Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

QUOTE(jediara @ 2011 01 01, 19:26)
Iš trijų augalų, lapus "mėto" tik vienas - gal kokia kita rūšis g.gif  Auginsiu ir lauksiu žiedų  ax.gif

Bet pavasarį vėl atsiaugina lapus? g.gif
Tikiuosi maniškis visų lapų nenumes doh.gif g.gif dabar vienas senas lapas ir vieėnas jau beveik užaugęs biggrin.gif Jei nepatiktų man jo žiedai, tai vargu ar žaisčiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2011 01 01, 22:04)
Bet pavasarį vėl atsiaugina lapus?  g.gif

Taip, vasarą užaugino 4 lapus smile.gif Dabar jau man pačiai įdomu, kaip jis žydės(tikiuosi, kad kada nors žydės), nes svogūnėlį jau nemažą užaugino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 01, 21:19)
Taip, vasarą užaugino 4 lapus smile.gif  Dabar jau man pačiai įdomu, kaip jis žydės(tikiuosi, kad kada nors žydės), nes svogūnėlį jau nemažą užaugino rolleyes.gif

o is kur zinai, kokio dydzio svogunas? Maniskis tai po zeme..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 01, 22:41)
o is kur zinai, kokio dydzio svogunas? Maniskis tai po zeme..

Buvau atkasusi (galvojau, gal svogūnas pūva) tai ir mačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 01, 21:51)
Buvau atkasusi (galvojau, gal svogūnas pūva) tai ir mačiau  ax.gif

hehe, smalsute.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 02, 12:01)
hehe, smalsute.. biggrin.gif

blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kartais svogūnai augdami ir patys į paviršių išlenda, nieko blogo, o sodint juos reikia negiliai.
Atsakyti
Sveikos grakštuolų augintojos,nejau niekas nevyksta blink.gif Mano eucharis labai intensyviai augina naujus lapukus,šiuo metu skleidžia net penkis wub.gif O mažasis tupi visiškai užsikoncervavęs su vienu lapu verysad.gif

Atsakyti
pas mane nieko naujo po lapali po du augina ..o ziedu turbut vel vasara tesulauksiu... ax.gif
Atsakyti
Na kad nera kuo pasigirti tik lapus augina didziulius kaip dramblio ausys ir tiek g.gif
Atsakyti
va kaip pauugejom...
mano grazuoliukas...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 01 07, 17:55)

Žvilgantis gražuolis 4u.gif
Atsakyti