Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikutis pavalgęs lengvai atsirūgsta?

Man tai nuo pat pradziu atejus sesute, primoke, kad vaikas pavalges butinai turi atsirugti ir ji reikia vos ne visaim kankint, kad tik isgirstum ta garsiuka... doh.gif Patare, kad reikia pasiguldyti vaika ant peties, taip, kad butu spaudizamas skrandukas, ir per nugaryte, per stubura pirstu stipriai braukti aukstyn...
Na rezultatas buvo greitai matomas, tada atsirugdavo greitai, bet tuo paciu ir atpildavo blink.gif Na cia matyt, kad del skranduko spaudimo g.gif
Tai atpilineja ir dabar, nors atsirugsta tikrai pakankamai greitai smile.gif
Atsakyti
man taip pat buvo prisakyta kad vaikas būtinai turi atsirūgti.Visaip kankinomės,mažė rėkė as nervinausi o naudos neturėjom jokios.Tada aš ir pamaniau kad jei neatsirūgsta vadinasi nereikia.Ir užaugo ji iki 11mėn.ir viskas tvarkoje.žinoma kai nori tai ir atsirūgsta,bet "neprievertauju". biggrin.gif
Atsakyti
manasis vaikiuks tai anksciau iki kokiu 3 men labai sunkiai atsirugdavo, kankindavosi. ir atpilinedavo daug. o jau dabar tai viskas lyg ir susitvarke, nebent koki karteli per savaite smile.gif
Atsakyti
Gailių gali ir visą vaandą nešiot. nenorės ir neatsirūgs doh.gif naktį išvis be šansų. Jei bandai stačią nešiot, tai dar ir siaubingai supyksta: miegot, mama, trukdai lotuliukas.gif o atsirūgti gali nei iš šio nei iš to po kokių 2val ar išmiegojęs.
Atsakyti
Manoji labai lengvai atsirugsta,uztenka tik paimti ant ranku stacia kai pavalgo ir jau namai griuva.O nakti valgo viena karta,bet niekada jos neisimu is lovytes,kad atsirugtu,nes visuomet bevalgydama uzsnusta.
Atsakyti
Mano lelius-kaip jam uzplaukia.Man irgi ligoninej pasake,kad vaikas po maitinimo TURI atsirugti.Tai grizus namo tampydavau vargsa vaika ir miegot trukdydavau-ir jam beda ir as nepailsejus.Nes pasake,kad reika stacia palaikyti apie pusvalandi,o jis valgydavo kas pora valandu doh.gif doh.gif doh.gif
Tai dabar kartais tik pamiegojes atsirugsta,kartais is karto tik pamaitintas per pora minuciu,kartais visai neatsirugsta.Kaip sakiau,kaip jam uzplaukia ax.gif
Atsakyti
Aistutė kaip kada - kartais greit atsirūgsta, kartais ne. Bet jei ilgai nepavyksta,tikrai vaiko nekankinu ax.gif nors šiaip pastebėjau vieną dalyką- jei neastirūgus užmiega, tai miega prasčiau.
Atsakyti
musu atsirugsta ir po 5 min.viska atpila g.gif po to pradeda zagseti 4u.gif
Atsakyti
Musu maziuke ir sunkiai atsirugsta.Reikia panesioti ilgokai,o veliau dazniausiai dar atpila. Anksciau naktim ir nesiodavom, kad atsirugtu,taciau viskas baigdavosi rekimu ir nemiga ilgiausia.dabar leidziam miegoti.Bandziau palaikyt ant pilvuko,kaip cia kazkuri patare,taciau baigesi atpylimu:)
Atsakyti
QUOTE(kaunietuke @ 2006 02 06, 11:52)
Manoji labai lengvai atsirugsta,uztenka tik paimti ant ranku stacia kai pavalgo ir jau namai griuva.O nakti valgo viena karta,bet niekada jos neisimu is lovytes,kad atsirugtu,nes visuomet bevalgydama uzsnusta.

mano maziukas lygiai taip pat thumbup.gif tik naktimis nebesikelia...
Atsakyti
Pas mus taip kaip pas Kitana drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniske pradejo atsirugti tik tada, kai pradejo valgyt is buteliuko g.gif iki tol niekada neatsirugdavo,o dbr tik pakeli, ir atsirugsta is kart ax.gif gal oro prisiryja g.gif
Atsakyti