Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

QUOTE(rlaurika @ 2011 01 31, 12:20)

Patikinsiu, kad tikrai tokie ir jūsų bus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš net negalvojau gavusi mažą svogūnėlį tokį užauginti didelį. Tuo metu mažai ką žinojau apie Eucharisą kaip gėlę. Perskaičiusi jūsų žinutes supratau kaip ji jums brangi, kaip laukiate kiekvieno lapelio ir tuo labiau žiedų. Pas mane ji eina iš proto, jeigu neretinčiau lapų tai jau seniai būtų buvęs miškas.

Aha, panašu, kad vazonas mažokas kaip tokiai gėlei. Čia ne ta prasme, kad per mažas, o ta prasme, kad pas mane per didelis. Reikės pavasarį persodint i mažesnį. Gal jai labiau patiks..
Atsakyti
Norejau paklaust, ka jus darot kai nuzydi: laukiat kol nudzius stiebas ar iskart pjaunat? Maniskiui liko tik 1 pumpuras neissiskleides, o kiti jau nuvyto rolleyes.gif
Atsakyti
Aš iš karto nupjaunu nes kitaip alins svogūnėlius, nupjaunu prie žemės. o tas likęs galiukas nudžiūsta.
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 02 02, 11:39)
Norejau paklaust, ka jus darot kai nuzydi: laukiat kol nudzius stiebas ar iskart pjaunat? Maniskiui liko tik 1 pumpuras neissiskleides, o kiti jau nuvyto rolleyes.gif

Aš nupjaunu kai nužydi, bet palieku kokius 7cm, kad nudžiūtų, o paskui ištraukiu.
Šiaip pagal visas taisykles tongue.gif reiktų palikti, nes žiedstiebis, kaip ir lapai AUGINA svogūną mirksiukas.gif bet man negražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 02, 14:32)
Aš nupjaunu  kai nužydi, bet palieku kokius 7cm, kad nudžiūtų, o paskui ištraukiu.
Šiaip pagal visas taisykles tongue.gif  reiktų palikti, nes žiedstiebis, kaip ir lapai AUGINA svogūną  mirksiukas.gif bet man negražu  ax.gif

pas mane bent jau amariliu tai ilgas paliktas put pradeda, o su euchariu nebandziau..
Atsakyti
Mano euchariui pradejo geltonuot lapai g.gif Jau nupjoviau 2, bet ziuriu, kad jau ir trecias ruosiasi siai procedurai. Jis cia "mirt" susiruose ar adaptuojasi, ar sviesos truksta? HELP!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 02 05, 16:33)
Mano euchariui pradejo geltonuot lapai g.gif Jau nupjoviau 2, bet ziuriu, kad jau ir trecias ruosiasi siai procedurai. Jis cia "mirt" susiruose ar adaptuojasi, ar sviesos truksta? HELP!!!!!!! biggrin.gif

Va su tuo geltonavimu g.gif gal per daug palaistei?Kai pradėjau lieti į lėkštutę nebegeltonuoja,o be to nužydėjus prasideda ramybės periodas,tada laistymas minimalus.Pasiskaitinėk apie auginimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jis man dar nenuzydejes-tempia iki paskutines lotuliukas.gif Laistau kai jau buna sausokas... g.gif Gal ir perlaistau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 02 05, 16:49)
Na jis man dar nenuzydejes-tempia iki paskutines lotuliukas.gif Laistau kai jau buna sausokas... g.gif Gal ir perlaistau g.gif

Žiemos metu labai lengvai galima perlaistyti, nes vazono viršuje žemė sausa, o viduje dar drėgnoka ax.gif
Atsakyti
Merginos, šiandien gėlių bazytėje Aleksote, už Karmelitos mačiau grakštuolį, tik bepradedantis skleistis, prašė 24Lt už didžiulį krūmą. Ėt ir kodėl pas mane palangės neguminės...
Atsakyti
Lark, juk jau augini gražuolį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 05, 16:21)
Lark, juk jau augini gražuolį  mirksiukas.gif

todėl ir nepirkau laugh.gif , toliau savo kantrybę bandau mirksiukas.gif
Atsakyti