syu Grazios spalvos, bet uzkliuvo kad labai neaukstos apsaugeles ar cia tiesiog nesimato, nes tokio amziaus kai loveles dugnas taip aukstai pakeltas ju praktiskai nereikia (arba tik del grozio), nes kudikelis nesivarto o miega ramiai. O kai dugnas nusileis zemiau ar jos ir liks tokios neaukstos?
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 08 03, 14:51)
Taure, man i Joans negalima eiti, kaip tik nueinu iseinu be cento arba su nauja parduotuves kreditine kortele 
Dabar daug išpardavimų. Tai man ten apie 30 minučių medžiagas matavo ir karpė
QUOTE(-lelija- @ 2008 08 15, 11:01)
Vaje kaip grazu
O kokiu ismatavimu siuvama paklodyte, jei ciuzinukas 60*120 ?
QUOTE(MamaSan @ 2008 08 22, 10:09)
Vaje kaip grazu
. Planuoju bent jau paprastai pasisiuti, o cia kaip . Labai labai
kai as siuvu tai jei be gumos paprasta paklodyte siuvu 100x140
-lelija- nu tavo pataliuku grozis tai neispasakytas
man labiausiai patiko tie pirmi, su boruzelem. seile nutyyyyso iki grindu
aciu
as jau ir antrus pasisiuvau, viskas suruosta laukia seimininko
apsaugeles yra 25 cm aukscio. manau tokiu pilnai uztenka ir didesniam leliui kai dugnas pilnai nuleistas. gi miegodamas nesokineja lovoj. o kai budrauja jei jau susitrenks ka tai tegu mokosi is savo klaidu
nesiruosiu vaikui po uzpakaliu pagalves kist kekviena kart kai grius...
na o miegui manau ir 25 cm sociai uztenka. na cia mano tokia nuomone. praktikos tai dar neturiu
jeigu ka - ne problema pasiut aukstesnes.
beje, apsaugeles desiu ir kol maziukas. juk dugna nuleisiu tik kokiu 5-6 menesiu kai jau bandys sestis o vartytis ir susitrenkt netycia galvyte gali juk daaaaug anksciau.
QUOTE(Gita_jj @ 2008 08 21, 12:31)
-lelija- labai grazios tavo idejos vaiku kambario papuosimams... SEKMES kuriant idejas ir jas realizuojant 
Papildyta:
Sveika, Syu!
super tavo pataliukai... as kaip tik irgi pasiuvau viena rinkinuka savo mazyliui, tik gaila, akd pas mus vis dar remontai ir dar lovyte dazoma, tai net negaliu pakloti pataliuku ir pasigrozeti... na bet nieko, leliukas ateis ir turesim pasikloti visa grizo kuri sukurem...
pazadu ir cia ideti nuotraukele, pasigirti
Papildyta:
Sveika, Syu!
super tavo pataliukai... as kaip tik irgi pasiuvau viena rinkinuka savo mazyliui, tik gaila, akd pas mus vis dar remontai ir dar lovyte dazoma, tai net negaliu pakloti pataliuku ir pasigrozeti... na bet nieko, leliukas ateis ir turesim pasikloti visa grizo kuri sukurem...
pazadu ir cia ideti nuotraukele, pasigirti
aciu
QUOTE(rimulia12 @ 2008 08 21, 18:24)
syu Grazios spalvos, bet uzkliuvo kad labai neaukstos apsaugeles ar cia tiesiog nesimato, nes tokio amziaus kai loveles dugnas taip aukstai pakeltas ju praktiskai nereikia (arba tik del grozio), nes kudikelis nesivarto o miega ramiai. O kai dugnas nusileis zemiau ar jos ir liks tokios neaukstos?
apsaugeles yra 25 cm aukscio. manau tokiu pilnai uztenka ir didesniam leliui kai dugnas pilnai nuleistas. gi miegodamas nesokineja lovoj. o kai budrauja jei jau susitrenks ka tai tegu mokosi is savo klaidu
beje, apsaugeles desiu ir kol maziukas. juk dugna nuleisiu tik kokiu 5-6 menesiu kai jau bandys sestis o vartytis ir susitrenkt netycia galvyte gali juk daaaaug anksciau.
del apsaugeliu tai manau kad tikrai uztenka 25-30 cm
nes lelius gi miega
o kai jau daugiau nemiegos sedes vaikscios taigi nelaikysit istisai lovytei
nes lelius gi miega
o kai jau daugiau nemiegos sedes vaikscios taigi nelaikysit istisai lovytei
25 cm apsaugeliu tikrai pilnai uztenka maniskis nors jau ir nebemazas tai vistiek miega su lovyteje apsaugom jos jam tik tam kad nakti neikistu kojos ar rankos tarp pagaliuku na kad neissisuktu ko nors
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 25, 16:52)
25 cm apsaugeliu tikrai pilnai uztenka maniskis nors jau ir nebemazas tai vistiek miega su lovyteje apsaugom jos jam tik tam kad nakti neikistu kojos ar rankos tarp pagaliuku na kad neissisuktu ko nors

vadinasi ir as neprasoviau su apsaugeliu auksciu
QUOTE(syu @ 2008 08 26, 06:56)
tikrai neprasovei
QUOTE(gabe60 @ 2008 09 08, 09:29)
Sveikos mergaitės, visoms po balionėlį už darbštumą
,
Ir manęs paprašė pasiūti mano dukrelė
būsimam leliukui
pataliukus
. Atėjau į jūsų tėmelę žinių pasisemti, kaip čia geriau viską padarius 
Ir manęs paprašė pasiūti mano dukrelė
o kaip smagu