Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro laika

QUOTE(uolma @ 2007 09 19, 22:42)
Labutis visų LAIKUČIŲ mylėtojams ir augintojams. Mes ir norim į jūsų gretas, su savo 5 mėn. Rusų europine laika prisijungti.  mirksiukas.gif Kaip tik turėsiu foto ir mes pasirodysime.
O dabar mus viskas domina apie juos. Kuo maitinat, kaip dresiruojat. Mūsų Arčis šiaip skirtas tarnauti medžioklėje ateityje. Bandom jį po truputį pavaikyti, kad neaptingtų jau nuo mažų dienų.
Papildyta:
Beje tai kokiai veislei čia mes priklausom rytų ar vakarų? Nes pagal dokumentus mes EUROPINĖ  lotuliukas.gif Tai gal jau  vakarų būtų. (KLIN KLIN  blondinės).

Sveikute prisijungus prie musu! 4u.gif
Yra rytu ir vakaru sibiro laikos ir rusu laikos ir dar visokios! Tai kiek zinau, tai rusu yra maziausios is laiku.
As tai su problema susiduriau - kandziojimasis verysad.gif - mano kojos ir rankos gero vaizdo netekusios .... o dar 2 metu dukra, kuri niekaip vietos neranda del Rudzio dantu. Nei FU nei plojimai nei laikrastis nepadeda.. nei dukros zaislai nei baldai nei tapkes nei specialus kaulai nepatenkina jo poreikio kandzioti (kojas ir rankas) gal turetumet kokiu minciu? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintale: 20 rugsėjo 2007 - 08:21
Mūsiškis tai kaimuke lauko būdoj gyvena. Kažkaip kad kandžiotūsi jis, tai schmoll.gif . Mažiukė buvo labai išsigandus šunų, ir labai paniškai bijojo visų. Ir kaip mažas šis buvo kokių 2 mėn kaip gavom dovanų irgi jo bijojo. Bet poto po truputį susidraugavo. Dabar kaip nuvažiuojam į kaimą, pati nebijodama nueina prie jo pririšto ir žaidžia. Ir kaip paleidžiam palakstyti po kiemą jau mažiau bijo, nes jis kaip pasiutęs labai jau laksto visur ir šokinėja, dūksta.
O kuom šeriat? ir kaip dresuojat jūs?
Atsakyti
Sveiki!
mano pussesere nori isigyti suniuka laika. Gal kas zino kur galima nusipirkti ir kiek ji mazdaug kainuoja? O gal kas pats parduoda ar zino kas nori parduoti?
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2007 10 04, 12:15)
Sveiki!
mano pussesere nori isigyti suniuka laika. Gal kas zino kur galima nusipirkti ir kiek ji mazdaug kainuoja? O gal kas pats parduoda ar zino kas nori parduoti?

mes turguj pirkom shuniuka, todel patarti kur ieskoti nezinau... per google lt bandykit paieska vesti gal yra veislynai kazkur ax.gif
Papildyta:
QUOTE(uolma @ 2007 09 20, 13:39)
Mūsiškis tai kaimuke lauko būdoj  gyvena. Kažkaip kad kandžiotūsi jis, tai  schmoll.gif . Mažiukė buvo labai išsigandus šunų, ir labai paniškai bijojo visų. Ir kaip mažas šis buvo kokių 2 mėn kaip gavom dovanų irgi jo bijojo. Bet poto po truputį susidraugavo. Dabar kaip nuvažiuojam į kaimą, pati nebijodama nueina prie jo pririšto ir žaidžia. Ir kaip paleidžiam palakstyti po kiemą jau mažiau bijo, nes jis kaip pasiutęs labai jau laksto visur ir šokinėja, dūksta.
O kuom šeriat? ir kaip dresuojat jūs?

maniskis irgi pasokineti megta rolleyes.gif dar ir dabar budamas jau nebe suniukas smile.gif
serem mes iki metu kazkokiu spec maistu, kuri pirkdavom pas veterinara, jei nemaisau tai eukanuba man rods. o dresuoti buvo isveztas menesiui pas dresiruotoja, kuris specialiai sunis medzioklei ruose, bet musiskis taip ir netapo medziotoju schmoll.gif per daug uzsispyres bigsmile.gif
Atsakyti
Visa gyvenima dievinau vokieciu aviganius,bet taip atsitiko kad isigijau vakaru sibiro laika...metus laiko vyras mane keike...dabar abu dievinam savo padukele...Pradzia buvo sunki...pradedant suestais visiskai baldais..Griztam pvz namo, o kambary-nerasta sofos doh.gif ....tiesiog pragrauztas gobelenas ir visas turinys kambario vidury...Tada apgyvendinom lauke...dingo veja....atsirado kaip kare kruvos duobiu ir apkasu,nes musu medziotoja uzuodus kurmius isrause viska ka galejo lotuliukas.gif ....Sis suo ziauriai megsta laisve..pradejom vakarais paleidinet (gyvenam uzmiesty,prie misko)...ryte atidarom duris-sedi musu brangioji prie duru o salia-patiestas seskas guli...pradejo tisti kurmius,kiaunes,kirstukus...Zodziu linksma su ja be galo-vis kuo nors nustebina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2007 10 26, 12:05)
Visa gyvenima dievinau vokieciu aviganius,bet taip atsitiko kad isigijau vakaru sibiro laika...metus laiko vyras mane keike...dabar abu dievinam savo padukele...Pradzia buvo sunki...pradedant suestais visiskai baldais..Griztam pvz namo, o kambary-nerasta sofos doh.gif ....tiesiog pragrauztas gobelenas ir visas turinys kambario vidury...Tada apgyvendinom lauke...dingo veja....atsirado kaip kare kruvos duobiu ir apkasu,nes musu medziotoja uzuodus kurmius isrause viska ka galejo lotuliukas.gif ....Sis suo ziauriai megsta laisve..pradejom vakarais paleidinet (gyvenam uzmiesty,prie misko)...ryte atidarom duris-sedi musu brangioji prie duru o salia-patiestas seskas guli...pradejo tisti kurmius,kiaunes,kirstukus...Zodziu linksma su ja be galo-vis kuo nors nustebina smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
http://www.hunter.lt...r...&topic=1806

Kas norite vakaru sibiro laikos suniuku...Beliko 3 kalytes ir 1 patinelis smile.gif
Atsakyti
Labukas,

mano tevu laika (motina turi kilmes dok.,o tevas kilmingas, bet be dok.) atsivede suniuku, gal ka sudomintu, tai kreipkites i a.z.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Norėčiau, bet dar per anksti man, nesenai turėjau užmigdyti savo gražuolę verysad.gif. Bet būtinai vėl turėsiu laiką - patys nuostabiausi šunys. 15 metų su viena išgyvenau.
Atsakyti
Sveikutes laiku myletojos wink.gif

mano MB pasieme auginti patelel laika ir zada ja laikyti prie planuojamostatyti namo As nieko neismanau apie tuos sunis GAl galetumete man padeti : kaip jios maitinti, kaip su tuo dalyku buna kad neturetu vaikiuku NEs pasieme patele mirksiukas.gif doh.gif Jei ji man prisidarys vaikiuku ? Kur asj uos desiu JAm svarbu pasiimti - o jau visak ita tavo zmonele rupertis wink.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif,

Kokio amžiaus kalytė? Apie maitinimą gali ir kitose temelėse paskaityti ar su veterinaru pasitarti, kartu aptarti apie rują. Mes savąją saugodavom rujos metu, tekdavo kavalierius vaikyti.
Maitinom iš esmės viskuom: ir sauso maisto duodavom, ir šiaip. MB iš šunininkų šeimos mūsų mažylę haskį tik sausu/šlapiu šunų maistu šeria, skirtu mažiukams.
Jei dar kas domina, prašom, klausk ar į až rašyk 4u.gif
Atsakyti