Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

QUOTE(jediara @ 2010 11 16, 19:41)
Superinė foto  thumbup.gif

nu ne taip turejo buti.. Man tas spindesys visai ne prie sirdies, uz tai ir sakau, kad nedraugauja fotikas biggrin.gif
Atsakyti
kiek savo fotografavau iri gaudavos svytejimas...jug sia gelyte grakstuoliu vadina...tad rodo savo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 17, 00:50)
nu ne taip turejo buti.. Man tas spindesys visai ne prie sirdies, uz tai ir sakau, kad nedraugauja fotikas biggrin.gif

Bet mums visoms foto patiko thumbup.gif
Atsakyti
nu ir grozis... blink.gif
Spekit, ka vyras atsake, kai paklausiau, ar mate, kaip graziai gele zydi ant laiptu?????

user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 19, 11:41)
nu ir grozis...  blink.gif

minat visoms ant žaizdų, laukiam nesulaukiam savųjų pražystant thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 19, 13:41)
Spekit, ka vyras atsake, kai paklausiau, ar mate, kaip graziai gele zydi ant laiptu?????

user posted image

Fantastiška nuotraukytė ,ech kada aš galėsiu džiaugtis tokiu grožiu wub.gif O vyras tai galėjo paklausti;kokia gėlė blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 19, 14:08)
Fantastiška nuotraukytė ,ech kada aš galėsiu džiaugtis tokiu grožiu wub.gif O vyras tai galėjo paklausti;kokia gėlė blink.gif  blink.gif  blink.gif

Koks grozis thumbup.gif thumbup.gif vis sunkiau ir sunkiau darosi laukti savuju ziedu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 19, 11:41)

O tai kodėl toks veidelis blink.gif - negražu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 19, 14:13)
O tai kodėl toks veidelis  blink.gif - negražu g.gif

lotuliukas.gif cia akysi islipo is grazumo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 19, 13:08)
Fantastiška nuotraukytė ,ech kada aš galėsiu džiaugtis tokiu grožiu wub.gif O vyras tai galėjo paklausti;kokia gėlė blink.gif  blink.gif  blink.gif

aha, kokia gele??????
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2010 11 19, 14:16)
lotuliukas.gif  cia akysi islipo is grazumo... mirksiukas.gif

O taip thumbup.gif Jus visiskai teisi - islipo akys is grazumo... mirksiukas.gif Bet kad jus zinotumet, kiek kadru pridariau, kiek laiko as apie ja lanksciausi...uf....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 19 lapkričio 2010 - 13:49
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 19, 13:39)
O taip  thumbup.gif  Jus visiskai teisi - islipo akys is grazumo... mirksiukas.gif

karsta.gif aš jau išsigandau, kad nepatiko doh.gif
O beje tavo kaktusas numiro pas mane- perliejau verysad.gif Nu nemoku aš jų auginti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 19, 15:39)
aha, kokia gele??????
Papildyta:

O taip  thumbup.gif  Jus visiskai teisi - islipo akys is grazumo... mirksiukas.gif

Matai,kaip cia mums viskas zinoma ir artima drinks_cheers.gif
Atsakyti