Mano
kaip kada. Jei valgydama daug oro pritraukia, tada greit atsirugsta. O buna, kad ir visai netasirugsta

mano mazyle sunkiai atsirugsta dazniausiai po valgymo springsta
ir dar labai daznai zagsi, zagsulys tiesiog kraupus kartais bezagsint net atpila
gal zinot kaip sustabdyti zagsuli? nesiojimas nepadeda

ir dar labai daznai zagsi, zagsulys tiesiog kraupus kartais bezagsint net atpila

Mes irgi turim tokia problemytę - mums dar tik savaitėlė, bet niekaip nesiseka atrūginti. Nešiojam, laikom stačią, bandėm ir ant pilvuko guldyt - be šansų. Vaikas tik pyksta, nes nori miego, o jį čia matai kankina
Kiek žinau, kai neatsirūgsta, reikia guldyt ant dešinio šono, bet tai vaikas mano tik ant jo ir miega, nes neatsirūgsta
.
O kaip mamytės darote Jūs - ar guldote visaip - ir ant nugaros, ir ant kairio šono?

Kiek žinau, kai neatsirūgsta, reikia guldyt ant dešinio šono, bet tai vaikas mano tik ant jo ir miega, nes neatsirūgsta

O kaip mamytės darote Jūs - ar guldote visaip - ir ant nugaros, ir ant kairio šono?

QUOTE(daliagpr @ 2006 02 25, 17:11)
Mes irgi turim tokia problemytę - mums dar tik savaitėlė, bet niekaip nesiseka atrūginti. Nešiojam, laikom stačią, bandėm ir ant pilvuko guldyt - be šansų. Vaikas tik pyksta, nes nori miego, o jį čia matai kankina
.

as guldau tik ant sono ieno ar kito,bet ant nugaros nea,o jei atpiltu,oi nea tik ant sono,o jei nevalgius ir as salia bunu leidziu ir ant nugarytes pasivartyt.
labai lengvai ir visai neatpylinėjam

Maniske tai po kiekvieno valgio labai greit atsiraugia,problemu neturim del to.Ir atpylt neatpylineja...
Tai jums smagu mamytės, kad iš karto atsirūgsta
, aš tai vis vargstu

Nuo pat pirmu menesiu su atsirugimu pastebejau toki dalyka,jei pavalgius uzmiega,tai neatsirugsta
jei ne,arba tik primigus,tada lengvai ir greitai

QUOTE(daliagpr @ 2006 02 27, 21:43)
Na ir mes vargstam