Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

QUOTE(Death0 @ 2010 03 28, 12:12)
Gelias pastoviai drasko ......

nu tai išsiauklėk, kad nelįstų prie gėlių mirksiukas.gif

Aga, pasisekė, kiek supratau, jis deficitas ar man taip pasirodė rolleyes.gif
Oi, žiūrėsim kaip mums seksis draugauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 28, 15:59)

Aga, pasisekė, kiek supratau, jis deficitas ar man taip pasirodė  rolleyes.gif
Oi, žiūrėsim kaip mums seksis draugauti  ax.gif

Tikrai, ne taip jau dažnai auginamas augaliukas ax.gif
Atsakyti
O jau gelytes kokios nuostabaus grozio bigsmile.gif tai katu katu... wub.gif
Tik va...ar imanoma jas pasidauginti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2010 04 03, 18:35)
O jau gelytes kokios nuostabaus grozio  bigsmile.gif  tai katu katu...  wub.gif 
Tik va...ar imanoma jas pasidauginti?  ax.gif

Įmanoma - jos augina svogūnėlius, kuriais ir dauginasi, tik po to reikia gerokai luktelėti ax.gif
Atsakyti
Mano eucharis sustojo augt blink.gif blink.gif lapas jau nežinau kiek laiko stovi vietoj toks nebaigęs išsitiest ir nei krust blink.gif doh.gif Pastačiau šiandien į kitą vietą žiurėsiu gal atsigaus, dar persodint reiks, gal kas su žemėm negerai g.gif kai gavau aš jį pernai rudenėjant, dar nepersodinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 04 03, 19:46)
Mano eucharis sustojo augt  blink.gif  blink.gif  lapas jau nežinau kiek laiko stovi vietoj toks nebaigęs išsitiest ir nei krust  blink.gif  doh.gif  Pastačiau šiandien į kitą vietą žiurėsiu gal atsigaus, dar persodint reiks, gal kas su žemėm negerai  g.gif kai gavau aš jį pernai rudenėjant, dar nepersodinau  g.gif

Kiek esu skaičiusi, tai eucharis persodinimų nelabai mėgsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 06, 20:50)
Pasirodysiu savo Euchari. Buvo taip: einu, einu žiūriu prie laiptinės medinis sukaltas vazonas guli ir lyg tai euchario lapas kyšo.. Gėlų gelbėtoja nepraeis juk pro šalį, taip? Tai aš tuos svogūnėlius meiliai iškrapsčiau iš kaip akmuo kietos žemės (pora jų gavo per šoną, kad lyst lauk nenorėjo). ax.gif Ačiū Evers kad supažindinai, kas tai per gėlė (nes antraip gal ir būčiau praėjusi pro šalį) ir padėjai man sužinoti, kad aš jos tikrai noriu.. unsure.gif  Taigi rezultatas visi svogūnėliai sutupdyti į vazoną ir laukiam kas bus.
user posted image

Po Žiemos liko tik 7 svogūnėliai (kiti neišgyveno). Ir tik vienu galiu pasidžiaugti - išleido šaknis ir leidžia lapuką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 04 09, 08:22)
Po Žiemos liko tik 7 svogūnėliai (kiti neišgyveno). Ir tik vienu galiu pasidžiaugti - išleido šaknis ir leidžia lapuką.  4u.gif

Na, bet nors vienas gyventi nori bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškis tai normaliai, naujus lapus auginasi, oi, kaip žydėsim rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 09, 22:10)
Maniškis tai normaliai, naujus lapus auginasi, oi, kaip žydėsim  rolleyes.gif  wub.gif

Tai aišku, juk toks gražuolis thumbup.gif
Atsakyti
Merginos maciau parduoti zydinti euhari Kaune thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 09, 23:03)
Merginos maciau parduoti zydinti euhari  Kaune thumbup.gif

Kur? g.gif
Atsakyti