Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

emigrante, naujienu jokiu neparnesu unsure.gif nuejau i salona - uzdarytas, skambinau - telefonas isjungtas, bandau emeilu susirast...
Atsakyti
QUOTE(nereiksminga @ 2010 08 25, 14:33)
emigrante, naujienu jokiu neparnesu  unsure.gif  nuejau i salona - uzdarytas, skambinau - telefonas isjungtas, bandau emeilu susirast...

sakes, kas cia dabar g.gif gal jau nebedirba ar tik taip tau pasitaike.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 08 25, 18:22)
sakes, kas cia dabar g.gif  gal jau nebedirba ar tik taip tau pasitaike.

na jei per kelias dienas neatrasys ir neatsilieps tai turbut bus viskas aisku.. nes turetu buti pats darbu ikarstis po vasaros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 25, 12:15)

bigsmile.gif
teko kartu studijuoti, neispasakytai gabus zmogus thumbup.gif negaledavau atsiziureti i jo piesinius... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nereiksminga @ 2010 08 25, 18:31)
na jei per kelias dienas neatrasys ir neatsilieps tai turbut bus viskas aisku.. nes turetu buti pats darbu ikarstis po vasaros g.gif

atrase, kad nuo rytojaus kibs i darbus, nes atostogavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nereiksminga @ 2010 08 25, 22:24)
atrase, kad nuo rytojaus kibs i darbus, nes atostogavo  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif tai jau lek, kad butum viena is pirmuju pailseje tai zinai kaip kruopsciai kibs i darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 08 22, 13:21)
Labas merginos, priimkite ir mane i savo buri mirksiukas.gif  Cia mano tattoo http://hotimg25.fotk..._32/92_33/8.jpg greitu laiku ruosiuosi darytis antra tattoo ant mentes tik truputi auksciau 4u.gif

Gražu 4u.gif
Noriu ir aš antros, bet yra šiokia tokia dvejonė, reiktų, kad kažkas arba labai padrąsintų, arba sakytų, kad baigčiau išsidirbinėt ir raminčiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 26, 09:46)
Gražu  4u.gif
Noriu ir aš antros, bet yra šiokia tokia dvejonė, reiktų, kad kažkas arba labai padrąsintų, arba sakytų, kad baigčiau išsidirbinėt ir raminčiaus  lotuliukas.gif

tai as drasinu, eik eik pasipuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi noriu antros bigsmile.gif jau senokai noriu... man atrodo jau arteju link to zingsnio biggrin.gif tik vat noriu nors ir labai mazytes, bet ant rieso,po delnu,tai vis svarstau ar netrukdys gyvenime kad ji matysis g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 08 26, 22:11)
As irgi noriu antros  bigsmile.gif  jau senokai noriu... man atrodo jau arteju link to zingsnio  biggrin.gif  tik vat noriu nors ir labai mazytes, bet ant rieso,po delnu,tai vis svarstau ar netrukdys gyvenime kad ji matysis  g.gif

Nors man ir grazu, nezinau ar ryzciausi g.gif Sakyciau daug priklauso ir nuo gyvenimo budo, galu gale specialybes.....
Jei tikra esate, darykites, jei ne, - gal pagalvokite apie kita vieta, kur ir patnka paciai, ir netrukdys kai reikes biggrin.gif

Aistuliaa, o tu tada dar palauk, kol bus noriu negaliu... As tai taip dariau, nes kai noras pribresta tada gali tikrai nuspresti ko nori. 4u.gif

Na as tiesiog manau, kad tatoo geriausia paryti ne sukubos tvarka. Issirenki ka nori, gryzti kad ir po poros savaiciu (jei kantrybes nera) ir pagalvoji ar vis dar patinka. O jei per viena diena issirenki, gali buti nuotaikos ir kt itaka... Kad paskui negalvoti, kas na i galva ta diena buvo uzplauke... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 27 rugpjūčio 2010 - 00:20
QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 01:15)
*Nors man ir grazu, nezinau ar ryzciausi  g.gif  Sakyciau daug priklauso ir nuo gyvenimo budo, galu gale specialybes.....
Jei tikra esate, darykites, jei ne, - gal pagalvokite apie kita vieta, kur ir patnka paciai, ir netrukdys kai reikes  biggrin.gif
**Aistuliaa, o tu tada dar palauk, kol bus noriu negaliu... As tai taip dariau, nes kai noras pribresta tada gali tikrai nuspresti ko nori.  4u.gif

***Na as tiesiog manau, kad tatoo geriausia paryti ne sukubos tvarka. Issirenki ka nori, gryzti kad ir po poros savaiciu (jei kantrybes nera) ir pagalvoji ar vis dar patinka. O jei per viena diena issirenki, gali buti nuotaikos ir kt itaka... Kad paskui negalvoti, kas na i galva  ta diena buvo uzplauke... lotuliukas.gif

* pritariu visu 100 drinks_cheers.gif As norejau darytis auksciau rieso vidineje puseje, bet susilaikiau del darbopaiesku ir aplamai poziurio i tatuiruotas moteris.
** tikrai taip, jau anksciau rasiau, kad reikia islaukti
*** jojo, as va antra tattoo "darausi" du metai. Issirinkua piesini sutariau su meistru ir paskui kol atejo eile tai persigalvojau, veliau kitos norejau bet neturejau galimybes(laukiausi). O dabar jau ko noriutai viskas niekas neperkalbes.
Man patinka tatto kai tu kazak jomis iamzini, sau kaka brangaus ta prasme ne is oro o kai ji tau kazka reiskia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 08 27, 08:46)
Man patinka tatto kai tu kazak jomis iamzini, sau kaka brangaus ta prasme ne is oro o kai ji tau kazka reiskia 4u.gif

drinks_cheers.gif
As irgi kai dariausi tatu norejau kazko reiksmingo, tada mazesne tikimybe, kad nusibos kada nors... Drugelis, tai mano sunus (Nebutinai gi tatuiruoti zmogaus, kuri nori isiamzinti, varda, as sugalvojau taip). Ir sakiau, kai/jei bus antras, tai nutups ir antras drugelis man ant peties. O kodel drugelis? Todel kad mano sunus mano gyvenima padare spalvinga ir inese daug dziaugsmo, o drugelio trapumas man primena kaip reikia branginti kiekviena akimirka praleista su seima (turejom daug isgascio kai pagimdziau savo brangenybe, aciu dievui dabar augam sveiki ir stiprus) blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 27 rugpjūčio 2010 - 13:51