Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

Ežiukas mano artimiausias už 200 km. lotuliukas.gif

Tavi, as irgi tokios dovanos noreciau.. Smagu, kad pailsejost ir atsipalaidavot wink.gif
Atsakyti
Tavi, tokia dovana tai faina thumbup.gif diena dviese, tai ne tas pats kas valanda svetimos tetos rankose lotuliukas.gif

O dėl vestuvių dovanos tai pasitariau su kita drauge, darysim bendrą dovaną "savaitgalis Nidoje" (ten pora susipažino), bus bilietai vėjaračiais pasivažinėti, išnuomotas butukas, pinigai smulkioms išlaidoms ir daug palinkėjimų. Dar prie viso to graviruosiu šampanines taures, tik dar nesugalvojau ką graviruoti, nes Leninai čia ne į temą lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes wub.gif

Dabar visa pasineriau i veltini biggrin.gif , tai ner kaip ir prie kompjuterio prisest, nes visur muilas lotuliukas.gif .

Savaigali ruosiames i B tecio gimtadieni vaziot 70 m. bigsmile.gif Visa savaite lakstem dovana jieskojom doh.gif kol galu gale nusprendem pinygelem padovanoti g.gif idejus i dekupzuota arbatine su arbata, saldainem ir puokste geliu bigsmile.gif . Nezinau gal dovana be fantazijos unsure.gif , bet manau tikrai praktiska smile.gif .
Atsakyti
kur visos dingusios? g.gif
eh kaip gaila , kad fotoaparato baterijos senos tai besto vėdamos išsikrauna , tai rytoj tik parodysiu ax.gif
hm kaip norėčiau masažiuko biggrin.gif tik va gaila nėra kam jo daryti
Atsakyti
Kid_Smyle, o ten tikrai pončo, ne skara? Bet labai smagus šiltas daiktas. Gražiai atrodo.
O dėl elementų tu nelauk, nusipirk geriau kitus. Nes bus taip, kaip man buvo, kai jie visai nustojo pasikrauti.
Atsakyti
nu ten nuotraukoje gal ir skara , bet aš megzsiu panašu pončą , rytoj siūlus varysiu pirkti , o va elementams nelieka doh.gif
Atsakyti
Man tai gal labiau patiktų toks trumpesnis variantas, kad tas trikampis nebūtų toks ilgas.
Atsakyti
Labas rytelis, vakar susalau belekaip paskaitose... blink.gif tai vakaras buvo lovytej, su arbatyte ir mezginuku.... smile.gif

QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 01, 08:58)
kokia suknelė nuostabi 4u.gif
labs rytelis  drinks_cheers.gif  su kava
gal kas matė skraiste ale pončą? tokį neperkiaurą gražų ax.gif

4u.gif

QUOTE(tavi @ 2009 10 01, 09:17)
Žavi suknutė, o kiek tokia gali kainuoti?
Mild, junkis, čia pas mus linksma mirksiukas.gif

Neturiu nuovokos šituos reikaluos. ax.gif

QUOTE(Kerpena @ 2009 10 01, 09:24)

panele J, turėtų gražu būti. Ir nedaug jau liko, spėsi.  Tų suknučių vaizdas geriausiai pasimato, aprengus. Pati panašią pernai mezgiau

tai vakar prisipirkau kaspinu papuošimui biški, o kažin kaip su pasijoniu? Kaip geriausia padaryt kad ji būtų pasipūtus?

Na man irgi su svoriu reikia susimti, ziema po naujų buvau rimtai susiėmus, nes igijau opa dvylikapirštėj, tai kol skaudėjo ir gėriau vaistus, nes dar ir bakterija buvo, tai laikiausi, kai tik liovėsi skaudėt baigėsi mano sveika mityba doh.gif vis žadu dbr.....

QUOTE(netikėtai @ 2009 10 01, 10:51)

panelė J dailus atrodo sukniukas,tik nelabai eina apžiūrėt,nuotraukytė baisiai maža,gal nori didesnę idėt,a?  ax.gif

baisiai bijojau įdėti didelė per visą lapą blush2.gif ax.gif tai tokia gavos ax.gif o dbr dar ir foto ne tam kompe....
pabandysiu pasirausti, gal e maile atrasiu...
tada psecial for yuo visą broką aprodysiu.... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2009 10 02, 07:51)
tai vakar prisipirkau kaspinu  papuošimui biški, o kažin kaip su pasijoniu? Kaip geriausia padaryt kad ji būtų pasipūtus?

Aš tai pasuknelėj kelis sijonus buvau prisiuvus, ant vieno dar tiulio tokį raukinį prisiuvau. Man atrodo du sijonai buvo biggrin.gif . nes antrą įsiuvau todėl, kad skundėsi, kad tas tiulis duria kojas.

Naktibalda, tikrai labai gražus megztinis ir raštai tokie ne patys paprasčiausi. Sakyčiau puikiai numegzta. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 spalio 2009 - 07:28
labs rytelis biggrin.gif
bėgu sūnų darželin vesti .
beje ar ne Tavi tavo skarelė labdarai skirta buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labrytukas 4u.gif
Nekalbutis vakar buvo,ane? biggrin.gif Aš tai bandžiau atsigaut,bet nelabai gavos-zombiuoju toliau.Mezginukas kampe verkia-nėr kada prisėst verysad.gif
Naktibalda,nugi šaunų megztinį nuraizgei thumbup.gif Be reikalo kuklinaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kid Smyle, dar nepadariau labdarai, bet dalyvauju kiekvieną kart.
Atsakyti