Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikutis pavalgęs lengvai atsirūgsta?

Musu mazyle kelias dienas labai lengvai ir greitai atsirugsta, o kartais nerugsta visai... Gali ka nori daryt. O paskui truputi pamiegojus pradeda muistytis ir pakelus atsirugsta...
Su atpylimais irgi visko buna. Kartais kelis kartus atsirugus atpila, o kartais neatpila nors visai neatsirugo mirksiukas.gif
Atsakyti
Visą laiką atsirūgdavo smile.gif
Atsakyti
Kaip kada... L. sunku atrauginti pries miega vakare, o reikia, kad vaikui geriau miegotusi...
Atsakyti
Maniškis tai kai labai skuba valgyt ar būna įsiverkęs - prisiryja oro ir atsirūgsta arba pats, arba pakeltas vertikaliai. Bet mane labiausiai neramina, kai vaikas daug daug atpila - regis, viską išvemia. Seselė sakė, kad jei taip nutinka ne visą laiką, o tik kartais, tai nieko. Bet man vis tiek tada labai baisu, kad vaikas liko alkanas.... Pastebėjau, kad atsirūgęs mažiau atpilinėja. Bet jei ramiai valgo ir užmiega, tai nebudinu ir tyčia tikrai neverčiu atsirūgti.
O kodėl kai kurios seselės sako, kad būtinai reikia atsirūgti?
Atsakyti
kartais atsirugsta greitai ir lengvai,bet dazniausiai reikia laukt 10-15 min
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irusikas: 22 spalio 2009 - 17:28
O aš tai su savo abiem užsikankindavau. Nešiodavau nešiodavau, tai dieną nieko, o naktį miegot noriu, ir vaikas miega. Ir 15min. nešiodavau, ir bandydavau palankstyt, paskui guldydavau ant šoniuko. O jie (abu taip pat elgėsi) paguldyti prabunda, pasimuisto ir atpila. Atsirūgdavo gal kokį kartą iš dešimties.
Atsakyti
Neatrugindavau blush2.gif Nes,ji valgydama uzmigdavo,o jei pastatydavau atrugimui prabusdavo ir ilgaai nemiegodavo,buvo didele triuksmadare...
Atsakyti
Manasis kaip kada, neatsirugsta tai ir nelaikau ilgai, nes kazkaip po gimdymo visai jegu neturiu kilnot svorius, gal atpratau per nestuma biggrin.gif
O naktimis tai stengiuos nekelt, nes daznai pabunda kai pakeliu... ismiega tada pakeliu ir atsirugsta! smile.gif
Atsakyti
atsirugsta be problemu smile.gif
Atsakyti
mano berniukas kartais labi daug raugeja, gal per greit prisivalgo g.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo.. labai priziuriu , kad atsirugtu....
tada tik ramia sirdim i lovyte paguldau
kartais 10 min, reikedavo, kartais apia valanda nesioti...
Atsakyti
Aš atsiminu, kai dukra buvo maža ir ilgai neatsirūgstavo, tai aš pritūpimus darydavau su ja ant ranku, padedavo.
Atsakyti