Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikutis pavalgęs lengvai atsirūgsta?

Sveikos mamytes,
pas mus problemele. pavalgom ir po to labai kankinames kol atsirugstam... per ta laika supykstam vel imam papa, vel valgom ir vel reikia kelti, kad atsirugti, tada norint nusiraminti vel papo prireikia... vel prisivalgom ir t.t. dar blogiau kai bevalgant uzmiega, o juk po to dar reikia pakelti, kad atsirugtu...
ir kas blogiausia, mums labai sunkiai sekasi atsirugti.. dazniau uzsizagsim ir atpilam nei atsiraugijam tongue.gif
gal kokiu budu zinot kaip palengvinti tai? 4u.gif
beje, mums dar tik 3 savaiteles... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintale: 10 spalio 2005 - 11:00
Mano sūnus kažkur tris mėnesius beveik visai neatsirūgdavo.. Po to kažkaip išmokom biggrin.gif Pradėjau dažniau jį guldyt ir vėl pakelt, daugiau judint, užsidėt ant krūtinės atsisėdusi pusiau gulom ant sofos, galima guldyt ir ant pilvuko, kas labai irgi padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovi @ 2005 10 10, 11:16)
Mano sūnus kažkur tris mėnesius beveik visai neatsirūgdavo.. Po to kažkaip išmokom  biggrin.gif Pradėjau dažniau jį guldyt ir vėl pakelt, daugiau judint, užsidėt ant krūtinės atsisėdusi pusiau gulom ant sofos, galima guldyt ir ant pilvuko, kas labai irgi padeda  smile.gif

Maniskis irgi visiskai neatsirugdavo, na gal tik kartais labai retai ax.gif Nors laikydavau visaip .Na matyt jam nereikejo g.gif
Atsakyti
nors Liucija jau pakankamai didelė tongue.gif , bet dar ne visada išeina atsirūgti. Kartais šiek tiek atpila, kuo ji didyn, tuo atpylinėjimas mažyn, kartais žagsi. DABAR GERIAUSIAI IŠEINA, ARBA LAIKANT PUSIAU GULOM, PRIGLAUDUS JOS PILVUKĄ PRIE KRŪTINĖS, ARBA PAGULDŽIUS ANT PILVO. Aukit ir visko išmoksit smile.gif

Atsakyti
mums irgi buvo labai sunku atsirugti,kaip ir kiek beelaikydavau nieko neiseidavo,o jei iseidavo tai atpildavo,viskas susitvarke apie 5-6menesi,gal del to, kad pradejom kieta maista valgyt,o gal, kad sedet...bet man atrodo, kad labiau del kieto maisto
Atsakyti
mano labai retai atsirugsta, bet cia itariu del to, kad jis oro mazai prisiryja g.gif
Atsakyti
Čia problemų mes neturim. Raugėjam kaip alaus prigėrę biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūnelis geriausiai atrūgsta paguldytas ant pilvuko smile.gif Net po keleta kartų tongue.gif
Atsakyti
Pastebėjau tokį dalyką, jeigu dukrytė užmiega žįsdama, t.y. ilgiau būna prie krūties, tada jau nebeatsirūgsta, o jeigu tik pamaitintą pakeliu, iš karto atsirūgsta.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2005 11 25, 21:25)
Pastebėjau tokį dalyką, jeigu dukrytė užmiega žįsdama, t.y. ilgiau būna prie krūties, tada jau nebeatsirūgsta, o jeigu tik pamaitintą pakeliu, iš karto atsirūgsta.

Pas mus panašiai, plius jei tvarkingai valgo (nespjaudo krūties, ir taip nepriryja oro), taip pat neraugėja.
Atsakyti
Maniskiui labai padeda ji palaikant staciom ir paglostant nugaryte
Atsakyti
kai pradejau sia tema atsirugimas atrode kaip kazkokia problema... dabar galiu pasakyti beskaitinejancioms mamytems, kad visa tai ateina savaime... ir supratimas ka daryti ir pats vaikucio atsirugimas thumbup.gif
Atsakyti