Mano bachurelis riaugeja kaip didelis vyras
Pacioj pradzioj buvo kad neatsirugsta arba uzmiega bet as labai ir nesijaudinau.

Pacioj pradzioj buvo kad neatsirugsta arba uzmiega bet as labai ir nesijaudinau.
Pirmą mėnesį net nebuvom nusiraugėję, o dabar pavalgius po penkių dešimties min išeina su didžiausiais garsais - dažniausiai per abu galus

sunkiai,per kokiu 15-20 min.
Dazniausiai lengvai - sunelis pavalgo, pakeliu ji vertikaliai ir iskart atsirugsta. Nors nevisada taip, kartais tik po pusvalandzio, bet cia retai taip buna
mes ir labai labai sunkiai atsirugstam ypac i ryta, nebezinau ne kaip padeti suneliui, turim jauciu isaugti bet taip gaila ziureti kai zuikis rieciasi, pirdauja, pyksta ir nepavyksta atirugti 
Papildyta:
ir mums panasiai taip

Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2008 04 13, 16:32)
ir mums panasiai taip
o maniske nuo gimimo sunkaii atsirugsta ir daznai isvis nepavyksta, pradzioj nerimavau, vis nesiodavau ilgiausiai.. dabar kazkaip nebeverciu as jos butinai atsirugt ir nematau problemos, nepanasu kad jai kas negerai butu, atpila labai retai...
uztat bezda tai daznai, sakau raugas er kita gala eina
uztat bezda tai daznai, sakau raugas er kita gala eina

Kartais atsirugsta iskart vos speju pakelti, o kartais tenka palaikyti ir 10-15 min. Buna kad ir visai neatsirugsta

QUOTE(nivea* @ 2008 04 17, 16:58)
Dazniausiai lengvai - sunelis pavalgo, pakeliu ji vertikaliai ir iskart atsirugsta. Nors nevisada taip, kartais tik po pusvalandzio, bet cia retai taip buna
mano maziuke irgi lengvai,paglostau kartais nugaryte,ir atsirugsta

Manoji tai lengvai,palaikau staciai ir po keliu meinuciu jau atsirugtam

Mano zuikis atpylinėja žiauriai, kartais valgydamas, atsiriaugėja kaip kada, kartais beriaugėdamas atpila
, ir žagsuliai nuolatos. Gal dėl to, kad valgom ant šoniuko gulėdami, tai gal užtai ir atpylinėjam? (na po gimdymo trys savaitukės jau, bet mamytės stuburas jokių sėdėjimų neleidžia, tai vis gulim
). Gal kam taip yra/buvo?

QUOTE(Linnuxx @ 2008 05 16, 23:52)
Mano zuikis atpylinėja žiauriai, kartais valgydamas, atsiriaugėja kaip kada, kartais beriaugėdamas atpila
, ir žagsuliai nuolatos. Gal dėl to, kad valgom ant šoniuko gulėdami, tai gal užtai ir atpylinėjam? (na po gimdymo trys savaitukės jau, bet mamytės stuburas jokių sėdėjimų neleidžia, tai vis gulim
). Gal kam taip yra/buvo?

bent jau mane sesele moke,kaip maitinti,negalima vaikucio gulincio ant sonelio maitinti,beto pavalgiusi reikia stacia panesioti,kol atsirugs.jei neatsirugtu reikia guldyti tik ant desinio sono