Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

Na, aš taip ir įtariau,kaip Shangri La man parašė, bet aš vis galvoju, kad norėčiau kaip nors legaliau...
Prisiminiau, ką dar norėjau parašyti. Patiko man tas Shangri La vėrinukas su kalnų krištolu (kaip suprantu, nes jis). Visai įdomiai tas užsegimas atrodo, kažkas naujo. Ir Kentauros pinta apyrankė labai graži (tik čia jau mano akmenų žinios pasibaigia, tai neįsivaizduoju, kokie naudoti). O ta geltonai juoda apyrankė tai mano vaizduotėje jau vėriniu tapo... Gražu...
Atsakyti
Tai ,kad forumuose gaudys tai tikrai abejoju , juk žino ,kad mamytės taip tik papildomai uždirbą, o pagaut tai manau. ax.gif na galerijuose yra kitas dalykas , kad padarai , bet juk negausi pelno iškart , užsakymuose juk taip ir yra
Atsakyti
Aš pati su pora galerijų turiu sutartis. Ir galiu pasakyt tik tiek, kad tai yra pinigų užšaldymas - forumuose viskas n+1 kartą greičiau apsisuka ir darbukai realizuojasi.

Juolab kad dabar, ypatingai kai klientūra yra itin jautri kainai, galerijose mažai kas apskritai besilanko - juk ten prie tavo kainos prideda 150-300 procentukų ir tik tokia kaina pardavinėja.. doh.gif Bet jiems irgi pelno reikia, tad taip ir guli darbai - nei pati gali realizuot, nei jiems sekasi pardavinėt. Žodžiu, belieka tik šešėlinė ekonomika biggrin.gif
Atsakyti
Be to, galerijos dar bent 100 proc. užsideda ant tos kainos, kurią mes norime gauti. Vienu žodžiu, sunku aviai sveikai išlikti su tokiu vilku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 28 rugsėjo 2009 - 09:22
QUOTE(Giagute @ 2009 09 27, 23:46)
ach.. aš tai jau ir visą gėrį iš biržos atsiėmiau..
mieguti - jei jau prašysies vudu, užtark ir už mane žodelį...  blush2.gif

tai jau prašysim kusaciaus grupinio biggrin.gif

QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 23:48)
ir mane ir mane  biggrin.gif  , nes kitą savaite vėl bandysiu ieškot darbo , bet kaip be patirties ta linkme oficialios bijau ne taip greit rasiu  doh.gif nors neįsivaizduoju kito darbo , noriu ir žinau tikrai patiktu

nu merginos kaip sakoma ni pūcha..... 4u.gif
QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 28, 02:27)
sveikos  4u.gif

mes pagaliau išoperuoti, ir gulim reanimacijoje, tikiuosi prižiūrės ten jį gerai, kol ryt nuvažiuosiu  unsure.gif , apie mūsų mediciną ir jos strategiją nepasakosiu, nes šiuo metu labai jautru  doh.gif , tik vieną paskysiu niekaip nesuprantu kam mes mokame mokesčius,  blink.gif

daug sveikatos jums 4u.gif o ta mūsų medicina ,tai jo ,paskutinį mėn jau tris kartus teko susidurt su ja tai faktas tas jei turi pažystamų ar giminių tai viskas gerai jei ne krakas visiškas ,gali ir nesulaukt savo eilės priėmime doh.gif
taip apie galvyčių apimtį kalbėjot man turbūt prie mažesnių 55cm
rankšluostukai gerai ,bet turi ir gerai sugerti,nepuošiu aš jais virtuvės ax.gif
kas dar čia ,apie spalvas kalba ėjo ,man dabar visi rudi atspalviai ,pilka ,juoda

žiū merginos dirba išsijuosę ,grožius kuria wub.gif ,o man gėda pasakyt jau du mėn modelino neliečiau ,dar akmenukus pačiupinėju ax.gif
galvoju ,kažkur kažkada buvau radus straipsniuką apie tai ,kad už kažkokią sumą galima parduot per metus ir tavęs niekas neturi teisės bausti ,bet vėlgi kadangi čia lietuva ir lietūs lyja ,jei nežinai to tai tave ir nubaus ,o jei sužinosi jau vėliau tai kreipkis į teismą ir bylinėkis :oh
Atsakyti
Na vistiek manau kad čia gal kokiam pelno mokesčiui išimtis, nes šioje marijos žemėje be licenzijos/patento/veiklos pažymėjimo ir mokesčių už tai valstybei jokia veikla užsiimt negalima verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 28 rugsėjo 2009 - 09:22
giagute šiaip yra paslaptis tokia , forume viešai kainos neskelbiama , tada kas tau gali pripaišyti ,kad pardavinėji ,gal tiesiog dovanoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 28, 10:25)
giagute šiaip yra paslaptis tokia , forume viešai kainos neskelbiama , tada kas tau gali pripaišyti ,kad pardavinėji ,gal tiesiog dovanoji  biggrin.gif

Na bet gi dabar pati ra6ai doh.gif O žinutės nesunkiai pasiekiamos doh.gif
Atsakyti
Na net ir paskelbęs kainą vėliau gali pasakyti, kad darbo nebėra. bet tai dar nereiškia, kad jis parduotas. Gal niekas nenupirko, o tu padovanojai...
Atsakyti
Nu dar vieną savo parodysiu ax.gif Pirmas mano biznis hihihi.gif
user posted image
user posted image
Nu kada nors išmoksiu fotkint doh.gif
Atsakyti
gražus biznis ,fotkint dienos šviesoj be blico mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu blyn žinau,ale be blico išsiliejo,visai nieko nesimato doh.gif Fotikui amanaken verysad.gif
Atsakyti