oo jau as koki grozi maciau, ant pecio puma maza tokia istetiuruota, beet jau kaip graziai atrodo, dar pleze maciau, vajėj , net pati uzsimaniau, nes man visokios margalynes negrazu labai, juk sakoma grozis slypi paprastume, as ta pati manau ;}

pas mano pazystama tokia puma na ka as zinau bent jau man tai nelabai atrodo gal tiesiog jai meistras nelabai graziai padare tatoo arba ne ta vieta issirinko ir ji nesiziuri

nu turbut, reikia ziuret kad ir paciam zmogui ji tiktu manau , o ten jauna panele ,simpatiska, tj ir tokia tatoo ciki atrodo
Mano tatoo istorija tokia :)Artejo 25 gimtadienis.Norejau sau pasidovanoti tai ko visa laika bijojau ir buciau nedrysusi padaryti.Ir sove mintis
TATOO.Buvo beda kokia,kur ir pan.Likus dienoms iki gimtadienio nuvaziavau pas geriausia Skotijoje tatoo meistra Shon'a.Pas ji lb dideles eiles.Bet va suzinojes,kad esu ne vietine ir labai bijau pasidaryti tatoo ir tai yra mano pacios dovana sau gimtadienio proga jis mane prieme is karto.Patikekit,maniau,i kelnytes padarysiu
Tai va daugiau nei metai turiu ant desines kojos prie kauliuko taoo.Chine rastu savo varda issitatiravusi.Ji man yra labai ypatinga ir isskirtine

Labas,as ir viena turiu tokia siokia
O padare mano brangusis
tai nieka nekainavo.

QUOTE(lolipop' @ 2009 10 03, 23:59)
oo jau as koki grozi maciau, ant pecio puma maza tokia istetiuruota, beet jau kaip graziai atrodo, dar pleze maciau, vajėj , net pati uzsimaniau, nes man visokios margalynes negrazu labai, juk sakoma grozis slypi paprastume, as ta pati manau ;}

Na nezinau, bandau isivaizduoti ta puma, bet kazkaip nemanau, kad kazkas ispudingo jau ten gali buti

Papildyta:
QUOTE(lolipop' @ 2009 10 04, 12:49)
nu turbut, reikia ziuret kad ir paciam zmogui ji tiktu manau , o ten jauna panele ,simpatiska, tj ir tokia tatoo ciki atrodo
Nori pasakyti, kad jauna simpatiska panele, tai jai tinka, o kai pasens nebetiks? Ka tada darys?

Papildyta:
QUOTE(Laurinka83 @ 2009 10 04, 21:04)
Mano tatoo istorija tokia :)Artejo 25 gimtadienis.Norejau sau pasidovanoti tai ko visa laika bijojau ir buciau nedrysusi padaryti.Ir sove mintis
TATOO.Buvo beda kokia,kur ir pan.Likus dienoms iki gimtadienio nuvaziavau pas geriausia Skotijoje tatoo meistra Shon'a.Pas ji lb dideles eiles.Bet va suzinojes,kad esu ne vietine ir labai bijau pasidaryti tatoo ir tai yra mano pacios dovana sau gimtadienio proga jis mane prieme is karto.Patikekit,maniau,i kelnytes padarysiu
Tai va daugiau nei metai turiu ant desines kojos prie kauliuko taoo.Chine rastu savo varda issitatiravusi.Ji man yra labai ypatinga ir isskirtine 

QUOTE(Qrune @ 2009 10 05, 20:57)
nelabai suprantu, pasakot,kad kazka turit, tai ir pasirodykit jau tada

Sveikos, galbut truputi ne i tema, nes as tatoo neturiu, bet to neatsisakau, ir manau, kad galbut kazkada ja turesiu
Bet MB man vakar pasake, kad jis noretu tatoo per visa nugara
Jis jau seniai apie sita galvoja, buvo seniau uzsimines, as tiesiog nekreipiau demesio, na bet dabar,kaip vel pasake, tai issigandau
Nu man asmeniskai laabai negrazu butu tatoo per visa nugara ten ispaisineta, eina Si*t
Kaip atkalbeti?
Jau savo nuomone issakiau, na bet nemanau, kad laabai i ta atsizvelgs, kaip ir as i jo nuomones, kad man nereikia didintis krutines

neturiu jokios
kazkada labai norejau , ir susiruosus buvau, bet kazkaip nepasidariau ir dabar dziaugiuosi
vis galvoju kas butu jei buciau koki delfina issitatuiravus ant kojos

....laba ppanelytes...as ir rosiuosi darytis tatoo ... darysiuos ant kaklo

as taip pat ruosiuosi darytis, jau uz poros dienu turesiu
darysiuos toki miela maza velniuka, ant pilvo
kaip laukiu...

Papildyta:
o kokia, nepasakysi?

kaip laukiu...

Papildyta:
QUOTE(*munka* @ 2009 11 01, 15:06)
o kokia, nepasakysi?

Mano tatoo..
ji yra ant šono ties klubu.
laukiau jos kokius 3 metus.. vis galvojau kur, kokią, kaip..
ir kai jau tvirtai apsisprendžiau, nuėjau ir pasidariau.
ir per 5 mėnesius kažkur dar nepasigailėjau
skaudėjo tik truputį

ji yra ant šono ties klubu.
laukiau jos kokius 3 metus.. vis galvojau kur, kokią, kaip..
ir kai jau tvirtai apsisprendžiau, nuėjau ir pasidariau.
ir per 5 mėnesius kažkur dar nepasigailėjau

skaudėjo tik truputį

Kas dabar yra madinga?