Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

QUOTE(evers @ 2010 07 30, 11:39)
o tetis senai turi...ar dideli,ar daug svoguneliu... g.gif  ar greit dauginasi gal zino...

Turi tai gal jau kokį 17 metų mirksiukas.gif Dar aš pati mokyklos laikais parvilkau iš draugės. Kaip tik praeitą rudenį sugalvojau, kad ir man REIKIA jį turėti savo namuose. Tai išdraskius radau 6 svogūnus thumbup.gif Tris palikau tėčiui, vieną pasiėmiau sau ir du buvo pažadėti kitoms mergaitėms mirksiukas.gif
Tai nuo to laiko pas tėtį jau du kartus žydėjo bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Pas mane dar tik lapus augina rolleyes.gif Vieną visai naują išsileido thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 30, 14:17)

Tikriausiai pas tėtį jam labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
pirmas ziedelis... ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 08 02, 20:34)
pirmas ziedelis... ax.gif

ajai koks gražutis wub.gif sveikinu thumbup.gif
Merginos, o jūs savo grakštuolių nenešat į lauką? Naktys dabar šiltos..
Atsakyti
paskutiniai ziedeliai... wub.gif
user posted image
dziugina tik po tris...treciam vyst pradejus kitas skleidzias...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 08 13, 18:07)
paskutiniai ziedeliai... wub.gif

Nuostabi gėlė, tik gaila, kad taip trumpai žydi rolleyes.gif
Atsakyti
grazus ziedelis bet trumpam lyg pora dienu telaiko..viltis kad jai vesiau butu gal ilgiau laikytusi..?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 08 14, 17:01)
grazus ziedelis bet trumpam lyg pora dienu telaiko..viltis kad jai vesiau butu gal ilgiau laikytusi..?? g.gif

Galbūt g.gif O mano "miegalius" jau du lapus augina cool.gif
Atsakyti
thumbup.gif sveikinu...o mano kraudama zieda bene 3 numete... g.gif
Atsakyti
Saviškį lauke laikau, tai be lapų nieks daugiau neauga, toks vaizdas, kad gal dar per jaunas žydėjimui. Vis patręšiu tuom, kas nuo orchidėjų lieka, tai toks gražutis.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 08 17, 10:02)
Saviškį lauke laikau, tai be lapų nieks daugiau neauga, toks vaizdas, kad gal dar per jaunas žydėjimui. Vis patręšiu tuom, kas nuo orchidėjų lieka, tai toks gražutis.

Kad ne toks mažas - turėtų žydėti g.gif
Atsakyti
pasirodykit koks toks mažas...mano tikrai mažutis tik du svogunėliai,kas man ji dovenojo sakė turėsi kokius 3 metelius palukt žiedu..o ne nepraėjo metai jau sulaukiau žieduku... thumbup.gif
Atsakyti