QUOTE(kusachius @ 2009 10 02, 10:32)
Labas rytas

nors man dar "vakar" tęsiasi, bet tuoj išgersiu puodą kavos, ir būsiu kaip nauja

Šįvakar planuoju "fifintis", manikiūrus, pedikiūrus ir kaukes darytis, beigi anksti eit miegoti, tai reikia darbus paskubint
Per naktį piešiau barokinę cerkvę su 7 kupolais, visai nedidelę, A4 formato, ir tai dar nebaigiau

tiek ten krapštymosi

visa bėda tame, kad užsakovui netiko tos cerkvės rakursas nei vienoje iš rastų nuotraukų, tai turiu pagal tas nuotraukas nupiešti pasuktą taip, kaip reikia
Sekmadienį arba pirmadienį noriu nupiešti nedidelį šalikėlį 14 metų mergaitei dovanų, gal nutuokiat, kas dabar "ant bangos" tarp tokio amžiaus pauglių? Kažkaip nesugalvoju ką piešti, nes gėlės jai netiks, ji truputį link gotų/pankų, o su kaukolėm nenoriu jos tėvų nervuot
jo čia biški darbų rimtumas.....
o aš šianakt sapnavau kaip man iškrito krūminis dantis, o saknys tokios dar geros, ir bėga kraujas, o aš taip poto galvoju, nu ***** dbr negalėsiu šypsotis, o poto taip užgalvojau, kad gi nieko užgis, pasistums dantys ir priekiniai ištitiesins,
potokių sapnų jaučiuos negerai, nes paparastai jie nieko gero neatneša.
dantis sapnuoju retai, bet tokiu sapnu kažkas įvyksta, paksutini karta kai sapnavau kad man priekiniai dantys nutrupejo abu veinodai is abieju pusiu, atrodo paėmiau dantu siūla pasivalyt, ir taip valausi ir man tie dantys kaip kokie minkšti plastilininiai minksti pradingsta, va tai susipyko mano broliai abu.

ir kai po to sapno brabudau is kart kazkodel tada apie uos pirma mintis buvo, kad jiem cia kazkas bus.
o jūs tikit sapnais? nes mano vyras tai mane kvaila išvadina, sako tu čia susigalvoji.