Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiausiom formom :)

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 10 13, 22:41)

O-papa... thumbup.gif Gražu, kažkaip net galva sukasi biggrin.gif O iš ko fonas padarytas nesusigaudau?

----------------------------- @//(*-*)\\@---------------

Žalia Rūta, nuotraukytė ideali, nei pridėsi, nei atimsi. thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 13 spalio 2009 - 22:19
QUOTE(sarkela @ 2009 10 13, 20:15)
O-papa...  thumbup.gif  Gražu, kažkaip net galva sukasi  biggrin.gif  O iš ko fonas padarytas nesusigaudau?
----------------------------- @//(*-*)\\@---------------

Žalia Rūta, nuotraukytė ideali, nei pridėsi, nei atimsi.  thumb_yello.gif

Musu nepakartojamo Mariaus Jovaisos nuotrauka is knygos "Neregeta Lietuva" smile.gif

Visiems uzsukusiems sveciams pasiulau pavartyti smile.gif
Atsakyti
O augalelis bonsai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2009 10 13, 00:32)
Šiandien tokis netyčiukas gavosi...   blush2.gif    ... kamštelio gaila nėr, gal kam atliko?   lotuliukas.gif

user posted image

nu čia labai gražu, tik ta klaviatūra į realybę gražina blush2.gif ir ten matau Dievulį smile.gif

QUOTE(JVana @ 2009 10 13, 22:41)

kaip gražu... man taip susiasocijavo su lapkričio 1-ąja.

p.s. pastebėjau, kad vienas Caleche skaidrus buteliukas, kitas matinis. o kuo jie skiriasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 14 spalio 2009 - 09:13
JVana dvi paskutinios nuotraukos labai grazios. Beja dar niekur nepapasakojai kaip tau Caleche? Ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 10 14, 10:05)
p.s. pastebėjau, kad vienas Caleche skaidrus buteliukas, kitas matinis. o kuo jie skiriasi?

Man rodos skaidrus buteliukas yra EDT, o matiniai buteliukai yra Caleche Soie de Parfum (90-ųjų pradžioj išleistas kiek pakeistos formulės Caleche) - nors čia tik mano versija, nes turiu pati soie de parfum ir jis matinis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 14 spalio 2009 - 09:42
QUOTE(Smauglius @ 2009 10 14, 09:41)
Man rodos skaidrus buteliukas yra EDT, o matiniai buteliukai yra Caleche Soie de Parfum (90-ųjų pradžioj išleistas kiek pakeistos formulės Caleche) - nors čia tik mano versija, nes turiu pati soie de parfum ir jis matinis  biggrin.gif

O kvapas tarp EDT ir SDP ar labai skyresi?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 14, 11:00)
O kvapas tarp EDT ir SDP ar labai skyresi?

Neturiu EDT
Atsakyti
man tai paskutinis ne lapkricio pirma primena,o Kaledas daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 10 14, 10:03)
Neturiu EDT

Si sekmadieni busiu tavo krastuose, galeciau paimti EDT paliginimui. Idomu suzinoti kuom jie skyresi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 14, 11:12)
Si sekmadieni busiu tavo krastuose, galeciau paimti EDT paliginimui. Idomu suzinoti kuom jie skyresi ax.gif

Liuosai cool.gif
Atsakyti