Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

QUOTE(dzūkė @ 2009 09 30, 19:01)
eeeee, aš nenoriu violetinumo schmoll.gif  unsure.gif

Na ne violetinė ji, tik atspalvis truputį yra console.gif
Atsakyti
Dovi, nuoširdžiausi sveikinimai biggrin.gif

QUOTE(apsinge @ 2009 09 30, 21:42)
pavasarį pasakysiu tongue.gif  4u.gif

Kada tas pavasaris mastau.gif šiandien, ryt bigsmile.gif

QUOTE(cunami @ 2009 10 01, 12:18)

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 09 30, 09:47)
Buvau žadėjusi parodyti RUFFLED SKIES-2, bet gaunasi labai nevykusios foto- spalva ne tokia ir žiedų nesimato labai nulinkę  biggrin.gif
user posted image

Na va, dabar ant manes uzpyksit, jusu ne Ruffled Skies-2, o 1...As ir turejau-1, bet zinojau, kad-2, su garbanotais lapais, tai va isigijau dabar ir -2...lapai labai garbanoti, tuom ir skiriasi-1, nuo-2, dar-2, ziedai garbanotesni...Net pardavejai tas -1 ir-2, maiso mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai pasimečiau tarp tų rufflies skies, jokiuose kataloguose nerandu Rufflies Skies-1 unsure.gif , na, aš auginu kaip ir Rufflies Skies-2(veislė Stork/Boone) ir dar radau Ness Ruffled Skies g.gif unsure.gif - nieko nesuprantu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 10 01, 19:24)
Aš tai pasimečiau tarp tų rufflies skies, jokiuose kataloguose nerandu Rufflies Skies-1 unsure.gif , na, aš auginu kaip ir Rufflies Skies-2(veislė Stork/Boone) ir dar radau Ness Ruffled Skies g.gif  unsure.gif  - nieko nesuprantu wacko.gif

Rufflled Skies-1, yra butent aptartoje nuotraukoje, o -2, yra su garbanotais lapais. o be skaiciaus neliko, nes kai ta veisle susigarbanavo, ir buvo tie skaiciai, kad tas veisles isskirti mirksiukas.gif
Papildyta:
Atsiprasau , dabar tik isiskaiciau, yra dar ir ta veisle Ness... na nieko ir as nebesuprantu, einu ieskot g.gif
Papildyta:
Yra, Ruffled Skies-1, ir yra Ruffled Skies-2, (Stork, Boone),Bet va su Ness susimaisiau, matyt pavadinimas veisles kitoks g.gif
Atsakyti
Ruffled Skies- (7717) 06/15/1992 (Stork/Boone) Double medium blue star/white ruffled edge. Dark green, quilted.
user posted image
user posted image

Ruffled Skies 2- tai Ruffled Skies sportas, teisingai Vivianet rase, susigarbanave lapai ir zedai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 01 spalio 2009 - 23:20
QUOTE(Vivianet @ 2009 10 01, 16:18)
Na va, dabar ant manes uzpyksit, jusu ne Ruffled Skies-2, o 1

Visiškai ne schmoll.gif Man dar gražiau kai lapai negarbanoti, ir žiedai maniškės man patinka biggrin.gif
Atsakyti
tai gal mergaites galit ir apie kosmiceskaja legenda ir kosmiceskaja legenda 2 parasyt
Atsakyti
Laba diena, noriu įsilieti į jūsų Sanpaulijų mylėtojų klubą, pas mane kol kas tik viena gėlytė, bet džiugina nenustodama žydėti.
Nuotraukas žiūrėdama mačiau niekada dar nematyta Chantaspring sanpauliją auginamą Ausmos. Jau tokia visos gražios.
thumbup.gif
Na o čia maiškė
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraJ: 02 spalio 2009 - 12:14
QUOTE(linaule @ 2009 10 02, 12:57)
tai gal mergaites galit ir apie kosmiceskaja legenda ir kosmiceskaja legenda 2 parasyt

tai retro veisles, tad su jais labai daug neaiskumu doh.gif stai ka radau,neverciu, nes bijau neteisingai isversti blush2.gif
Космическая Легенда (Архипов)
- крупные звезды (5,5-6 см )светло-фиолетового цвета с обильным фэнтези светло-розового, к центру кораллового цвета. Край цветка слегка волнистый. Листья светло-зеленые простые.
user posted image

Космическая Легенда- 2 (Архипов)
- интенсивно синие простые и полумахровые звезды с обильнейшими пятнами и мазками насыщенно-густо-кораллового цвета, цвета фэнтези бывает больше, чем цвета фона. Редкость! Обильное цветение. Светло-зеленые листья. – аналог Космической Легенды. Лист светлый, цветок насыщенно тёмно – синий до фиолетового, пятна яркие, красно – малиновые.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 02, 12:23)
Visiškai ne  schmoll.gif  Man dar gražiau kai lapai negarbanoti, ir žiedai maniškės man patinka  biggrin.gif

As ne del grozio, o del veisles teisingo pavadinimo smile.gif
Papildyta:
Alio-nka, aciu uz puikia vaizdine informacija thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraJ @ 2009 10 02, 14:13)
Laba diena, noriu įsilieti į jūsų Sanpaulijų mylėtojų klubą, pas mane kol kas tik viena gėlytė, bet džiugina nenustodama žydėti.
Nuotraukas žiūrėdama mačiau niekada dar nematyta Chantaspring sanpauliją auginamą Ausmos. Jau tokia visos gražios.
thumbup.gif
Na o čia maiškė
user posted image
user posted image

Sveikute, labai labai prasom prisijungti i musu buri drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, pataupom forumo vietą: jeigu atsakymui tai nebūtinai, necituokime posto kartu su keliomis nuotraukos
Atsakyti