Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

QUOTE(Zavinga22 @ 2010 08 11, 20:58)
Laba vakara :

Planuoju kita sav darytis tatoo, ar tai tiesa kad negalima degintis po tatoo padarymo? nes griztu i lt atostogom ir noriu tatoo pasidaryt ant sono tokia nediduke, gal 15cm ilgio, ornamenta. Gal ka zinot apie teo tatoo salona Kaune? gal kokiu atsiliepimu yra? smile.gif buciau labai dekinga
tai mano pirmoji tatoo ir truputi jaudinuos del to... smile.gif

Po tatuiruotės padarymo negalima bent dvi savaites degintis saulėje,lankytis spirtyse,baseinuose ir pan. Taip pat negalima kasyti jokiu būdu kai gyja,o niežti tikrai blink.gif biggrin.gif ir patartina nevartoti alkoholio,nes prasčiau gyja,mat stiprieji gėrimai skystina kraują. O dėl salono gal Jums patars kažką Kaunietės,sėkmės 4u.gif
Atsakyti
negražu man tatuiruotės, dėl tos priežasteis jos ir neturiu
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 08 11, 21:15)
Po tatuiruotės padarymo negalima bent dvi savaites degintis saulėje,lankytis spirtyse,baseinuose ir pan. Taip pat negalima kasyti jokiu būdu kai gyja,o niežti tikrai  blink.gif  biggrin.gif  ir patartina nevartoti alkoholio,nes prasčiau gyja,mat stiprieji gėrimai skystina kraują. O dėl salono gal Jums patars kažką Kaunietės,sėkmės  4u.gif

thumbup.gif 100% pritariu. Ir dar, deginti tatuiruotes nerekomenduojama net kai ji uzgyja, nes nuo saules ji blunka. Tai reiskia kad veliau jei noresi tureti grazia tatu ja reiks perdaryti, t.y. paryskinti.
As saviske patepu 50+SPF kremuku pries degindamasi.
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 08 12, 11:43)
thumbup.gif  100% pritariu. Ir dar, deginti tatuiruotes nerekomenduojama net kai ji uzgyja, nes nuo saules ji blunka. Tai reiskia kad veliau jei noresi tureti grazia tatu ja reiks perdaryti, t.y. paryskinti.
As saviske patepu 50+SPF kremuku pries degindamasi.

Aš tai deginuosi, 3 metai, nematau, kad būtų nors kiek pablukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 12, 09:54)
Aš tai deginuosi, 3 metai, nematau, kad būtų nors kiek pablukus smile.gif

Dar ne mirksiukas.gif

Sun Exposure
It's no secret that tanning isn't really good for your skin anyway, but it's even harder on your tattoos. Ultraviolet rays, while adding a nice bronze tone to your skin, drain the life out of a tattoo. The more you tan, the more the ink fades and slowly goes from brilliant to boring.

Does that mean your tanning days are over? Well, I guess that depends on how much you love your tattoos and want them to stay bright and looking their best. I can certainly empathize with anyone that also loves the sun and just can't stay away. If you absolutely must go soak up some rays, at least be sensible and use sun block. Find the highest SPF level you can find and re-apply often if you're going to spend a lot of time outside. If you just can't accept having pasty white skin and your goal is to go out and get some color, make sure you at least protect your tattoos with as much sunscreen as possible.

O radau straipsniuka VA CIA

Cia dar vienas Straipsniukas 4u.gif

Jei kam reiia isversti, sakykit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 12 rugpjūčio 2010 - 16:25
Turiu ant pilvo desinio sono ornamentas su lotosu ziedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(portobella @ 2010 08 12, 20:04)
Turiu ant pilvo desinio sono ornamentas su lotosu ziedu  ax.gif

Foto reikia, žodžiai mums nieko nesako wink.gif
Atsakyti
stai mano tattoo bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2010 08 13, 11:29)
stai mano tattoo  bigsmile.gif
user posted image

labai thumbup.gif tik man taip atrodo ar ji melsvai pilka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 08 13, 16:48)
labai  thumbup.gif tik man taip atrodo ar ji melsvai pilka?  g.gif

foto daryta telefonu gal issikraipe vaizdas g.gif siaip ji juoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 13, 01:01)
Nesuprantu ir aš, visiems reikia tepti, o jums jau ne  g.gif

Man sakė tepti, bet aš kažkur važiavau ir nespėjau nusipirkti tą pačią dieną. kadangi nebuvo net JOKIO šašiuko, žiūrėjau žiūrėjau, ai pamaniau, jei dar kas bus ne taip -patepsiu. Bet nieko. Anei kraujų, anei šašų, kaip nupiešta laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 13 rugpjūčio 2010 - 16:31
QUOTE(redukee @ 2010 08 13, 16:54)
foto daryta telefonu gal issikraipe vaizdas  g.gif  siaip ji juoda  smile.gif

Viskas aišku mirksiukas.gif Tikrai labai daili tatuituotė wub.gif thumbup.gif Sveika atvykus į mūsų bury 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lotutee @ 2010 08 12, 08:15)
negražu man tatuiruotės, dėl tos priežasteis jos ir neturiu

Labai atsiprašau,bet čia ne apklausėlė patinka ar nepatinka,gražu ar negražu,čia renkas tos,kurios turi ką parodyti ir apie ką padiskutuoti,pasilaikykit savo nuomonę sau wink.gif mad.gif arba reiškite ją ten kur vieta tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 12, 22:35)
Foto reikia, žodžiai mums nieko nesako wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti