Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikutis pavalgęs lengvai atsirūgsta?

mano mažiukas atsirūgsta lengvai, jei tik iš karto pavalgius palaikau stačią rolleyes.gif, o jei po kelių minučių pakeliu, tai jau reikia palaukti kokias 15-20 min. ax.gif
Atsakyti
dukrele praktiskai niekada neatsirugdavo ir neatpylinedavo, o sunelis irgi tik kartais atsirugia mirksiukas.gif
Atsakyti
mums irgi su atsirūgimu didelės problemos, po valgio mažiausiai pusvalanduką turiu stačią panešioti, kol atsirūgs, bet ir tai kartais galutinai atsirūgsta per kelis kartus, o kartais ir tai negelbėja, tada savo mažių paguldau ant nugarytės ir švelniai pamasažuoju, kol atrūgsta, dažniausiai ir atpildamas, bet po to koks palengvėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, labai lengvai tik reikia arba palaikyti truputi arba pasodinti kur nors ir lengvai atsirugsta thumbup.gif
Atsakyti
Kolkas ir mano mazute pakankamai greit atsirugsta ,tik kartais siek tiek ilgiau reik palukt,bet dideliu problemu nei del atsirugimo,nei del atpylinejimo neturejom ax.gif
Atsakyti
Deimantyte nuo pirmu menesiu atsirugdavo kaip tikras vyras, o veliau vis sunkiau ir sunkiau. Dabar dazniausiai atsirugsta is karto, bet buna dienu kai ja reikia po pusvalandi nesiot kad atsirugtu.
Atsakyti
sūnus atsirūgsta lengvai ir greitai. kartais užtenka vos pakelti thumbup.gif
o jau kaip garsiai doh.gif biggrin.gif na tikras vyras auga thumbup.gif
Atsakyti
Kai vaikas buvo maziukas, tai sunkiau atsirugdavo, o neatsiruges blogai miegodavo, atpildavo. Dabar jam beveik 8 men, tai pakelus, iskart atsirugsta, o kartais atsirugsta jau guledamas ax.gif O jei neatsirugsta, tai reiskias ir nenori.
Atsakyti
Kamilis nevisada atsirugsta, kadangi daug valgo nakty kartais mieganciam ir nepavyksta.o siaip panesioju stacia ir atsirugsta. bet galetu ir greiciau o ypac nakty ax.gif
Atsakyti
mano mazoji sunkiai atsirugsta,daznai atpila atsirugdma nors ir stacia nesioji.gal zinot kaip palengvint dalia mazylei.manau ir nuo to jai prasideda diegliukai pilveli raizo g.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, iki kiek mėnesių reikia nešioti vaikutį, kad jis atsirūgtų, mat maniškiui tai didelė problema, mat po valgio porą valandų turiu jį stačią laikyti, nes atsirūgsta tik per kelis kartus, o jeigu neatsirūgsta, tai visą laiką verkia ir kiša rankutes ar žaisliukus į burnytę.
Atsakyti
maniskis tai valgo guledamas ant sono, nes as dar sedet negaliu, o kitaip maitinti nemoku, kartais bandau panesiot, bet jis man neatsirugsta, taciau ir neatpila, kartais tik ir labai mazai. net nezinau ar cia gerai ar blogai g.gif
Atsakyti