brangu
ir paciupineti reikia pres perkant
a tos kur plonesnes ir burbuluotis linkusios ne man atrodo ir sudetos atskirai ir tokios pobaisios ir prablukusios
Atsakyti
Aciu uz patarimus.
Atsakyti
sveikos saunuoles siuvancios savo kleckiukam 4u.gif

vat prisiruosiu as ryt nusipirkti pataliukus savo busimajam ir reiks siutis uzvalkaliukus, nes tokiu ismatavimu tikrai negausiu gatavu doh.gif o ir gatavi man visi kazkokie negrazus... aisku cia skonio reikalas bet man labai patinka tokie paprastesni, vienspalviai arba su kokiu siaip rasteliu o ne paveiksliukais, zvereliais ir t.t., tai tokiu pasirinkimas isvis minimalus doh.gif

tai va norejau pasiklausti kaip geriau daryti, kad nebutu tas pirmas blynas labai prisviles.
medziagyte reikia isskalbti pries siuvant? (nes kaip suprantu visos daugiau ar maziau traukiasi, tai turbut geriau tegu traukiasi pries siuvant, lengviau numatuoti?)
ar jinai traukiasi tik po pirmo skalbimo ar ir po velesniu? t.y. ar vistiek reikia palikt "ant susitraukimo"? jei taip tai kiek mazdaug tam reikalui reikia palikti?
kiek reiktu palikti cm kad kaldryte ir pagalvyte nebutu viduj per laisva bet ir nesusirauksletu?
nu daug cia pas mane tu klausimu bet pirma karta ketinu siuti pataliukus (ir siaip ne kazin ka esu siuvus) tai nesinori veltui gadinti medziagu ir laiko, nes jo beliko vos 8 savaiteles mums wub.gif
Atsakyti
labukai

ziuriu kukli cia ta temele, tai noriu padrasinti visas busimas ir esamas mamytes kad nebijotu bandyti ir siutu patalyne savo leliukams jei tik noro yra!
va as pati bijojau, nezinojau kaip cia kas, kiek kur ko... bet...
va rezultatas: biggrin.gif

user posted image

user posted image

na gal ir nera jie taip puikiai pasiuti kaip feretti pataliukai (siules vietomis tikrai kreivokos) bet uztat miela sirdziai wub.gif

taigi, mamytes, drasiau, nebijokit, ir jei turit siuvimo masina tai pataliukus pasisiuti tikrai nebus sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 02 10, 10:10)
Aciu, man to ir reikejo, nes as jau zadu po vasaros kelti abi mergas i "tikra lova" arba i dviaukste smile.gif Zadu vasara vaziuoti i Lt, tai pasipirksiu tu fainu medziagu, reiks pakonstruoti kokia simpatiska patalyne smile.gif

Aš manau yra ir pas mus ko pasirinkti smile.gif Praitą savaitgali Joann nusiaubiau, tai ir ant seilo ir šiaip visokio grožio radau wub.gif

syu, labai gražūs pataliukai ir spalvos ramios wub.gif

Aš šiandien pagaliau radau laiko siuvimui. Susiuvau seniai sukirptą užvalkalą pagalvei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 07 25, 22:43)
labukai

ziuriu kukli cia ta temele, tai noriu padrasinti visas busimas ir esamas mamytes kad nebijotu bandyti ir siutu patalyne savo leliukams jei tik noro yra!
va as pati bijojau, nezinojau kaip cia kas, kiek kur ko... bet...
va rezultatas:  biggrin.gif
taigi, mamytes, drasiau, nebijokit, ir jei turit siuvimo masina tai pataliukus pasisiuti tikrai nebus sunku  4u.gif

grozis wub.gif
o kokios dydzio kaldryte? ir realiAI koks uzvalkaliuko dydis?
butinai siusiu thumbup.gif
Atsakyti
kaldryte visai nestandartine: 85*105 cm
kaldrytesx uzvalkaliuka padariau ~ 87*107 (pries tai medziaga skalbiau, taigi daug trauktis jau ji neturetu). kadangi kaldryte nerealiai plona (silko pluosto uzpildas) tai daug ir nepalikau "ant isputimo" uzvalkaliukui rolleyes.gif
Atsakyti
Aš jau kelis pataliukus esu pasiuvus, bet kadangi lovytė nesurinkta, tai nelabai yra ką rodyti..kai jau bus galutinai viskas padaryta parodysiu..

beje, siuvau standartinei kaldrytei, o dabar teks mažint, nes jos dydis 90*120, o siuvau 110*140 ax.gif

Syu, o į apsaugėles ką dėjai? kaip dėl plovimo, ar bus galimybė skalbt tik medžiagėlę?
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 07 30, 08:24)
kaldryte visai nestandartine: 85*105 cm
kaldrytesx uzvalkaliuka padariau ~ 87*107 (pries tai medziaga skalbiau, taigi daug trauktis jau ji neturetu). kadangi kaldryte nerealiai plona (silko pluosto uzpildas) tai daug ir nepalikau "ant isputimo" uzvalkaliukui  rolleyes.gif

na, kaldrytes as dar nepirkau, tai domiuosi. turbut vis delto geriau standartine pirkti g.gif
ir kaip as nemegstu pries siuvima skalbt medziagu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 07 30, 13:05)
Aš jau kelis pataliukus esu pasiuvus, bet kadangi lovytė nesurinkta, tai nelabai yra ką rodyti..kai jau bus galutinai viskas padaryta parodysiu..

beje, siuvau standartinei kaldrytei, o dabar teks mažint, nes jos dydis 90*120, o siuvau 110*140  ax.gif

Syu, o į apsaugėles ką dėjai? kaip dėl plovimo, ar bus galimybė skalbt tik medžiagėlę?

na, mazint tai ne didint lotuliukas.gif
o i apsaugeles dejau parolona. siaip i sita komplektuka dejau po du sluoksnius 1 cm storio parolono (juos tarpusavyje rankytem apsiuvau, kad neissiplaikstytu). i antra komplektuka desiu iskart storesni parolona tik dar nenusprendziau ar 1,5 cm ar 2 cm g.gif
siaip parolonas tokia medziaga kuria galima skalbti ir jainieko nenutiks, tai dariau nenuvelkamus tuos apsaugeliu uzvalkalus, nes vien juos apvilkt tai doh.gif lengviau bus viska kartu isskalbt blush2.gif

QUOTE(natina @ 2008 07 30, 20:21)
na, kaldrytes as dar nepirkau, tai domiuosi. turbut vis delto geriau standartine pirkti g.gif
ir kaip as nemegstu pries siuvima skalbt medziagu rolleyes.gif

jeigu nera skirtumo koks bus kaldrytes uzpildas tai aisku ne problema nusipirkt standartine. bet jei nori kazko kitokio....
o medziaga skalbiau butent del to kad linine, o lina kartais sunku prognozuot kiek jis trauksis g.gif ir vat man kur grynai linas tai susitrauke visai nemazai, o kur linas su medvilne tai tik vos vos. tikiuosi po antro skalbimo tokiuskirtumu neatsiras.
antra komplektuka siusiu is 100% medvilnes tai sakiau neskalbsiu pries siuvima blush2.gif vistiek po siuvimo reik perskalbt... tai tiesiog ciut daugiau uzmesiu dar ant susitraukimo rolleyes.gif
Atsakyti