Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

Idomu, bet man nelabai patinka. Nelabai graziai susilieja su ankstesne tatuiruote. Bet jei patinka seimininkei tai dziaugiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2011 02 08, 19:56)
Idomu, bet man nelabai patinka. Nelabai graziai susilieja su ankstesne tatuiruote. Bet jei patinka seimininkei tai dziaugiuosi  mirksiukas.gif

apie kuria jus cia tatuiruote?
Atsakyti
Labai puiki, kur daretes? Kodel taip trumpai unsure.gif Beje si vieta yra tituluojama kaip graziausia tatuiruotei, labai noreciau sitoj vietoj ko nors wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2011 02 08, 21:03)
apie kuria jus cia tatuiruote?

Apie pukeli. Kaip suprantu pauksciai yra ankstesne tatuiruote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 02 08, 20:05)
Labai puiki, kur daretes? Kodel taip trumpai  unsure.gif  Beje si vieta yra tituluojama kaip graziausia tatuiruotei, labai noreciau sitoj vietoj ko nors  wub.gif

aciu 4u.gif dariausi pas Dani thumbup.gif tai, kad trumpai viskas,atejau drebejau.... drebejau ... atsisedau,nusipiese ir prasidejo biggrin.gif kur pats pukas ten skaudziausiai buvo smile.gif bet gerai kad nereikejo ilgai kantet smile.gif o toliau tai normaliai,nemalonu,bet ... biggrin.gif kentet galima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mirtingoji @ 2011 02 08, 20:07)
Apie pukeli. Kaip suprantu pauksciai yra ankstesne tatuiruote smile.gif

ne cia viena tokia 4u.gif ,cia pukai pauksciais isskrenda smile.gif
Atsakyti
O pas dani ilgai lauket kol pakliuvot? Jau mastau apie antra tattoo ir maciau jo darbus kelis, tai likau suzaveta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 02 08, 20:13)
O pas dani ilgai lauket kol pakliuvot? Jau mastau apie antra tattoo ir maciau jo darbus kelis, tai likau suzaveta  blink.gif

viskas priklauso kokio dydzio sudetingumo jusu bus,as kai nuejau i studija buvo 5adienis, paziurejo ir pasake,kad galetu 3adieni padaryt,bet man netiko,tai nusikele savaitei dar,nes ji nesudetinga,neuzima daug laiko. O taip sake nuo 2 iki 4 sav. reikia laukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2011 02 08, 21:09)
ne cia viena tokia 4u.gif  ,cia pukai pauksciais isskrenda smile.gif

Nu va ir nepagavau esmes smile.gif Ten tie pukeliai paraude, o pauksciai atrode senbuviai - nepazeista oda visai atrodo smile.gif O apie Dani geri zodziai smile.gif
Atsakyti
ugne23 kur dareisi, ir kiek sumokejai?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 02 08, 20:36)
ugne23 kur dareisi, ir kiek sumokejai?

pas Dani - mokejau 150 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2011 02 08, 20:42)
pas Dani - mokejau 150 lt  4u.gif

tik vėliau pamačiau, kad pas Dani ax.gif sakyčiau pigiai, aš tai šiandien skambinausi ten,reiks nuvažiuot pirma pas jį konsultacijai, tada ir darysiuos..
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 02 08, 21:00)
tik vėliau pamačiau, kad pas Dani  ax.gif  sakyčiau pigiai, aš tai šiandien skambinausi ten,reiks nuvažiuot pirma pas jį konsultacijai, tada ir darysiuos..

as ir vaziavau konsultacijai,nes kitaip jie nepriima smile.gif
Atsakyti