Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

Labas, siandien pasidariau ant sono tattoo, turiu dar ant kojos bei peties... Patarciau visiems norintiems darytis tattoo, eiti i PARADIZE salona, tattoo yra tikrai kokybiska, bei neisblunka... vienintele vieta, kuria pasitikiu ir eiciau dar karta darytis tattoo ar vertis auskaru..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2009 11 07, 19:26)

Cia tikrai padaryta? g.gif Atrodo kaip prilipinta blush2.gif ax.gif
Atsakyti
turiu ant pilvo sone ir ant nugaros apacioje bet foto neturiu blush2.gif zodziu turiu dvi tattoo o foto nei vienos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 27 gruodžio 2009 - 22:12
QUOTE(smidtana @ 2009 11 26, 23:53)
Kas dabar yra madinga?  g.gif

O nuo kada tattoo daromos pagal madas?
Papildyta:
QUOTE(Evaaa @ 2009 11 27, 00:27)
Labas, siandien pasidariau ant sono tattoo, turiu dar ant kojos bei peties... Patarciau visiems norintiems darytis tattoo, eiti i PARADIZE salona,  tattoo yra tikrai kokybiska, bei neisblunka... vienintele vieta, kuria pasitikiu ir eiciau dar karta darytis tattoo ar vertis auskaru..smile.gif

Manau yra geru meistru ir ne tik ten, ir pigiau daranciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 27, 23:11)
turiu ant pilvo sone ir ant nugaros apacioje bet foto neturiu  blush2.gif zodziu turiu dvi tattoo o foto nei vienos  biggrin.gif  doh.gif

Visada galima nusifotografuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gieedriee @ 2009 11 01, 15:20)
as taip pat ruosiuosi darytis, jau uz poros dienu turesiu  blush2.gif  darysiuos toki miela maza velniuka, ant pilvo  blush2.gif  rolleyes.gif
kaip laukiu...  doh.gif  biggrin.gif

O foto kur? biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluebell @ 2009 10 30, 22:16)
neturiu jokios  schmoll.gif  kazkada labai norejau , ir susiruosus buvau, bet kazkaip nepasidariau ir dabar dziaugiuosi  ax.gif  thumbup.gif  vis galvoju kas butu jei buciau koki delfina issitatuiravus ant kojos  doh.gif  bigsmile.gif

Na tai jau reikia labai apgalvoti pries darantis.. As pirmajai labai lengvai pasiryzau, o vat apie antraja jau galvoju kiek laiko ir vis neapsisprendziu ar tikrai reikia..
Atsakyti
Darysiuos ant mentes tattoo,kai tik prisiruosiu nueit uzsirasyt,o zinant kad eilej laukt reiks menesi niekaip ir nenueisiu jauciu biggrin.gif Jau net dvi tattoo esu sugalvojusi tik reik kazkaip davaziuot iki salono doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 01 19, 22:15)
Darysiuos ant mentes tattoo,kai tik prisiruosiu nueit uzsirasyt,o zinant kad eilej laukt reiks menesi niekaip ir nenueisiu jauciu  biggrin.gif Jau net dvi tattoo esu sugalvojusi tik reik kazkaip davaziuot iki salono  doh.gif

tai vadinasi ne taip ir norit tu tatuiruociu, jei nenueinat mirksiukas.gif nes kai as "subrendau" tam reikalui, tai padariau ta pacia akimirka bigsmile.gif ir nesigailiu...galvoju apie dar viena... ax.gif
Atsakyti
As neturiu tatoo, bet visai noreciau pilvo apacioj prie klubakaulio tokios nedidukes 4u.gif kuri toj vietoj daresi ar lb skaudejo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNag @ 2010 01 23, 13:40)
As neturiu tatoo, bet visai noreciau pilvo apacioj prie klubakaulio tokios nedidukes 4u.gif  kuri toj vietoj daresi ar lb skaudejo? rolleyes.gif

Nelabai suprantu tiksliai vietos blush2.gif pas mane pilvo apacioj, gal ten pat, as jau dejau temoj foto lyg smile.gif
Atsakyti
user posted image, turiu panasia jau 10 metu, niekada nesigailejau ir labai mylejau savo tatoo, pries pora metu nuejau i salona paryskinti tatoo o meistras man ja kaskaip suliejo suretusavo ar tai seseliavo jo zodziais.... verysad.gif pagadino man ja siektiek unsure.gif . ar imanoma is isplaukusiu liniju vel padaryti grieztas linijas? gal kokias lazeriais issviesinti?
Atsakyti
Labai noreciau ant kojos juros arkliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dvija @ 2010 01 29, 21:02)
Labai noreciau ant kojos juros arkliuko wub.gif

Kaip Atlanta?
Atsakyti