Nu va as jau vakar pasidariau tattoo. Biski skauda, bet tepu su bepanten tepalu.
QUOTE(Žana B @ 2011 01 12, 14:33)
Nu va as jau vakar pasidariau tattoo. Biski skauda, bet tepu su bepanten tepalu.
Kur ir ka?

As neturiu, bet labai labai noriu... Noriu keturlapio dobiliuko pvz
O sese turi feja ant mentes, o db pasidare uzrasa lotyniskai: Kas manes nenuzudo, tas tik padaro stipresniu" Uzrasai man irgi faina

Aš buvau žiauriai užsikepus tatuiruotę darytis, jau ir piešinį turėjau ir žinojau kur darysiuos, bet ... pasirodo dėl sveikatos problemų niekada negalėsiu darytis
tai tik seilę pavarvinu kas turi ir tiek

QUOTE(olia12 @ 2011 01 19, 16:26)
Aš buvau žiauriai užsikepus tatuiruotę darytis, jau ir piešinį turėjau ir žinojau kur darysiuos, bet ... pasirodo dėl sveikatos problemų niekada negalėsiu darytis
tai tik seilę pavarvinu kas turi ir tiek 

Jei ne paslaptis, kodėl negalėsite darytis?
Ar kuri darėtės tattoo cezario pjūvio vietoj? Na, kad rando nesimatytų. Kažin ar gerai paslėptų

esu mačiusi kažkiek padengia bet vistiek matosi
Beja vistiek kaip suprantu tai lyg ir jūsų kompleksas? o ar ant pilvo tattoo kompleksu netaps? juk jau senai nėra mandinga nešioti maikučių kad plika bamba matytusi
Na nebent aišku jums nejauku prie jūros su maudymuku...
Na bent jau aš jums siūlyčiau tirkai gerai pasvarstyti prieš ją darant

QUOTE(matrica_2 @ 2011 02 03, 22:58)
esu mačiusi kažkiek padengia bet vistiek matosi
Beja vistiek kaip suprantu tai lyg ir jūsų kompleksas? o ar ant pilvo tattoo kompleksu netaps? juk jau senai nėra mandinga nešioti maikučių kad plika bamba matytusi
Na nebent aišku jums nejauku prie jūros su maudymuku...

esu macius tattoo ant randu darytu. Nelabai kaip atrodo. Randas vistiek matosi. As nesidaryciau.
o nepagalvojot, kad tai kaip tik trauks zvilgsni? nes jei islis is drabuziu krastelis tattoo, kiti prasys pasirodyti ir tada tikrai pamatys randa... meginkit internete paieskoti pvz. kaip atrodo tattoo ant rando. arba pasikonsultuokit su meistru
QUOTE(*agnyte* @ 2011 02 03, 23:41)
o nepagalvojot, kad tai kaip tik trauks zvilgsni? nes jei islis is drabuziu krastelis tattoo, kiti prasys pasirodyti ir tada tikrai pamatys randa... meginkit internete paieskoti pvz. kaip atrodo tattoo ant rando. arba pasikonsultuokit su meistru
tai kad aš čia tik dėl savęs nebent, niekam net kai ir mada buvo, ir plvas dar gražus jo visvien nerodžiau

ačiū už nuomonę visoms

QUOTE(matrica_2 @ 2011 02 03, 22:58)
o ar ant pilvo tattoo kompleksu netaps? juk jau senai nėra mandinga nešioti maikučių kad plika bamba matytusi

O turi tapti tattoo ant pilvo kompleksu? Ir ką bendro turi maikutės trumpos?