Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro laika

Sveikutes,

dauguma pasakojate apie vakaru sibiro laikas, o kuo jos skiriasi nuo rytu sibiro laikos? Nes pagal rastas internete nuotraukas nelabai atrinkau skirtumu g.gif

Mes kaip tiek ieskome laikiuko ir pasimeciau perskaicius, kad buna dar ir rytu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2007 08 29, 11:37)
Sveikutes,

dauguma pasakojate apie vakaru sibiro laikas, o kuo jos skiriasi nuo rytu sibiro laikos? Nes pagal rastas internete nuotraukas nelabai atrinkau skirtumu  g.gif

Mes kaip tiek ieskome laikiuko ir pasimeciau perskaicius, kad buna dar ir rytu...  blush2.gif

mes jau turime vakaru sibiro laika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2007 09 11, 11:05)
mes jau turime vakaru sibiro laika  ax.gif

kaip musu wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif o kokio amziaus?
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2007 09 12, 08:28)
biggrin.gif o kokio amziaus?

musiskiui 6 wub.gif
Atsakyti
gal galit truputi papasakot apie laiku charakteri- ar ji tinka laikyti zmonems turintiems vaiku ir beja, neketinantiems medzioti. Ar laika kieme gali saugoti namus ar visiems yra draugiskas. Ir ka patartumet laikyti -suni ar kalyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2007 09 15, 17:35)
gal galit truputi papasakot apie laiku charakteri- ar ji tinka laikyti zmonems turintiems vaiku ir beja, neketinantiems medzioti. Ar laika kieme gali saugoti namus ar visiems yra draugiskas. Ir ka patartumet laikyti -suni ar kalyte 4u.gif

Nepatingek paskaityti visa tema. JUk viso labo tik 4 puslapiai, kuriuose rasi dauuug informacijos apie laikas.

As trumpai, pagal saviski: taip, laikos yra be gali draugiski sunys, tiek vaiku, tiek suaugusiu atzvilgiu. Mano nuomone, apsaugai siti sunys nelabai tinka. ax.gif
Atsakyti

as turiu 2 metu mergaite ir 6 savaiciu laika.

Pliusai: draugas geriausias - ir soka jam ir dainuoja ir zaisliukais dalinasi ir visas demesys jam ir nuolatinis zodis namie "Rudi rudi rudi" - ar mate? ar girdejo Rudis ka ji padare ar naujo turi... ir taip toliau.

Minusai: Rudis kandziojasi. Tikriausiai dygsta dantukai ar siaip toks amzius, bet mes mokime ir visokiais kitaip budais aiskinam, kad negalima kasti. Mazoji jo kandziojimosi nesupranta kaip zaidimo ir bijo. Bet sakyciau noras draugauti laimi, nors ir cypdama bega ant lovos kur suo jos nepasiekia..

del kalytes ar suniuko tai tik tu gali nuspresti. Suniukai didesni, kalytes mazesnes, suniukai daznai koja kilnoja sisiodami nes terijorija zymi, kas man nepatikdavo kai kita suni turejau kai eidavom pasivaikscioti nezinomais jam keliais, o kalytes "savo dienas" turi jei "nesutvarkai" ju

pas mus suniukas, nes taip vyras norejo - jam reikia draugo, uztenka mergu namie mirksiukas.gif

dabar mes laikom suniuka namie, o nuo vasaros jis prie namo tures sargauti. Sargavima as suprantu kaip lojima atejus svetimam i kiema ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2007 09 12, 20:51)
musiskiui 6  wub.gif

menesiai ar savaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2007 09 16, 13:57)
menesiai ar savaites  blush2.gif

metai ax.gif
Papildyta:

musiskis nelabai mates vaiku tai siek tiek bijojau kai vezemes kriksto dukra kad galbut keistai i vaika sureaguos, bet ziuriu jis meiliai atsargiai prie vaiko ejo wub.gif tik gal kai neprates prie vaiko nelabai apskaiciuoja kiek galima arti vaiko eiti ar galima sokineti ir t.t., bet manau jei shuniukas nuo mazens augs su vaiku viskas bus gerai thumbup.gif
musiskis buvo pirktas kaip ir medzioklei, bet per visa turejimo laika medziokleje buvo 2 kartus ir abu pasiklydo verysad.gif man tai buvo didziausia trauma, nes pirmaji syki tetis vedesi ji manau per jauna, o antraji ''pasauke gamta'' matyt vyrukas panu uzsimane ir pabego i netoliese esanti kaima, radom tik po menesio verysad.gif
na o del saugumo tai musiskis dabar yra kaip ir namu sargas. laikom ji kieme, naktimis dazniausiai isleidziam is voljero, todel jis laisvai laksto kieme ir jei kas eina artyn tvoros jis loja...
ash jei atvirai rinkciausi kalyte mieliau, jos prieraisesnes, labiau atsidave... mano uosviai laike laika, kalyte, buvo labai patenkinti... ir tikrai nenori jokio kitokio shuns, smagu, kad liko kalyte is paskutines ju laikytos kales vados, ja ir laiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2007 09 16, 15:49)
metai  ax.gif
Papildyta:

musiskis nelabai mates vaiku tai siek tiek bijojau kai vezemes kriksto dukra kad galbut keistai i vaika sureaguos, bet ziuriu jis meiliai atsargiai prie vaiko ejo  wub.gif tik gal kai neprates prie vaiko nelabai apskaiciuoja kiek galima arti vaiko eiti ar galima sokineti ir t.t., bet manau jei shuniukas nuo mazens augs su vaiku viskas bus gerai  thumbup.gif
musiskis buvo pirktas kaip ir medzioklei, bet per visa turejimo laika medziokleje buvo 2 kartus ir abu pasiklydo  verysad.gif  man tai buvo didziausia trauma, nes pirmaji syki tetis vedesi ji manau per jauna, o antraji ''pasauke gamta'' matyt vyrukas panu uzsimane ir pabego i netoliese esanti kaima, radom tik po menesio  verysad.gif
na o del saugumo tai musiskis dabar yra kaip ir namu sargas. laikom ji kieme, naktimis dazniausiai isleidziam is voljero, todel jis laisvai laksto kieme ir jei kas eina artyn tvoros jis loja...
ash jei atvirai rinkciausi kalyte mieliau, jos prieraisesnes, labiau atsidave... mano uosviai laike laika, kalyte, buvo labai patenkinti... ir tikrai nenori jokio kitokio shuns, smagu, kad liko kalyte is paskutines ju laikytos kales vados, ja ir laiko  wub.gif

man irgi atrodo, kad mergaites meilesnes. o ta sargavima as suprantu, kaip lojima jei kas eina i kiema, o ne puolima 4u.gif Labai nemazai informacijos gavau. wub.gif Dar parasykit ar laikas imanoma ko nors ismokyti, skaiciau, kad jos nelabai paklusnios, uzsispyrusios
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2007 09 17, 15:19)
man irgi atrodo, kad mergaites meilesnes. o ta sargavima as suprantu, kaip lojima jei kas eina i kiema, o ne puolima 4u.gif Labai nemazai informacijos gavau. wub.gif  Dar parasykit ar laikas imanoma ko nors ismokyti, skaiciau, kad jos nelabai paklusnios, uzsispyrusios

na musiskis kol auklejau ash mokesi visko ir sesti ir gulti ir greta eiti ir balsas ir t.t., bet kai tuo uzsieme tevas, viskas shuns nebeliko... dabar shuni matau i metus kelias dienas verysad.gif todel jis manes plius minus klauso, nes buna pasiilges, bet siaip jau islepintas tevu... tevukui jis kaip vaikas, galetu tai ant ranku nesiotu lotuliukas.gif
o charakteri tikrai laikos turi... kiek pastebejau per gyvenima jie pripazysta 100% tik viena sheimininka, turbut kaip ir visiems shunims reikia parodyti kas yra sheimininkas... laikos uzsispyre, kaip mano mama sako grynai ash smile.gif nenores ir nedarys, bark nebares.. smile.gif megsta vandeni.. ta prasme plaukioti... daug juda, mano tetis seda ant dviracio ir jie abu kartu nemazai KM nuvaziuoja...
oj apie shuni galeciau kalbeti ir kalbeti... wub.gif
Atsakyti
Labutis visų LAIKUČIŲ mylėtojams ir augintojams. Mes ir norim į jūsų gretas, su savo 5 mėn. Rusų europine laika prisijungti. mirksiukas.gif Kaip tik turėsiu foto ir mes pasirodysime.
O dabar mus viskas domina apie juos. Kuo maitinat, kaip dresiruojat. Mūsų Arčis šiaip skirtas tarnauti medžioklėje ateityje. Bandom jį po truputį pavaikyti, kad neaptingtų jau nuo mažų dienų.
Papildyta:
Beje tai kokiai veislei čia mes priklausom rytų ar vakarų? Nes pagal dokumentus mes EUROPINĖ lotuliukas.gif Tai gal jau vakarų būtų. (KLIN KLIN blondinės).
Atsakyti