Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikutis pavalgęs lengvai atsirūgsta?

Na kol kas Nagliukas pakankamai greitai atsirūgsta ax.gif
Atsakyti
Mums buna labai ivairiai, kartais labai greitai atsirugsta, o kartais visai neatsirugsta, bet ir neatpila... Daktare sake, kad geriau atsirugtu, na bet jei nesioji nesioji ir nieko? Nezinau, mes kartais paguldom, o jis laimingas miega:)
Atsakyti
mano mazius tai greitai atsiruksta po valgio tik kartais laikau pakelusi ir nesulaukiu tai paguldau ir dar duodu valgyti po to gerai atsiruksta bigsmile.gif
Atsakyti
kol mažesnis būvo atsirūgdavo greit ir gerai, o nuo 5mėn. vos tik pakeli pradėjo atpilinėt ir daug tai keldavom retai,dabar visai nekeliam ir atrodo viskas tvarkoj ax.gif
Atsakyti
Maniškė tai labai sunkiai atsirūgsta. O ir atsirūgus, jei paguldau, o ji nemiega, tai greitai atpila. O kartais ir beraugėdama atpila verysad.gif
Atsakyti
na mes su atsirugimu neturejom jokiu problemu.Nuo pat mazumes tik pavalgiusi atsirugdavo, niekad nera man atpylusi bigsmile.gif
Atsakyti
Mums tai iki 2 mėn su atsirūgimu buvo problema, reikėdavo po 5 minutes stačią laikyti, o paskui vis tiek atpildavo. Paskui susitvarkė, dabar užtenka tik priglausti prie peties ir iškart atsirūgsta. O jeigu maitinu lovoje ir dukrytė bevalgydama užmiega, tai apsieinam ir be atsirūgimo.
Atsakyti
Atsirugsta lengvai.Iki 5 men.visada atsirugdamas dar ir atpildavo,bet dabar jau bevei neatpila thumbup.gif Neatruginu tik nakti.Pavalgo ir miega toliau biggrin.gif
Atsakyti
na kartais laukti tenka ilgai kol atsirugsta, kartais ir nesulaukiam g.gif
Atsakyti
Mano maziukas labai greit atsirugsta smile.gif Nakti nevisalaik atruginu,nesinori zadint.
Atsakyti
visaip buna. kartais labai lengvai, kartais ilgai nesioji nesioji ir nieko. buna kad ir atpila kartais, reikia keleta kartu per maitinima duot atsirugt. tiesa, maniskis valgo misini, valgydamas niekada neuzmiega, todel ir nakti butinai atruginu.
Atsakyti
mano kudikelis atsirugsta gan lengvai ir greitai,bet jau labai rangosi ir skundziasi tarsi ka skaudetu g.gif
Atsakyti