Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 06, 22:56)
Pas mane panašioje vietoje, tik kad negimdžius esu, tai negaliu pasakyti. Kažkas forume sakė, kad neišsitampė ji pogimdymo.
Va mano tiksli vieta, slaptažodis ttt

http://public.fotki....stuliaa/tattoo/

Pas mane tattoo tokioje pačioje vietoje, tik kitoje pilvuko pusėje. Po gimdymo nei kiek neišsitampė, nors buvau laaaabaiiiii stora nėštukė (buvo +27 kg.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 06, 20:30)
Kur, ką ir pas ką darysies? wink.gif

Pasirodysiu po visko biggrin.gif
gyvenu uzsienyje,cia ir darysiuos,nes labai labai mazyte ir paprasta,tikiu kad padarys ir ne super duper meistras
irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(irma_sitko @ 2010 12 07, 17:26)
Galima klausima......?!  ax.gif

o kam cia dauguma renka kazkokias zinutes ir kur jas renka....?!  blush2.gif

(gal pasirodziau juokingai su tokiu klausimu, bet jau ne pirma karta girdziu , kad kazkas renka kazkokias zinutes g.gif )

biggrin.gif
cia tik toks pasakymas,kai ateina naujoke i foruma ir rasineja bile ka ir bile kur,kad is naujokes statuso pakiltu i daznas dalyves,ekspertes ar kaip ten tie 'titulai' vadinasi biggrin.gif kam to reikia,tai nezinau,neklauskit rolleyes.gif gal geda buti tiesiog naujoke rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu ir as tatuiruote biggrin.gif Parodyciau, bet pagal ja gali daug kas pazinti mane, o as kaip tik slaptumo sumetimais del tam tikru priezasciu nik'a pasikeiciau... blush2.gif
Jau daugiau 8 metai turiu ant menties wub.gif

QUOTE(irma_sitko @ 2010 12 07, 18:26)
Galima klausima......?!  ax.gif

o kam cia dauguma renka kazkokias zinutes ir kur jas renka....?!  blush2.gif

(gal pasirodziau juokingai su tokiu klausimu, bet jau ne pirma karta girdziu , kad kazkas renka kazkokias zinutes g.gif )

Viena pvz. jau pasake 4u.gif Kitas variantas - kai kuriuose forumuose foto gali kelti tik tada, kai turi tam tikra skaicuu zinuciu, avuka is kompiuterio gali isikelti berods, kai 20 zinuciu parasai ir t.t. Daug smulkiu niuansu yra wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunflowers~: 07 gruodžio 2010 - 21:11
Laba,

gal kuri esat dariusi Drakono ženkle ir galėtumėt atsiliepimų parašyt? Suprantu, tema ne apie tai, bet internete labai skurdžiai informacijos.. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 12 07, 21:52)
Pas mane tattoo tokioje pačioje vietoje, tik kitoje pilvuko pusėje. Po gimdymo nei kiek neišsitampė, nors buvau laaaabaiiiii stora nėštukė (buvo +27 kg.)  4u.gif

Tai va, čia jau matyt kiekvienai individualiai, neaišku kaip čia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 12 07, 23:06)
cia tik toks pasakymas,kai ateina naujoke i foruma ir rasineja bile ka ir bile kur,kad is naujokes statuso pakiltu i daznas dalyves,ekspertes ar kaip ten tie 'titulai' vadinasi  biggrin.gif kam to reikia,tai nezinau,neklauskit  rolleyes.gif gal geda buti tiesiog naujoke  rolleyes.gif

o, tai as taip pat "pazymeta" naujoke ax.gif bet juk cia ne nusikaltimas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 07, 23:09)
Viena pvz. jau pasake 4u.gif Kitas variantas - kai kuriuose forumuose foto gali kelti tik tada, kai turi tam tikra skaicuu zinuciu, avuka is kompiuterio gali isikelti berods, kai 20 zinuciu parasai ir t.t. Daug smulkiu niuansu yra wink.gif 4u.gif

o tai va kaip cia yra su tais nuotrauku kelimais lotuliukas.gif
tuomet merginos nepykite, bet ir as rinksiu ten kazkaip zinutes, nes negaliu ikelti nuotrauku normaliai doh.gif
Atsakyti
truputį paofftopinsiu bet kad jau kalba ta linkme pakrypo blush2.gif

apie žinučių skaičių galite paskaityti CIA
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2010 12 08, 01:04)
truputį paofftopinsiu bet kad jau kalba ta linkme pakrypo  blush2.gif

apie žinučių skaičių galite paskaityti CIA

Ax, tai va kaip cia viskas yra ax.gif as to niekada net neskaiciau, aisku nieko panasaus ir neieskojau rolleyes.gif drauge parekomendavo uzsiregistruoti del SKELBIMU (pirkau mazajai vezimeli ir pan...), ir truputi veliau ziuriu, kad cia visas mamyciu ir aisku ne tik, pasaulis thumbup.gif tai dabar daznokai cia "uzstringu" wub.gif
Aciu labai uz info marcipane* drinks_cheers.gif

P.S. gryztam prie temos, kad tikrai ant musu nesupyktu angel_not.gif
Atsakyti
as jau pora metu galvoju apie tattoo ant rieso, bet dar nesu tiksliai apsisprendusi, jei daryciausi, tai galvoju, kad noriu hieroglifo su kazkokia reiksme (tiksliai nesu apsisprendusi ir del jo). ar kuri turite sitoj vietoj tattoo, ar skaudejo darant?

idedu foto kaip pvz, kurioj konkreciai vietoje noriu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 12 07, 22:36)
Laba,

gal kuri esat dariusi Drakono ženkle ir galėtumėt atsiliepimų parašyt? Suprantu, tema ne apie tai, bet internete labai skurdžiai informacijos.. Ačiū.  4u.gif

Aš esu dariusis DŽ Marijampolėje ir likau begalo patenkinta meistro darbu wub.gif Žinoma už visus DŽ salonus neatsakau,bet Marijampolėje tikrai geras meistras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 08, 11:09)
as jau pora metu galvoju apie tattoo ant rieso, bet dar nesu tiksliai apsisprendusi, jei daryciausi, tai galvoju, kad noriu hieroglifo su kazkokia reiksme (tiksliai nesu apsisprendusi ir del jo). ar kuri turite sitoj vietoj tattoo, ar skaudejo darant?

Skausmas labai jau individualus dalykas smile.gif As siandien kaip tik pasidariau sioje vietoje,ant rieso, kadangi tai tik maza sirdele,tai uztruko gal 5 min ir spejau tik 2 kartus pasakyti ouuuchhh... lotuliukas.gif sakyciau visai neskaudejo ir dabar beveik nieko nejauciu, po pirmos tattoo tai visa savaite kentejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 08, 11:09)

idedu foto kaip pvz, kurioj konkreciai vietoje noriu

user posted image

Grazu smile.gif man patinka smile.gif pati sioje vietoje noreciau pasidaryti antraja tattoo smile.gif tik mazesne mirksiukas.gif
Atsakyti