Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

Čia geras klausimas. Bet aš tik pasidabruotus pusgaminius naudoju, tai prabos pas mane nėr g.gif
Atsakyti
Štai ir aš grįžau , hm apsipirkau siūliukų ,tai kad sėsiu megzti biggrin.gif ypač pasisekė klientei merino vilnos radau būtent prašytos spalvos ,tai geriausi siūlai ,o kaina kaip už paprasta vilna ypač faina ,kad mažai mergaitei thumbup.gif
Atsakyti
Kur čia tokių papiguškų meriniukų radai bigsmile.gif
Atsakyti
Šeškinei penkiasdešimt gramų pus šešto lito , bet ten likučiai na ax.gif bet mano užsakymui pakaks biggrin.gif
Atsakyti
Kurioj vietoj šešekinėj blink.gif Aš pati šešekinėj biggrin.gif
Atsakyti
po iki ax.gif mačiau lanos buvo tokios rožinės gražios , eh tik pinigėlių tiek daug neturėjau ax.gif
Atsakyti
Nu šeštadienį buvau-nieko aš ten gero nepamačiau doh.gif Va teip va būna biggrin.gif
Atsakyti
nu nežinau aš tai pastebėjau , ten kur prie lango tai likučiai ,tai jie pigiau truputi yra biggrin.gif
nusipirkau ir juodos medvilnės , vilnos biggrin.gif gaila tik nuolaidų kortelės neturi g.gif
Atsakyti
Aha,sakiau aš joms tegu kažką sugalvoja,nes aš irgi gerose akyse dažniau perku tik dėl nuolaidų biggrin.gif
Nu aš ten prie lango ir nepažiūrėjau doh.gif
Atsakyti
na aš ten apie valandėlę pratūnojau , kartais taip sunku išsirinkti doh.gif o sūnus vos ten nesugriovė parduotuvės lotuliukas.gif tik gaila neradau grandinėlių kurių norėjau unsure.gif gal kas matė kur tokias pasidabruotas būtų iš vis liuks bigsmile.gif
Atsakyti
Kid Smyle, pasidabruotas grandinėles rasi internesinėse parduotuvėse, pvz. perliukas.lt arba lelija.lt; dar yra vienoje rankdarbių parduotuvėje, Kosciuškos g., prie pat sustojimo "Menu gimnazija", tik ten, žinoma, brangiau.
Atsakyti
beje, poster_offtopic.gif - aš turiu jau susirinkus visą pilną kortelę gerų akių (25% turiu nuolaidą) - tai dabar kaip bus - kai pirksu, ją iš manęs atims ir duos naują, ar ta nuolaida galios iki kol kortelė galioja?

QUOTE(netikėtai @ 2009 09 28, 14:06)
Aha,sakiau aš joms tegu kažką sugalvoja,nes aš irgi gerose akyse dažniau perku tik dėl nuolaidų biggrin.gif

Atsakyti