Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aciu uz informacja alio-nka
Atsakyti
linaule,smagu kai daug žiedų thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
linaule, ar galetumete nufotografuoti visa Irish Cream sanpaulija, kartu su skrotele, ir ar galima ryskesni zieda ideti, man labai patinka si veisle, aciu :)Ir ar ji pas jus tokia ryskiai rozine, ar taip cia nuotraukoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivianet: 02 spalio 2009 - 21:37
QUOTE(Vivianet @ 2009 10 02, 22:34)
linaule, ar galetumete nufotografuoti visa Irish Cream sanpaulija, kartu su skrotele, ir ar galima ryskesni zieda ideti, man labai patinka si veisle, aciu :)Ir ar ji pas jus tokia ryskiai rozine, ar taip cia nuotraukoj g.gif

ne ji ne rozine foto nekokybiska gerai nufotkinsiu kokia diena
Atsakyti
Pražydo Golden Glow, eeeee... žiedas tai gal kokio pusantro centimetro unsure.gif
Atsakyti
simLij bye1.gif , kaip sekas biggrin.gif
Atsakyti
dzūke,sekas,sekas thumbup.gif
Visas grobis gyvybingas ir labai norėtūsi ,kad toks ir liktų ax.gif
O,kaip tau sekasi? biggrin.gif
dzūke,nors čia ne į temą.Man labai patinka viena tavo foto.Gūžtoje,kiaušinis užsiklojęs plunksna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tas mažylis žiedelis,gražutis,o kiti bus didesni drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simLij: 04 spalio 2009 - 20:33
Ačiū biggrin.gif ir man neblogai sekasi thumbup.gif , svaigstu nuo sanpauligės lotuliukas.gif
Smagu, kad landžioji po mano albumą, foto - tai buvo 2007m. liga doh.gif , žmonės kreivai į mane žiūrėjo kai pievose gulinėjau lotuliukas.gif
Na, aišku, kiaušinis ne pievoje buvo lotuliukas.gif

Kitus žiedstiebius nuskabiau, sakau gal augalas dar nesubrendęs unsure.gif

Aij, tiesa, kokią mane įsivaizdavai, kai susitikome parodoje - sakei visai kitokią... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 04 spalio 2009 - 20:40
dzūke,įsivaizdavau stamboka,šviesesniais ir ilgesniais plaukais blush2.gif
Visiškas neatitikimas mano vaizduotės doh.gif .Bet tikrovė visai nebloga biggrin.gif
Tik neįsižeisk friends.gif

Aš ko gero geliukui nebūčiau žiedstiebių nuskabius blush2.gif ,ar ji jau tokia maža?
Maniškė Majesty dar visai maža, o jau žieduką augina.Jai tai būtinai reikia skint.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 10 04, 20:06)
Pražydo Golden Glow, eeeee... žiedas tai gal kokio pusantro centimetro

Dzūke, turėtų paauti ir būti ne mažesnis nei 4 cm Taip dabar žydi mano 'Golden Glow' user posted image
Atsakyti
Labai grazi Golden Glow... ir as tokios noreciau smile.gif

prazydo mano Red_Summit ax.gif

http://public.fotki....red-summit.html

Atsakyti
ausrazs,Dovi, biggrin.gif good.gif
Atsakyti