Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

QUOTE(aure111 @ 2009 09 28, 16:19)
Žiūriu jediara gėlytė įsodinta pilnai paslėpus svogūną  g.gif  o pas mane kažkur puse jo matosi  g.gif (nu aš jau taip pasodintą gavau) Kažin kaip turi būt iš tikro  g.gif  unsure.gif

Nežinau, kaip turėtų būti iš tikrųjų, bet taip pasodintą gavau g.gif
Atsakyti
taip knygoj rase...ir as gavau pasodinta profesonales,....mano.......va taip.....
o jos tai didelis,tai zino kaip turi but....
Atsakyti
Sveikos šių grožių augintojos bigsmile.gif
Nežinau kas ir kaip, o gal koks stebuklas pas mane lotuliukas.gif bet mano eucharis su dviem lapais pražžžžžžydo wub.gif yahoo.gif yahoo.gif sokiai.gif sokiai.gif Tik vat vienas lapas baigia nuvyst, tikiuosi bent jau kitas atsilaikys g.gif ir nenumirs per savo šposus lotuliukas.gif O kaip sakiau svogūnas pas mane ne visas žemėmis užpiltas schmoll.gif bet jam turbūt labai jau pas mane patiko o ir žiedų labai norėjau biggrin.gif thumbup.gif
Kurią dieną parodysiu ir jum savo džiaugsmelį bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif NU IR DZIAUGSMAS....BUTINAI PARODYK....LAUKIAM NESULAUKIAM...FOTOSESIJA BUTINA.. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aure111, na ir pasisekė thumb_yello.gif Lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
LAUKIAM SEILEI PAVARVINT... rolleyes.gif
Atsakyti
Bus mirksiukas.gif tuoj bus į ką seilę pavarvint lotuliukas.gif
Papildyta:
Žiedelių istorija 4u.gif
Pumpuriukas bigsmile.gif
user posted image

Auga auga tuoj žydės thumbup.gif wub.gif
user posted image

O štai ir visas grožis wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dabar labai laukiu kada ir kiti žiedukai išsiskleis thumbup.gif wub.gif Žinokit žiedai dar ir kvepia thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Koks grožis thumbup.gif wub.gif Tarsi ir kvapą jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
nualpsiu notworthy.gif swoon.gif
koksgrozis ir cia is vieno svogunelio..????? blink.gif
ar senai auginat...
Atsakyti
Kiek matau, tai čia vienas svogūnas išleidęs žiedstiebį su keletu nuostabių žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
aure111,noriu paklaust o pasodintas senai tavo eucharis....gal galejo but su uzmegstu ziedu jau...taip kiek laiko esi pasodinusi taip viena....nuo to laiko kai ziedelis pasirode...buciau dekinga uz atsakyma... smile.gif
Atsakyti
Čia vienas svogūnas biggrin.gif ir daugiau jokių naujų nesimato biggrin.gif O aš ją turiu kelis mėnesius galima sakyt nuo vasaros antros pusės ar nuo rudens pradžios g.gif O kada pasodintas tai nežinau bet greičiausiai neseniai pasodintą gavau ax.gif Net moteriškė kuri man jį padovanojo labai nustebo kad jis pražydo biggrin.gif bigsmile.gif Šiandien jau ir kitas žiedelis išsiskleidė bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif Eisiu vėl fotosesijos daryt biggrin.gif
Tiesa aš jį kartais drungnu vandeniu palaistydavau ax.gif
Atsakyti