Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikutis pavalgęs lengvai atsirūgsta?

Mano 2.gif kaip kada. Jei valgydama daug oro pritraukia, tada greit atsirugsta. O buna, kad ir visai netasirugsta
Atsakyti
mano mazyle sunkiai atsirugsta dazniausiai po valgymo springsta blink.gif
ir dar labai daznai zagsi, zagsulys tiesiog kraupus kartais bezagsint net atpila blink.gif gal zinot kaip sustabdyti zagsuli? nesiojimas nepadeda
Atsakyti
Musu maze diena atsirugsta be didelio vargo, o va nakti tai labai retai ir gali ja laikyti 5 min ar 20 min rezultatas panasus. Dar turim problema su atpylinejimu. Kartais atrodo,kad ji viska ka suvalge isprase lauk...
Atsakyti
na mes turim ta pacia bedele,mums tik 2 savaitesbet kartais atsirugstamo kartais laikyk kiek nori nieko neiseina,valgom is buteliuko ir taip pat pazagsim,kai pradeda zagseti glaudziu prie krutines.
Atsakyti
Mes irgi turim tokia problemytę - mums dar tik savaitėlė, bet niekaip nesiseka atrūginti. Nešiojam, laikom stačią, bandėm ir ant pilvuko guldyt - be šansų. Vaikas tik pyksta, nes nori miego, o jį čia matai kankina schmoll.gif
Kiek žinau, kai neatsirūgsta, reikia guldyt ant dešinio šono, bet tai vaikas mano tik ant jo ir miega, nes neatsirūgsta doh.gif .
O kaip mamytės darote Jūs - ar guldote visaip - ir ant nugaros, ir ant kairio šono? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 02 25, 17:11)
Mes irgi turim tokia problemytę - mums dar tik savaitėlė, bet niekaip nesiseka atrūginti. Nešiojam, laikom stačią, bandėm ir ant pilvuko guldyt - be šansų. Vaikas tik pyksta, nes nori miego, o jį čia matai kankina  schmoll.gif
Kiek žinau, kai neatsirūgsta, reikia guldyt ant dešinio šono, bet tai vaikas mano tik ant jo ir miega, nes neatsirūgsta  doh.gif .
O kaip mamytės darote Jūs - ar guldote visaip - ir ant nugaros, ir ant kairio šono?  verysad.gif

as guldau tik ant sono ieno ar kito,bet ant nugaros nea,o jei atpiltu,oi nea tik ant sono,o jei nevalgius ir as salia bunu leidziu ir ant nugarytes pasivartyt.
Atsakyti
Maniskis 2.gif atsirugsta lengvai uztenka permesti ant savo peties biggrin.gif .
Atsakyti
labai lengvai ir visai neatpylinėjam lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske tai po kiekvieno valgio labai greit atsiraugia,problemu neturim del to.Ir atpylt neatpylineja...
Atsakyti
Tai jums smagu mamytės, kad iš karto atsirūgsta tongue.gif , aš tai vis vargstu g.gif
Atsakyti
Nuo pat pirmu menesiu su atsirugimu pastebejau toki dalyka,jei pavalgius uzmiega,tai neatsirugsta schmoll.gif jei ne,arba tik primigus,tada lengvai ir greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 02 27, 21:43)
Tai jums smagu mamytės, kad iš karto atsirūgsta  tongue.gif , aš tai vis vargstu  g.gif

Na ir mes vargstam schmoll.gif ,jei valgydama uzmiega tai neatrugsta,bet jei nemiega kartais pavyksta atrugt,o kartais ne g.gif
Atsakyti