Jis kazkaip pas mane sakyciau ziema ilsejosi po zydejimo
Tiesiog negaliu patikėti - mano mažylis prabudo
, leidžia lapelį
sveikutes, turiu ir as tokia gelyte, pernai pavasary gavau svoguna. Tai pirmaji lapeli jis labai greit isleido o , va antraji tik si pavasary sugebejo isaugint. visi juokdavos is tos mano gelyes, apskritus metus stovejo su vienu lapu, kaip zvake kokia
nezinau ko jam truksta, gal kas zinot kaip pasapartint jo augima, nes jei i metus man po viena lapa ir toliau leis, tai prazilsiu belaukdama ziedo
rodausi foto
Papildyta:
atskleiskit paslapty, kaip jus ja pazadinot?
nezinau ko jam truksta, gal kas zinot kaip pasapartint jo augima, nes jei i metus man po viena lapa ir toliau leis, tai prazilsiu belaukdama ziedo
rodausi foto

Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 06 27, 00:03)
atskleiskit paslapty, kaip jus ja pazadinot?
Maniski jau auginu daug metu. Ilgai jis gyveno pas mama... tai augo labai sunkiai. Itariu, kad truko silumos ir per giliai i zeme svogunas ikistas buvo. Ziedynus sukroves buvo du kartus. Svoguneliai mazyciai, saknu labai mazai. Pergabenau as ta lepu augala pas save, tai nusprendziau persodinti. Kariauju toliau... kartais sumasto visus lapus numesti ir be ju pabuti
.. kartais beleisdamas lapa uzsikonservuoja ilgam
... dabar lapu leidimo periodas.. tikriausiai siluma patinka, bet pastebejau, kad saules spinduliu nepernesa... tai pastaciusi ji tolimiausiame pietines palanges kampe kuriame silta, sviesu, bet tiesiogines saules beveik nebuna.. jau penkta lapa leidzia
QUOTE(miklee @ 2010 06 27, 13:17)
Kokia jau čia paslaptis - keletą mėnesių miegojo ir "nežadinamas" pradėjo leisti lapelį
Miklee labai grazus gelytes lapai bet jei jis ten ir stovi tai pabandykit ji pakelti nes nelabai jie myli stovejima ant grindu
QUOTE(jediara @ 2010 06 27, 15:21)
Kokia jau čia paslaptis - keletą mėnesių miegojo ir "nežadinamas" pradėjo leisti lapelį
O gal padėjo tai, kad neseniai jį persodinau 
tai reiskai lauksiu dar metus trecio lapo
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2010 06 27, 23:27)
Miklee labai grazus gelytes lapai bet jei jis ten ir stovi tai pabandykit ji pakelti nes nelabai jie myli stovejima ant grindu 
tai reiks tada kitos vietos ieskot, kazi ant siaurines palanges tiktu?
QUOTE(Laivite @ 2010 07 02, 14:04)
wau
Parašysi kiek savaičių žydės, lb įdomu.
Aciu
Itariu vasara greiciau nuzydes nei kad ziema
Itariu vasara greiciau nuzydes nei kad ziema