Maniske kai buvo mazyte tai atsirugdavo lengvai, bet reikdavo iki kokiu 5 min panesioti, palaukti, o dabar tai labai greitai tik pakeli ir atsirugsta, o daznai pasodinu zaisti ir atsirugsta pati.

mano liailiai dvi savaiteles, ligonioneje visada pavalgydavom ir atpildavom gulint, nespedavau palaikyt stacia. o dabar sesele sako kad vaikeli butina laikyt kol atpils nesvarbu ar tai truktu 20 min ar ilgiau. bet tada man gaunasi negerai. pabundam kol bunam stacios, paskui atpilam po ilgo laiko ir vel norim valgyt... kita kart net po 20 min. neatpila, paguldau - atpila. ka daryt gal kas patartu? baisu palikt neatpylusia miegot, kad neuzspringtu 
Papildyta:
o as nelb suprantu
jeigu atsirugsta(buna tik garsai?) ir tada neatpila???nereikia laukt kad atpiltu?

Papildyta:
o as nelb suprantu

Anksčiau tai tik pavalgęs iš kart atsirūgdavo. Dabar tai tenka ir 10 min. palaukti. nakti tai net nesulaukiu, paguldau ir abu užmiegam. Ir nebeatpila, turbūt pilvo raumenukų mankštinimas padėjo

o mes lengvai atsirugstame. buna kad valgydama uzmiega, tai kartais net nekeliu, nes labai susmunka ant rankyciu. Kai ji panori atsiruggti tai pati pradeda raitytis ir zirsti miegodama, tada pakeliam ir atsirugusi ji vel uzmiega
mano dukrele visada greit atsirugsta,iskart vos tik pakeliu
,bet kai pavalgius uzmiega tai net nekeliu.

o mano maziuke turi po kiekvieno valgymo atsirugti,nes kitaip raitosi,verkia.kartais lengvai,o kartais oooo kaip sunkiai
ir kol neatsirugsta,tol steni,matyt skauda.vargas tiem pupuliukam

hi,,,mano maziukas nuo gimimo labai gerai atsirugdavo,ir beveik visai neturejom bedu su pilvuku

anksciau vargdavau,o dabar tik pakeli ir opa
gerai atsirugti pradejo kazkur nuo 5 menesio

Mes ir sunkiai atsirūkdavom ir labai ilgai ir daug atpylinėjom, tai daktarė sakė jog persivalgo. O laikydavau kartais ir val, kad atsirugtų
Dažnai atsirūgsta tik pakėlus, bet iškart ir atpila. Su tais atpylinėjimais tai vargstam po kiekvieno maitinimo. Vaikas tik pavalgęs ir pakeltas vertikaliai iškart pradeda raivytis, rangytis, lyg kažką skaudėtų. Kartais taip besirangydami ir verkdami užtrunkam iki valandos. O tie atpylinėjimai jau baigia mane išvaryti iš proto - kas gi ten tame skrandelyje lieka, jei po kiekvieno maitinimo pusė maisto išvažiuoja lauk