Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

QUOTE(Rene @ 2010 03 15, 22:22)
Pasakas seku, o ne skaitau ir būtinai po 2  biggrin.gif. Kažkaip nepatinka dukrytei klausytis pasakų, kai skaitau iš knygos  doh.gif

Mano pupai irgi nelabai patinka kai skaitai, tada neklauso, stengiuos sekti pasaka o ne skaityti ir neypac sudetingas
Atsakyti
O pas mus pasakos a rpan. skaitymas yra butinas, jau pora metų. Skaitom arba pasaka, arba Mikė Pukuotuko zurnale esančias paskėles. O su tėčiu jie ir Simpsonus paskaito lotuliukas.gif Kiekis - priklauso nuo situacijos.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 03 09, 12:30)
neseniai pradėjom skaityti, anksčiau jo nedomino, kantrybės klausyt trūkdavo. Dabar pats atsineša knygą, paprašo, primena. Arba tiesiog prašo pasekti. matyt, atėjo laikas.

Va ir mano bernelis kažkodėl vis knygas užversdavo g.gif , neduodavo net sesei pasakų skaityti, o dabar pirmas lekia. Ko gero vis dėlto ateina laikas, kai vaikai jau domisi pasakėlėmis smile.gif
Atsakyti
Maniškiui nepatinka kai skaitau,bet kai seku labai thumbup.gif būna,kad užmiega besekant biggrin.gif
Atsakyti
dabar skaitom Sven Nordqvist "Nelaimingas Petsonas.Sąmyšis darže"
Atsakyti
jei tik nori vaikas visada paskaitom,bet šiaip kasdien tai ne smile.gif
Atsakyti
mes paskaitompasakeles vakare,na nekiekviena vakara bet tikrai daznai,jau kai pradedu skaityt tai maze visas pasakeles sutempia bigsmile.gif
Atsakyti
ne kas vakara bet daznai 4u.gif
Atsakyti
skaitom, o kartais sekam.
Atsakyti
O mes skaitom kiekviena vakara po3pasakeles, kurias issirenka pati dukrele. Ir butina skaityt tamsoje,pasisvieciant prozektorium biggrin.gif . Pries pietu miega taip pat kiekviena karta skaitom po3 pasakeles, o paskui dar2 reikia papasakoti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
pietų miegeliui savaitgaliais migdau aš, o ne žmona, tai be pasakos neapseinam
Atsakyti
kasvakarą sekam arba skaitom pasakas, eilėraštukus, sakmes ir pan. - kitaip dukra miegoti neina lotuliukas.gif
Atsakyti