Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

O,kažin NeemAzalis nepadėtų.Actara labai smarvinga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simLij: 25 spalio 2009 - 20:26
QUOTE(simLij @ 2009 10 25, 12:44)
Mergaitės,turiu klausimuką.Kaip  vėdinati kambarius ir nesušaldyti gėlyčių?  g.gif

Nevėdinam unsure.gif , kad tik nesušaltų unsure.gif biggrin.gif
QUOTE(simLij @ 2009 10 25, 21:23)
O,kažin NeemAzalis nepadėtų.Actara labai smarvinga g.gif

Actara g.gif , man tai nesmirdėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 10 25, 21:35)
Nevėdinam unsure.gif , kad tik nesušaltų unsure.gif  biggrin.gif

Actara g.gif , man tai nesmirdėjo unsure.gif

Va aš taip pat nevedinu,bet reikėtų.Oras negeras doh.gif Gėliukų ant visų palangių ir prie palangių pilna, peršals vargšiukės blink.gif verysad.gif
Su tais nuodais,tai nežinau ką geriau rinktis.Tik žinau jei reikėtų,tai šakės... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 10 25, 18:34)
AS TAI ZINOK ACTARUS LAISCIAU g.gif

Gal reiks bandyt... Bet čia tik laistyt su ja reikia? O ką su vabalais? gal juos nuplaut...
Atsakyti
Ziedus patarciau nuskinti verysad.gif
Atsakyti
Manau,kad purkšti reikia,nejau laistymas nuo amarų pades g.gif
Atsakyti
Nesu bandžius, bet kiek supratau skaitydama, tai ta aktara įsigeria į augalo sultis ir kenkėjai apsinuodija grauždami. Atrodo dar patikimiau negu purkšti, kada gali kliūti, o kai kam ir nekliūti.

Gal ir klystu, nes nebandžiau, bet kartais atrodo, kad palaistyti būtu paprasčiau, nei purkšti, ypač dabar, kai šalta jau ir į balkoną neišsineši.
Atsakyti
Taip dabar sudėtinga su purškimu ir jei laistymas padeda,tai šaunu.Ne įsivaizduoju,kaip dabar kambary reikėtų nupurkšti blink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simLij: 26 spalio 2009 - 11:25
sveikos 4u.gif
ar jūs žydinčias dabar trašuojat?šiaip rašo,kad nereikia iki pavasario g.gif
Atsakyti
Gražūs žeideliai visų 4u.gif wub.gif
Actara laistyt reikia mirksiukas.gif aš nuo orchidėjų miltuotosius skydamarius išnaikinau doh.gif Kaip čia kažkuri ir rašė, tas nuodas įsiskverbia į augalą ir kenkėjai paragavę jo numiršta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 10 22, 20:22)
Paėmiau nuo vaistų šaukštelį, kur būna mililitrai sužymėti ir suskaičiavau kiek lašų telpa tarkim į 2,5 ml. Tada pažiūrėjau kiek ml reikia mano daromam kiekiui ir tada suskaičiavau lašus.

a vat sita dali smulkiau prasytume 4u.gif

Pasidadlink isskaiciavimu informacija, manau kad visoms (ir man tame tarpe) reikalinga bus thumbup.gif

Visos galesime ant buteliuku lipdukus uzsiklijuoti su lasiukais vandens kiekiui
Atsakyti
QUOTE(simLij @ 2009 10 25, 22:07)
Va aš taip pat nevedinu,bet reikėtų.Oras negeras doh.gif  Gėliukų ant visų palangių ir prie palangių pilna, peršals vargšiukės blink.gif  verysad.gif

Mergaitės, vėdinkite kambarius - juk negyvensite visą žiemą visiškai uždarais langais. Vėdinimo laikui gėlytes reikia nuo palangių perkelti į tą vietą kur nepasieks tiesioginiai šalto oro gūsiai nuo praviro lango. Suprantu, kad tam reikia papildomo laiko ir pastangų, bet ką daryti? Paprasčiau, kai gėlės (kad ir su savo atskirais padėkliukais po vazonėliais), sustatomos grupelėmis ant didesnių padėklų - tuomet nereikia po vieną vazonėlį perkeldinėti. O šiaip gryno oro dozės į naudą ne tik namiškiams, bet ir augaliukams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 26 spalio 2009 - 12:45