Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiausiom formom :)

Nuostabi temelė. Akys raibsta nuo tokio grožio, kiek šilumos ir meilės įdėta į kiekvieną nuotraukėlę... bigsmile.gif Ačiū labai visoms už galimybę akis paganyti. 4u.gif

Išdrįsau ir aš, tiesa su senais darbeliais, įsiterpti... Čia tokie pirmieji pasižaidimai buvo, be aiškaus tikslo. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2009 10 11, 17:56)

Va šitų labai patiko kompozicijos ir šėšėlių žaismas thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 11 spalio 2009 - 17:52
QUOTE(Ferrari @ 2009 10 11, 18:51)
Va šitų labai patiko kompozicijos ir šėšėlių žaismas  thumb_yello.gif

Ačiū blush-anim-cl.gif O man Frapin 1270 labai įdomi kompozicija. Atrodo viskas labai paprasta, bet kaip taiklu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 10 11, 02:20)
Pokštas prieš vakarienę  biggrin.gif

geras bigsmile.gif

sarkela, Coco man irgi ypač patiko. ir šiaip puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Jau kokia tema sita nuostabi bigsmile.gif Vakar tik uzklydau, tai poto iki 4 nakties neuzmigau, mintyse visokios idejos sukosi galvoj doh.gif O iki 2 valandos pati bandziau.. bet naktine sviesa ne mano draugas, tai nekelsiu savo eksperimentu. Labai gaila, kad IVana isemus savo sedevrus, bent jau didziaja dali verysad.gif

Laukiam toliau groziu.
Atsakyti
Šiandien tokis netyčiukas gavosi... blush2.gif ... kamštelio gaila nėr, gal kam atliko? lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazios nuotraukos!

Ferrari, tai pas tave ne tik kvepalu galima vaziuot uostyt, bet ir vakarienes biggrin.gif

Atsakyti
Tiesiog pritrūkau žodžių...nuotraukos kokybė thumbup.gif (be kamštuko dar įdomiau)
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Oho, su kokia asociacija Fracas.... smile.gif thumbup.gif
Labai taiklu, stilinga ir išraiškinga.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 10 13, 18:41)

Be priekaistu. Tobula ir be galo grazu.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 10 13, 21:44)
Oho, su kokia asociacija Fracas.... smile.gif  thumbup.gif
Labai taiklu, stilinga ir išraiškinga.

Aciu. Is tiesu pirma ideja kilo labiau buduariska, bet igyvendinti taip nesugebu, kaip mintyse piesiasi rolleyes.gif
Atsakyti