Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 14:46)
drinks_cheers.gif
As irgi kai dariausi tatu norejau kazko reiksmingo, tada mazesne tikimybe, kad nusibos kada nors... Drugelis, tai mano sunus (Nebutinai gi tatuiruoti zmogaus, kuri nori isiamzinti, varda, as sugalvojau taip). Ir sakiau, kai/jei bus antras, tai nutups ir antras drugelis man ant peties.  O kodel drugelis? Todel kad mano sunus mano gyvenima padare spalvinga ir inese daug dziaugsmo, o drugelio trapumas man primena kaip reikia branginti kiekviena akimirka praleista su seima (turejom daug isgascio kai pagimdziau savo brangenybe, aciu dievui dabar augam sveiki ir stiprus)  blush2.gif

mes irgi turejom didele didele nelaime, turim sese angeleli. Tad antra mano tattoo bus sesutes delniukas man ant peties ant mentes nei nzn kaip paaiskinti. Turiu jos dar gyvos delnelio spauduka nuskenuosiu ir prasysiu kad padaryti ant odos man tarsi ji mane apkabinusi butu... Nors aisku as niekam nezadu sakyti kas tai ir kodel tai. Man grazu kam ne lai neziuri...
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 08 27, 10:46)
** tikrai taip, jau anksciau rasiau, kad reikia islaukti

Jau laukiu ir noriu metus kokius antros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 27, 21:00)
Jau laukiu ir noriu metus kokius antros  doh.gif

o piesinio vis to paties norisi?
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 08 27, 14:38)
mes irgi turejom didele didele nelaime, turim sese angeleli. Tad antra mano tattoo bus sesutes delniukas man ant peties ant mentes nei nzn kaip paaiskinti. Turiu jos dar gyvos delnelio spauduka nuskenuosiu ir prasysiu kad padaryti ant odos man tarsi ji mane apkabinusi butu... Nors aisku as niekam nezadu sakyti kas tai ir kodel tai. Man grazu kam ne lai neziuri...

console.gif As manau kad iamzinant tam tikrus gyvenimo ivykius padeda i tai paziureti is teigiamos puses, kas suteikia stiprybes ir susitaikymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 22:17)
console.gif  As manau kad iamzinant tam tikrus gyvenimo ivykius padeda i tai paziureti is teigiamos puses, kas suteikia stiprybes ir susitaikymo  4u.gif

aciuks.gif palauk keleta dienukiu matysi kiek pasipils komentaru i mano posta, na bet zmones tam ir yra kad kirtikuotu arba ne...
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 08 27, 22:11)
o piesinio vis to paties norisi?

Piešinio išvis konretais neturiu.. Bet kai pirmąją dariausi, tai tik žinojau, kad noriu fėjos,o visą piešinuką padarėm su meistru prieš darant tattoo..
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 08 27, 20:19)
aciuks.gif  palauk keleta dienukiu matysi kiek pasipils komentaru i mano posta, na bet zmones tam ir yra kad kirtikuotu arba ne...

kodel gi? cia manau asmeninis reikalas...

as ant rieso noriu mazos sirdeles,iamzinti man svarbu gyvenimo ivyki- vestuves blush2.gif norejau kad abu su vyru pasidarytume vienodas,bet jis nera tatoo fanas,tai nesiduoda ikalbamas,per prievarta tai netempsiu biggrin.gif vis tik kunas jo smile.gif bet as tai noriu bigsmile.gif veliau papildyciau jei vaikuciu susilaukciau ax.gif bet vis tas klausimas kirba,ar nesigailesiu del pasirinktos vietos...nors gyvenu uzsienyje ir cia tattoo jokiu sunkumu niekam nesudaro,bet nezinia kas bus po keliu ar keliasdesimt metu...ech.. o kitos vietos nesugalvoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 08 27, 21:37)
kodel gi? cia manau asmeninis reikalas...

as ant rieso noriu mazos sirdeles,iamzinti man svarbu gyvenimo ivyki- vestuves  blush2.gif  norejau kad abu su vyru pasidarytume vienodas,bet jis nera tatoo fanas,tai nesiduoda ikalbamas,per prievarta tai netempsiu  biggrin.gif vis tik kunas jo  smile.gif  bet as tai noriu  bigsmile.gif  veliau papildyciau jei vaikuciu susilaukciau  ax.gif  bet vis tas klausimas kirba,ar nesigailesiu del pasirinktos vietos...nors gyvenu uzsienyje ir cia tattoo jokiu sunkumu niekam nesudaro,bet nezinia kas bus po keliu ar keliasdesimt metu...ech.. o kitos vietos nesugalvoju  rolleyes.gif

O man buvo antraip. kai as dariausi tattoo vyras sake, kad jei darytu tai nebent mano ir vaiko vardus. O as kaip tik sakiau, vaiko jei nori daryk, bet mano, - ne.

Nors mes su vyru sutariam ir viskas yra ok, bet niekada nezinosi gyvenime.

O as jums siulyciau (na neprimmetu nuomones, tik siaip ideja kilo), geriau ne sirdutes (kas per daug akivaizdu), o pvz. kad ir koki pauksciuka ar dar koki simboli, kad tik jus pati zinotumet ka tai reiskia...
PVZ
Arba kitas pavyzdys

Pagooglinkit, tattoo wedding, pasirinkit virsutiniame meniu paveiksleliai(images), pamatysit tiek ideju daug yra. Man patinka kas nera per daug akivaizdu, bet brangu 4u.gif

O jei vis tiek norit sirduciu, tai nekreipkit i mano komentara demesio

Atsakyti
Na as kalbu apie toki pvz
user posted image
ieskojau tikrai daug ir ilgai,bet man niekas nelimpa rolleyes.gif bet aciu uz ideja siaip ar taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwulee: 28 rugpjūčio 2010 - 01:28
gedrime ir pas mane tokia situacija buvo. MB yra tattoo uzsikabines juodai, nori rnakoves tureti is tattoo smile.gif
Sykart sugalvojo, kad daromes as jo jis mano varda, as nesutinku nes nezinia kaip gyvenime bus. Kazkada toki varianta as jam siuliau juoku forma jis kratesi siandiena viskas apsisuko ratu, bet as tikrai pries schmoll.gif Simboli kazkoki ar kazka, kad tik mes zinotumem ka reiskia prasau galiu , bet vardu oi neeeeeeeee.
balandis gerulis thumbup.gif
pas mano meistra ateina vis pora is Italijos mergina lietuve, jie kai zenijosi tai daresi ziedus tattoo, neturi jie aplamai simboliniu ziedu schmoll.gif
aiwulle kai as gyvenau Švedijoje rasiau, kad tattoo norejau vidineje rankos dalyje tarp rieso ir alkunes, bet kai pakvipo Lietuvele greitai noras praejo, cia zmones netolerantiski, na ir geriau, kad ta tattoo butu nelabai pastebima. Ieskantis darbo tai tikrai(turiu omenyje jeigu eisi kur i valdiska istaiga, arba darbas nesusijes su menasi zodziu kasmaisytu darbdaviui). Pagalvok dar, laiko turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 28 rugpjūčio 2010 - 08:36
QUOTE(gedrime @ 2010 08 28, 00:03)
O man buvo antraip. kai as dariausi tattoo vyras sake, kad jei darytu tai nebent mano ir vaiko vardus. O as kaip tik sakiau, vaiko jei nori daryk, bet mano, - ne.

Nors mes su vyru sutariam ir viskas yra ok, bet niekada nezinosi gyvenime.

Aš irgi tos nuomonės, kad negalima niekada darytis jokių vardų antrų pusių, nes niekad nežinai kaip pasikeis viskas gyvenime.
Atsakyti
Na prisiruosiau pasirodyti savaja... blush2.gif
stai tokia buvo....
user posted image

o dabar tokia...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwulee: 28 rugpjūčio 2010 - 20:45