Įkraunama...
Įkraunama...

Erdelterjerai

QUOTE(saika @ 2011 03 01, 01:10)
Kada kailis pakankamai ataugs ir lengvai pasiduos trimingų. Aš pirmą karta darau trimingą apie 6men. Bet iki to reikia pratinti prie šukų .

QUOTE(Degutė @ 2011 03 01, 10:11)
maniškį trimingavo jau 5 mėn.
prie šukų pripranta gana greit ir mėgsta šitą procedūrą. man užtenka stalą pastatyt į šukavimo poziciją, o šuo jau ir tupi užšokęs ir laukia  bigsmile.gif
kol mažiukas buvo, tai šiek tiek priešinosi, bet užkeltas niekur nebėgdavo. o dabar tik šukuok. aišku, po to gauna ką nors tokio skanaus smile.gif

O gal kas zinot kur Klaipedoj gerai ir ne kosminemis kainomis triminguoja sunelius? Ir kokias sukas gerausia naudoti Erdeliukams?
Atsakyti
Na ir mes pasirodom blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nneeringa: 03 kovo 2011 - 22:23
QUOTE(Nneeringa @ 2011 03 03, 23:23)
Na ir mes pasirodom blush2.gif

Oooo jūs iš klaipėdos bigsmile.gif smagu girdėti 4u.gif labai fainas kleckas, žaviuosi erdeliais wub.gif
gal norėtumėt prisijungt prie mūsų klaipėdiečių - Klaipėdos hendlerių klubas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2011 03 03, 23:29)
Oooo jūs iš klaipėdos  bigsmile.gif  smagu girdėti 4u.gif  labai fainas kleckas, žaviuosi erdeliais  wub.gif
gal norėtumėt prisijungt prie mūsų klaipėdiečių  - Klaipėdos hendlerių klubas  4u.gif

ne, is Šilutes, bet visvien netoli smile.gif
Atsakyti
Oj tai gal parodose susimatysim bigsmile.gif smagu būtų susipažinti 4u.gif
Aš tai vis galvoju , kad mano sekantis šuo bus būtinai erdeliukas wub.gif Žaviuosi jai nuo rusų vaikiško filmo "Elektroniko nuotykiai". ir man būtent jie tokie apaugę labiau gaurais patinka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2011 03 03, 23:59)
Oj tai gal parodose susimatysim  bigsmile.gif   smagu būtų susipažinti  4u.gif 
Aš tai vis galvoju , kad mano sekantis šuo bus būtinai erdeliukas  wub.gif  Žaviuosi jai nuo rusų vaikiško filmo "Elektroniko nuotykiai". ir man būtent jie tokie apaugę labiau gaurais patinka  wub.gif  wub.gif  wub.gif

gal ir grazu paziureti kai apauges,bet namuose plauku tai pilna doh.gif nuoesciau visus, jei mano valia butu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nneeringa: 03 kovo 2011 - 23:05
Nugi sakoma jie nesišeria g.gif O ir laikyčiau aš turbūt jį lauke, voljere (savo kiemą turim) smile.gif labai norėčiau agility sportuot su tokiu, mmmm kaip fainai būtų.. rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2011 03 04, 00:09)
Nugi sakoma jie nesišeria  g.gif  O  ir laikyčiau aš turbūt  jį lauke, voljere (savo kiemą turim)  smile.gif  labai norėčiau agility sportuot su tokiu, mmmm kaip fainai būtų..  rolleyes.gif  wub.gif

plauku tai nera, bet tokiu pukiuku pilna g.gif , o sportuoti kompanjonas tai jis thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal tik dabar kol mažylis jis, keičia kailį tai ir yra tų pūkelių, po pirmo trimingo manau turėtų viskas susitvarkyti mirksiukas.gif Pas mano bultike baisiau, trumpas plaukas o dabar dar ir šeriasi žiauriai, tai nespėju siurbt kilimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nneeringa @ 2011 03 03, 23:04)
gal ir grazu paziureti kai apauges,bet namuose plauku tai pilna doh.gif nuoesciau visus, jei  mano valia butu cool.gif

tai čia kol vaikas. išslinks vaikiškas kailiukas, viskas bus gerai.

mūsų tai jau senai nesišeria. bet jau kai šukuoju-triminguoju, tai po to visus namus siurbt tenka ir pačiai į dušą lįst.

man tai gražesnis, kai nukailintas. tada toks jaunas, liaunas smile.gif o vyrui - kai gauruotas smile.gif

fainas mazgis nuotraukose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 03 kovo 2011 - 23:49
QUOTE(Nneeringa @ 2011 03 03, 23:01)
O gal kas zinot kur Klaipedoj gerai ir ne kosminemis kainomis triminguoja sunelius? Ir kokias sukas gerausia naudoti Erdeliukams?

Geriau išmokti triminguoti patiems - bus pigiau .Kas yra kosmines kainos?Čia juodas darbas .Aš savo berną tvarkau visa šeštadieni . Gerai kad neparodinis ir triminguoju tik 4kartus per metus.Ir ne už jokius pinigus netriminguosiu dar 1 šunį . Kirpykloje dažnai chalturino ir kerpa šeimininkui nematant. O vaikišku plaukelių kad nekristu reikia išsišukuoti su šukoms .Aš naudoju geležinius, iš 1puses retesnes o iš kitos-tankesnes .
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2011 03 04, 00:13)
Geriau išmokti triminguoti patiems - bus pigiau .Kas yra kosmines kainos?Čia juodas darbas .Aš savo berną tvarkau visa šeštadieni . Gerai kad neparodinis ir triminguoju tik 4kartus per metus.Ir ne už jokius pinigus netriminguosiu dar 1 šunį . Kirpykloje dažnai chalturino ir kerpa šeimininkui nematant. O vaikišku plaukelių kad nekristu reikia išsišukuoti su šukoms .Aš naudoju geležinius, iš 1puses retesnes o iš kitos-tankesnes .

aš ir triminguoju pati, bet tai darau gerokai dažniau. kirpėja patarė rečiausiai kas 5 savaites.
o nuo tų šukų net nuospaudos ant pirštų pasidaro, tai ne nuostabu, kad reik brangiai mokėt. be to, ilgai netvarkyto kailio per vieną procedūrą vistiek nesutvarko, reik etapais.

aš saviškį vietom apkerpu su mašinėle - snukį, ausis, užpakalį, uodegą, papilvę. pešu dažniausiai tik nugarą.
Atsakyti