Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

O man dobiliukas simpatiskai atrodo :-) gal del to kad ir pati svarsciau dobliuka darytis

Del tattoo ant pilvo ir gimdymo.... Sakyciau rizika 50% ant 50%, kad gali pakisti tattoo. As pati gimziau pries beveik 4 metus, svorio buvau priaugusi minimaliai, striju neturiu, bet pilvo oda nebera kokia stangri kaip buvo. Todel as asmeniskai nedaryciau toje vietoje, isivaizduokit, jei pvz, drugelio sparnas vienas patystu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 12 11, 00:47)
O man dobiliukas simpatiskai atrodo :-) gal del to kad ir pati svarsciau dobliuka darytis

Del tattoo ant pilvo ir gimdymo.... Sakyciau rizika 50% ant 50%, kad gali pakisti tattoo. As pati gimziau pries beveik 4 metus, svorio buvau priaugusi minimaliai, striju neturiu, bet pilvo oda nebera kokia stangri kaip buvo. Todel as asmeniskai nedaryciau toje vietoje, isivaizduokit, jei pvz, drugelio sparnas vienas patystu  lotuliukas.gif

dekui wink.gif cia jau matyt man pliusiukas del dobilliuko,nes pas mane tattoo su dobiliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 08, 13:09)
as jau pora metu galvoju apie tattoo ant rieso, bet dar nesu tiksliai apsisprendusi, jei daryciausi, tai galvoju, kad noriu hieroglifo su kazkokia reiksme (tiksliai nesu apsisprendusi ir del jo). ar kuri turite sitoj vietoj tattoo, ar skaudejo darant?

as turiu tattoo sioje vietoje ir nepasakyciau, kad labai maza. Turiu jau pora menesiu.
Apie visus pojucius , ar skauda ar ne, jau gana daug rasiau, tai nesikartosiu, trumpiau tariant- depiliacija skaudziau.
o del hieroglifo, tai tikrai nesidaryciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 12 13, 00:28)
o del hieroglifo, tai tikrai nesidaryciau  schmoll.gif

kodel butent? nes man tokioje vietoje noretusi kazkokios reiksmes
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 08, 13:09)
as jau pora metu galvoju apie tattoo ant rieso, bet dar nesu tiksliai apsisprendusi, jei daryciausi, tai galvoju, kad noriu hieroglifo su kazkokia reiksme (tiksliai nesu apsisprendusi ir del jo). ar kuri turite sitoj vietoj tattoo, ar skaudejo darant?

idedu foto kaip pvz, kurioj konkreciai vietoje noriu

user posted image

oba... kazkas net mano antraja atkapste biggrin.gif

o pas mane jau net trecia tattoo pasidaryt noras atsirado... tik neissirenku is dvieju... doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gieedriee @ 2010 12 14, 14:20)
oba... kazkas net mano antraja atkapste  biggrin.gif

o pas mane jau net trecia tattoo pasidaryt noras atsirado... tik neissirenku is dvieju...  doh.gif  g.gif

tikiuosi nieko pries, kad foto pasiskolinau 4u.gif tai gal galim padet apsisprest del tattoo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 13, 11:27)
kodel butent? nes man tokioje vietoje noretusi kazkokios reiksmes

reiksme gali tureti ir koks piesinys. Pas mane pvz yra aiskus piesinys , visi ji mato, kaip nupiesta, bet tikraja jo reiksme zinau as viena.Bet kokiom sau patinkanciam piesiniu gali susigalvoti, ka jis tau reiskia.
del hieroglifo as taip sakau, nes tai labai populiaru buvo pries kokia 10 metu.Tai labai tiesmuka, viskas aisku, kad jis turi reiksme, visi klausines " ka jis reiskia?"
tiesiog mano nuomone jau geriau tiesiai sviesiai rasyti zodi "amor" ar "Love forever", nei tokios pat reiksmes hieroglifa.

QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 14, 21:36)
tikiuosi nieko pries, kad foto pasiskolinau  4u.gif  tai gal galim padet apsisprest del tattoo?  biggrin.gif

matai, del tokio dalyko kaip tattoo niekas kitas apsispesti negali, tik tu pati. As siulyciau issirinkti kokius 1-2 variantus ir keliauti i studija, kalbetis su ten dirbanciais. Jie visai kitaip mato, zino, koks dydis, kuno vieta labiau tinka, kaip geriau ziuresis tam tikras piesinys.
Pasirinkta vieta- labai gera! tik , arciau rieso labiau skauda, o ir reikiamu momentu paslepti sunkiau, lenda is rankoviu.
sekmes!
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 12 14, 23:23)
matai, del tokio dalyko  kaip tattoo niekas kitas apsispesti negali, tik tu pati. As siulyciau issirinkti kokius 1-2 variantus ir keliauti i studija, kalbetis su ten dirbanciais. Jie visai kitaip mato, zino, koks dydis, kuno vieta labiau tinka, kaip geriau ziuresis tam tikras piesinys.
Pasirinkta vieta- labai gera! tik , arciau rieso labiau skauda, o ir reikiamu momentu paslepti sunkiau, lenda is rankoviu.
sekmes!

ne taip supratot, sis pasisakymas skirtas auksciau esanciam postui, kur negali apsispresti kokia tattoo darytis. as pati neprasau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 15, 00:10)
ne taip supratot, sis pasisakymas skirtas auksciau esanciam postui, kur negali apsispresti kokia tattoo darytis. as pati neprasau pagalbos  4u.gif

supratau 4u.gif tada mano sis atsakymas skirtas tam, kas neapsisprende.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Nelabai gerai matosi, sorry uz foto kokybe 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 16 gruodžio 2010 - 22:39
QUOTE(matrica_2 @ 2010 12 16, 23:37)
Nelabai gerai matosi, sorry uz foto kokybe  4u.gif

Ooo- cia dar naujos , sviezios ?! Truputeli paspalvinotos? Drasiai- super! man patinka.
thumbup.gif
Atsakyti
mmm turiu jau kaip tris mėnesius 4u.gif Ačiūūū
Atsakyti