emigrante, naujienu jokiu neparnesu
nuejau i salona - uzdarytas, skambinau - telefonas isjungtas, bandau emeilu susirast...

QUOTE(nereiksminga @ 2010 08 25, 14:33)
emigrante, naujienu jokiu neparnesu
nuejau i salona - uzdarytas, skambinau - telefonas isjungtas, bandau emeilu susirast...

sakes, kas cia dabar

QUOTE(emigrante @ 2010 08 25, 18:22)
na jei per kelias dienas neatrasys ir neatsilieps tai turbut bus viskas aisku.. nes turetu buti pats darbu ikarstis po vasaros

QUOTE(Kristepala @ 2010 08 25, 12:15)

teko kartu studijuoti, neispasakytai gabus zmogus

QUOTE(nereiksminga @ 2010 08 25, 18:31)
na jei per kelias dienas neatrasys ir neatsilieps tai turbut bus viskas aisku.. nes turetu buti pats darbu ikarstis po vasaros 

atrase, kad nuo rytojaus kibs i darbus, nes atostogavo

QUOTE(nereiksminga @ 2010 08 25, 22:24)

QUOTE(emigrante @ 2010 08 22, 13:21)
Labas merginos, priimkite ir mane i savo buri
Cia mano tattoo http://hotimg25.fotk..._32/92_33/8.jpg greitu laiku ruosiuosi darytis antra tattoo ant mentes tik truputi auksciau 

Gražu

Noriu ir aš antros, bet yra šiokia tokia dvejonė, reiktų, kad kažkas arba labai padrąsintų, arba sakytų, kad baigčiau išsidirbinėt ir raminčiaus

QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 26, 09:46)
Gražu
Noriu ir aš antros, bet yra šiokia tokia dvejonė, reiktų, kad kažkas arba labai padrąsintų, arba sakytų, kad baigčiau išsidirbinėt ir raminčiaus

tai as drasinu, eik eik pasipuosi

As irgi noriu antros
jau senokai noriu... man atrodo jau arteju link to zingsnio
tik vat noriu nors ir labai mazytes, bet ant rieso,po delnu,tai vis svarstau ar netrukdys gyvenime kad ji matysis

QUOTE(aiwulee @ 2010 08 26, 22:11)
As irgi noriu antros
jau senokai noriu... man atrodo jau arteju link to zingsnio
tik vat noriu nors ir labai mazytes, bet ant rieso,po delnu,tai vis svarstau ar netrukdys gyvenime kad ji matysis 

Nors man ir grazu, nezinau ar ryzciausi

Jei tikra esate, darykites, jei ne, - gal pagalvokite apie kita vieta, kur ir patnka paciai, ir netrukdys kai reikes

Aistuliaa, o tu tada dar palauk, kol bus noriu negaliu... As tai taip dariau, nes kai noras pribresta tada gali tikrai nuspresti ko nori.

Na as tiesiog manau, kad tatoo geriausia paryti ne sukubos tvarka. Issirenki ka nori, gryzti kad ir po poros savaiciu (jei kantrybes nera) ir pagalvoji ar vis dar patinka. O jei per viena diena issirenki, gali buti nuotaikos ir kt itaka... Kad paskui negalvoti, kas na i galva ta diena buvo uzplauke...

QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 01:15)
*Nors man ir grazu, nezinau ar ryzciausi
Sakyciau daug priklauso ir nuo gyvenimo budo, galu gale specialybes.....
Jei tikra esate, darykites, jei ne, - gal pagalvokite apie kita vieta, kur ir patnka paciai, ir netrukdys kai reikes
**Aistuliaa, o tu tada dar palauk, kol bus noriu negaliu... As tai taip dariau, nes kai noras pribresta tada gali tikrai nuspresti ko nori.
***Na as tiesiog manau, kad tatoo geriausia paryti ne sukubos tvarka. Issirenki ka nori, gryzti kad ir po poros savaiciu (jei kantrybes nera) ir pagalvoji ar vis dar patinka. O jei per viena diena issirenki, gali buti nuotaikos ir kt itaka... Kad paskui negalvoti, kas na i galva ta diena buvo uzplauke...

**Aistuliaa, o tu tada dar palauk, kol bus noriu negaliu... As tai taip dariau, nes kai noras pribresta tada gali tikrai nuspresti ko nori.

***Na as tiesiog manau, kad tatoo geriausia paryti ne sukubos tvarka. Issirenki ka nori, gryzti kad ir po poros savaiciu (jei kantrybes nera) ir pagalvoji ar vis dar patinka. O jei per viena diena issirenki, gali buti nuotaikos ir kt itaka... Kad paskui negalvoti, kas na i galva ta diena buvo uzplauke...

* pritariu visu 100

** tikrai taip, jau anksciau rasiau, kad reikia islaukti
*** jojo, as va antra tattoo "darausi" du metai. Issirinkua piesini sutariau su meistru ir paskui kol atejo eile tai persigalvojau, veliau kitos norejau bet neturejau galimybes(laukiausi). O dabar jau ko noriutai viskas niekas neperkalbes.
Man patinka tatto kai tu kazak jomis iamzini, sau kaka brangaus ta prasme ne is oro o kai ji tau kazka reiskia

QUOTE(emigrante @ 2010 08 27, 08:46)
Man patinka tatto kai tu kazak jomis iamzini, sau kaka brangaus ta prasme ne is oro o kai ji tau kazka reiskia 

As irgi kai dariausi tatu norejau kazko reiksmingo, tada mazesne tikimybe, kad nusibos kada nors... Drugelis, tai mano sunus (Nebutinai gi tatuiruoti zmogaus, kuri nori isiamzinti, varda, as sugalvojau taip). Ir sakiau, kai/jei bus antras, tai nutups ir antras drugelis man ant peties. O kodel drugelis? Todel kad mano sunus mano gyvenima padare spalvinga ir inese daug dziaugsmo, o drugelio trapumas man primena kaip reikia branginti kiekviena akimirka praleista su seima (turejom daug isgascio kai pagimdziau savo brangenybe, aciu dievui dabar augam sveiki ir stiprus)