Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

QUOTE(simLij @ 2009 10 26, 18:00)
dzūke,labai gaila gėlytės  console.gif
Tikriausiai buvo per daug drėgmės ir vėsoka g.gif

Nežinau unsure.gif , man atrodo jai labai gera buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 10 26, 21:51)
..........Tikiuosi, kad kai kurios negandos neužgesins meilės sanpaulijoms 4u.gif

Ačiū friends.gif , tikiuosi neužgesins blush2.gif , jeigu tik liks sanpaulijų unsure.gif
Galvoju, gal ir su vazonėlių pynimu reikia sustot unsure.gif
Atsakyti
dzūkė labai gaila gėlytės verysad.gif
QUOTE(Kerpena @ 2009 10 26, 16:40)
dzūke, man atrodo jai jau amen. Bandyk dar pasimerkti kelis sveikiausius lapelius, kurių kotai nepaimti puvinio.  Pernai taip Ness Forever Pink atsitiko, tai net trys lapeliai vaikus vidury žiemos išaugino. O užpernai Red Latern viskas supuvo, nei vienas lapas neišgyveno.
O priežasčių ir aš nežinau, kodėl taip nutiko.

Noreciau ir as zinoti kas tai g.gif pas mane ,siemet, per pati karsti, taip vienai gelytei nutiko, is ryto buvo viskas gerai, o iki vakoro liko tik pora geru lapeliu, nepaviko isgelbeti, gerai kad dar vaikuciu buvo...o mes nusprendem kad nuo saules neisgelbejom...bet kas idomiausia,aplink daug geliciu buvo, bet tik vienai taip atsitiko...
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 10 26, 20:48)
Kaži tas puvinys ne virusinis, kitų augalų neužkrės g.gif  unsure.gif , bet jis taip staigiai apsireiškia blink.gif , išvakaro dar toks gražus augalas buvo verysad.gif

Gal reikia kitus augalus profilaktiškai paliet g.gif , turiu to previcuro unsure.gif
Vieną lapą pamerkiau, dar tris į kiminus įkišau, bet tik lapus, be kotelių.
Kaip aš dabar bijau dėl kitų sanpaulijų sad.gif

Man per 2,5 auginimo metų taip nutiko 3 kartus ir visada tik vienai sanpaulijai tuo metu. Taip gal nėra virusinis g.gif

Visada labai nemalonus jausmas, kai taip staiga nutinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 spalio 2009 - 08:24
as siandien palaidojau savo LUNAR LILY,ziuriu kazko ziedelis suglebo skleides skleides ir staga suminkstejo nu gi ziuriu,kad jau prie visu lapu ,tai yra prie stiebo juoda ir nukrito mano sirsiukes galva verysad.gif nu tai jau susinervavau ,man kazko nesiseka su tom mazem,teks atsisakyti tokiu veisliu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 27 spalio 2009 - 10:25
linaule,labai gaila gėliuko verysad.gif
Kas gi čia pasidarė,epidėmija kokia ar kas blink.gif unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 10 27, 11:24)

console.gif

QUOTE(simLij @ 2009 10 27, 11:59)
Kas gi čia pasidarė,epidėmija kokia ar kas blink.gif  unsure.gif ?

Nu tikrai blink.gif

Pas mane diena prasidėjo be lavonų karsta.gif
Atsakyti
sakot neužkrečiama ax.gif eisiu tada į svečius kur yra sanpaulijų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2009 10 27, 14:13)
sakot neužkrečiama ax.gif eisiu tada į svečius kur yra sanpaulijų rolleyes.gif

Pas ką jų dar yra g.gif
Ilgai eini mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraJ @ 2009 10 26, 18:59)
Manau kad kiekvienam miškelyje galima rasti, bet saulėtekyje prie kartodromo tikrai yra. Neseniai pasiroviau.  biggrin.gif

pamiskyje rasi tik samanu, kurios duos perdideli rukstinguma augaliukams, ir sanpaulijoms bus amen.

Kiminai auga TIK dregnose, pelketose vietose, jie itraukti i raudonaja knyga, tad geriau reikia zinoti kur juos galima rinkti, ir jei rasite kokia pelkyte su kiminais - neisravekit visu, nes neliks ateiciai.

Kiminai NEKVEPIA samanomis, tai irgi skiriamasis bruozelis nezinancioms.

O apie kiminus smulkiau paskaitykite rojaus sodu forume pas sanpaulistes - ten viskas aiskiai, ir su iliustracijomis isdestyta.
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2009 10 27, 09:23)
Man per 2,5 auginimo metų taip nutiko 3 kartus ir visada tik vienai sanpaulijai tuo metu. Taip gal nėra virusinis g.gif

cia jos nepernesa rudeninio vesumos ir dregmes pokycio - daugumai sanpaulisciu taip nutinka, kad ispudome augaliukus palaistydamos butent is saknu... doh.gif
Juk kiekvienas augaliukas prisiaugina skirtinga mazu sakneliu raizgyneli, ir zemes skirtingai turi, nepamatome kas deddasi vazonelio gilumoje, ir perlaistome netycia, o jei dar augalo saknytes permenkos - tada jis tos dregmes nesunaudoja, ir puvinukas uzsiveisia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 27 spalio 2009 - 17:22
prazydo siandien mano Ma's Prince Frogie ,tai jau netaip nusiminiau del tos sanpaulytes schmoll.gif
BET YRA KIMINU KELIU RUSIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 27 spalio 2009 - 20:49
QUOTE(dzūkė @ 2009 10 27, 14:58)
Pas ką jų dar yra g.gif
Ilgai eini mastau.gif  unsure.gif

grįžus visus lapelius iškilojau bigsmile.gif išleidę ir pas mane šakneles ax.gif nail.gif

Atsakyti