Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikutis pavalgęs lengvai atsirūgsta?

Mano mergytė nuo pat gimimo labai retai atsirūgdavo. Valgydavo labai ramiai, oro nepritraukdavo, beveik niekada neatpylinėdavo, tai aš jos ir nekankindavau, nors iš pradžių tai labai pergyvendavau, kad neatsirūgsta, nes visi sako , jog būtina - pasirodo ne, jei pats vaikutis oro nepritraukia. kai paaugo, tuo pačiu metu ir valgydama ir šnekėdama kartais prisiryja oro - pakeliu ir per kelias sekundes atsirūgsta, o kartais jai to visai nereikia - matau tai iš vaiko. O po paskutinio valgymo prieš miegelį niekada nekeliu - nunešu miegančią į lovelę ir jokių problemų smile.gif .
Atsakyti
Atsirūgsta labai lengvai ir greitai, vos tik pakeli ir 2 kartus visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milija99 @ 2009 10 29, 23:02)
Mano mergytė nuo pat gimimo labai retai atsirūgdavo. Valgydavo labai ramiai, oro nepritraukdavo, beveik niekada neatpylinėdavo, tai aš jos ir nekankindavau, nors iš pradžių tai labai pergyvendavau, kad neatsirūgsta, nes visi sako , jog būtina - pasirodo ne, jei pats vaikutis oro nepritraukia. kai paaugo, tuo pačiu metu ir valgydama ir šnekėdama kartais  prisiryja oro - pakeliu ir per kelias sekundes atsirūgsta, o kartais jai to visai nereikia - matau tai iš vaiko. O po paskutinio valgymo prieš miegelį niekada nekeliu - nunešu miegančią į lovelę ir jokių problemų  smile.gif .

drinks_cheers.gif pas mus lygiai viens prie vieno budavo. laukdavai laukdavai kol atsirugs atsibosdavo net,tai daktare sake jei neatsirugsta tai ir nelaukit lotuliukas.gif
Atsakyti
labai džiaugiuosi, kad maniškė atsirūgsta labai greitai thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunelis sunkiai atsirugsta, ypac jei valgydamas uzmiega.. verysad.gif pabosta laikyt stacia, paguldau, o jis staiga ima ir atpila is karto..
Atsakyti
Labai greit,tik uzsimetu ant peties ir is karto pora kartu atsirugsta thumbup.gif
Atsakyti
Mums eina ketvirtas mėnuo jau, bet tik neperseniausiai dukrytė pradėjo atsirūgti. Pirmus mėnesius, kai pradėdavom ją visaip laikyti kad atsirūgtų tada atpildavo arba užsižagsėdavo, todėl pediatrė patarė netampyti. Beje, dabar geriausiai atsirūgstam kai ant savo kelių ant pilvuko dukrytę pasiguldau.
Atsakyti
Abu vaikai labai lengvai atsirūgdavo (atsirūgsta) 4u.gif
Atsakyti
Mano sunelis pavalges visuomet turi atsirugti, kad paskui neatpylineti. Dabar atsirugsta greitai ir kelis kartus. O kai buvo 1-1.5 kartais tekdavo palaukti ir 10 minuciu.
Atsakyti
As niekad specialiai "neatrugindavau", jei pacios atsirugdavo tai pacios. Nors maniskes labai "tvarkingai" valgydavo, oro neprisigaudydavo smile.gif
Atsakyti
retai kada neatsirugsta, dziaugemes, kad ner su tuo problemu cool.gif
Atsakyti
Pamaitinus siek tiek palieku paguleti, o kai pakeliu, tai is karto atsirugsta. Atsirugti pradejo nuo 2 menesio.
Atsakyti